Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2009, 10:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 kwie 2009, 11:36
Mnie się jednak wydaje. Ci co widzieli słynne akcje Messi-D'Allesandro, Messi- Del Horno to jednak wiedzą, jakie jest jego firmowe zagranie. Ale to, ze stwierdzisz, że D'Allesandro tam go mocno uderzył to jestem tego pewien, także nie trudź się żeby odpisywaćNie wydaje mnie się, aby to była jego firmowa akcja, ale pewnie muszę oglądać więcej spotkań. Z tym jednak będzie problem bo oglądam wszystkie. Sytuacja bez wyjścia?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2009, 11:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 kwie 2009, 11:51
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 kwie 2009, 12:01
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 15 kwie 2009, 12:20
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 kwie 2009, 12:23
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 kwie 2009, 13:31
No w końcu jednak nadeszła ta chwila. Zgadzam się w 100% i oto mi tylko chodziło. To samo tydzień temu z Bommelem. Faul był bezdyskusyjny, ale czy musiał tarzać się by po chwili wstać z uśmiechem. I oto mi chodziło pisząc o jego firmowym zagraniu;]Jeśli chodzi o akcję Messi-Del Horno to godne pożałowania było to co robił Leo po samym faulu, który był bezdyskusyjny. Nie trzeba było się tarzać ja poparzony, ale przecież nie wymusił dzięki temu żadnego faulu.
Messi owszem w spotkaniu z Atletico w tym roku.Nie przypominam sobie, aby Messi czy Iniesta wymuszali faule bez kontaktu z rywalem
Po raz piąty piszę to co pisałem tydzień temu. Gdyby co poniektórzy tutaj nie pisali, że Messi NIGDY nie nurkuje i nie oszukuje to bym się nawet nie odzywał i mu tego nie wytykał. Przeszedł bym na tym do porządku dziennego. Pisałem już o tym, że nurka nawet potrafi zapuścić Rooney, więc prawie każdy gracz ma coś na sumieniu i nie ma świętych.więc myślę że tu nie powinni przychodzić kibice MU zarzucać Messiemu jakieś 2 pamiętne dive'y bo Ronaldo nie ma swoich pamiętnych dive'ów bo zbyt wiele ich było żeby zapamiętać wszystkie.
Nigdy go nie porównywałem i nie mówiłem, że tyle raz nurkował co Ronaldo. Wytknąłem mu te zagrania z powodów o których napisałem wyżej i pisałem już wiele razy.Messiego nie ma co porównywać do Crisa, lubi poszukać karnego ale bez przesady.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2009, 14:52
Obejrzałem sobie tę sytuację i nie wydaje mi się, że był tam kontakt, ale mogę się mylić. Sytuacja trudna do oceny bo jedyna powtórka jaką udało się znaleźć nie rozstrzyga wątpliwości. Sędzia był bliżej i mógł widzieć lepiej. Ciekaw jestem po co Leo miałby się w tej sytuacji przewracać skoro wystarczyło tam praktycznie wpaść w idealnie dogrywaną piłkę, aby zdobyć bramkęKamil232 pisze:Messi owszem w spotkaniu z Atletico w tym roku.

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 15 kwie 2009, 15:16
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 kwie 2009, 16:31
Najlepiej by było ograniczyć proces wyszukiwania do liczb między 500, a 1000. To z pewnością ułatwi znalezienie tej odpowiedniej.Można również napisać- jeśli Chelsea wbiła obronie Liverpoolu 7 goli to ile wbije obronie Barcelony?![]()
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 15 kwie 2009, 23:01
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 kwie 2009, 23:17
Tyle, że mecze Chelsea - Barca rządzą się swoimi prawami i wątpię aby jakikolwiek pogrom był tutuaj murowany. Co więcej, może byc tak, że będziemy w dwumeczu mieli 1 lub 2 bramki.Killerbean pisze:Mam inne jeśli chelsea traci 3 gole z Boltonem w 7 minut , 2 gole z Liverpoolem w 3 minuty . To widzę na Camp Nou drugi Bayern , zanim się obudzą to bedą mieli już 2 w plecy . No i czym tu straszyć stracili 4 gole u siebie z przeciwnikiem , który miał nieobecny mózg ( Gerrard)
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 15 kwie 2009, 23:22
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 kwie 2009, 23:26
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio