Werder Brema (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 mar 2005, 19:48

Anka pisze:
Werder strasznie zwiodł w meczu OL !!! szkoda bo stawiałem na nich i miałem nadzieje ze awansują do nastepnej rundy .... a teraz bedzie im strasznie cięzko :!:
Według mnie Werder nie ma już szans na awans do 1/4 finału LM. :) Przegrać u siebie 0:3 to jest porażająca porażka... :P
No nawet bardzo porażająca :( Werder oddał w tym meczu 27 strzałów na bramke a Lyon tylko 4, ale 3 z tego wylądowały w bramce :cry: :cry:

FC Bayern forever number one

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 mar 2005, 20:01

Nie no, Lyon nie da sobie odebrać awansu.LM raczej nie dla Werderu, ale w lidze tylko 4 pkt do prowadzącej dwójki.Czuje, że będzie emocjonujący finał.Kiedy Werder gra z Bayernem?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 mar 2005, 20:47

Głupie pytanie kiedy :wink: No przeicez juz teraz w weekend na Olympiastadion w sobote o 15:30. Przypominam ze na Wesrstadion bylo 2:1 dla Bayernu :D . Werder ma jeszcze jako takie szanse powalczyć o mistrza, ale najbardziej realne jest miejsce gwarantujące start w Lidze Mistrzów.

FC Bayern forever number one

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 mar 2005, 21:07

Ahh, no przecież, wydarzenie kolejki.Na śmierć zapomniałem.Baya w tym sezonie na swoim stadionie trudny do zatrzymania więc 1x obstawiam.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 02 mar 2005, 21:13

jezeli Werder bedzie w trojce to i tak bedzie sukces :wink: wszystko sie okaze w sobote jezeli Werder przegra to jeszcze moze liczyc na potkniecie Schalke i walczyc o drugie lub skupic sie na obronie zajmowanego miejsca (3)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 mar 2005, 22:36

Ja jak najbardziej licze na potkniecia Werdery bo wredy Bayer bedzie mogl zajac 3 miejce, co do 2 i 1 miejsca to jest joz raczej przesadzone, moze Schalke spadnie ale Bayern raczej joz utrzyma sie na pozycji lidera do konca sezony, ale w tym roku to joz nic nie wiadomo :wink:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 mar 2005, 22:41

No Andreyew całkiem dobrze, ale jeszcze jest mocny dobry Stuttgart, a nie zapominajmy nawet o Wilkach.Ciekawa ta Bundesliga w tym roku, ale pierwsza dwójka(no może trójka)zbyt odskoczyła.Oby podobnie jak w 2002 było :!: 3 drużyny o majstra.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 03 mar 2005, 7:07

Werder wygral w pucharze DFB Pokal z Amatorami Bayernu 3:0 a moglo byc 4:0 jezeli Ismael wykorzystal by karnego :)

Bramki:
:arrow: T.Borowski 9'
:arrow: V.Ismael 23'
:arrow: T.Borowski 62'

Jakby taki wynik byl z pierwszym zespolem Bayernu to byloby swietnie :P lol :)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 mar 2005, 11:51

Werder skompromitował sie w LM i chyba dlugo mu jego kibice nie wybacza 7-2 z Lyonem!

Derth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 09 mar 2005, 12:32

Uchi_UfFy pisze:No Andreyew całkiem dobrze, ale jeszcze jest mocny dobry Stuttgart, a nie zapominajmy nawet o Wilkach.Ciekawa ta Bundesliga w tym roku, ale pierwsza dwójka(no może trójka)zbyt odskoczyła.Oby podobnie jak w 2002 było :!: 3 drużyny o majstra.
Nie mogę się z tobą zgodzić Uchi_UfFy co do Wilków w Wolsburga. Ekipa Erika Geretsa przegrywa regularnie mecze, w tym ostatni z Borussią M`gladbach. Co do reszty to się zgadza, choć o mistrza będzie rywalizować Bayern i Sch*lke.

Co do meczu to szkoda mi Werderu. Nie spodziewałem się takiego roztrzygniecia, a w szczęgółności tak wysokiego wyniku, jakim jest 7:2 dla Lyonu. :cry:

Awatar użytkownika
_Nowaczek_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Nowaczek_ » 09 mar 2005, 12:37

tswidok pisze:Werder skompromitował sie w LM i chyba dlugo mu jego kibice nie wybacza 7-2 z Lyonem!
No nie to juz bym wolal odpasc w 1 rundzie na 4 miejscu a nie miec bilans 2 meczy 10-2 skubani. ....

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 mar 2005, 14:38

_Nowaczek_ pisze:
tswidok pisze:Werder skompromitował sie w LM i chyba dlugo mu jego kibice nie wybacza 7-2 z Lyonem!
No nie to juz bym wolal odpasc w 1 rundzie na 4 miejscu a nie miec bilans 2 meczy 10-2 skubani. ....
A ja nie, zawsze zaszłedłeś dalej i masz więcej € :) :).

A co do wcześniejszej wypowiedzi, to mi chodziło, że Wolsgurg ma szanse teoretyczne jeszcze dogonić Werder, fakt są w dołku, ale dystans punktowy by do odrobienia.Ale teraz już oczywiście nie mają szans(posta dawno pisałem).

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 12 mar 2005, 16:28

Lyon to czarny koń LM. Teraz spotka się z PSV w ćwierćfinale i zagra w półfinale. A może zrobia jeszcze jeden krok dalej? Ja jestem jednak za Bayernem.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 13 kwie 2005, 16:36

Werder gotów dać 3 miliony za Niedzielana

Aż trzy miliony euro gotowy jest wyłożyć Werder Brema za grającego w NEC Nijmegen Andrzeja Niedzielana. Holendrzy żądają czterech milionów euro – czytamy w „Przeglądzie Sportowym”.

Co o tym sądzicie czy Niedzielan sprawdzil by się w Werderze? :wink:
Moim zdaniem lepiej jesli trafilby do sredniaka niemieckiego(który nie walczy o utrzymanie) bo tam mial by raczej pewnie występy?
Jakie jest Wasze zdanie?

PS. Mozliwe ze to bujdy z tym przejsciem Niedzialana do Werderu, lecz jesli by sie tak stalo...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 kwie 2005, 20:47

i dobrze niech bremen sobie kupi Niedzielana .. zawsze jakies oslabienie im sie przyda 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”