Ekstraklasa w sezonie 2008/2009 - Strona 46

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto mistrzem Polski 2008/2009?

Wisła Kraków
44
38%
Legia Warszawa
18
16%
Lech Poznań
37
32%
Groclin/Polonia Warszawa?
2
2%
Górnik Zabrze
3
3%
Ruch Chorzów
5
4%
GKS Bełchatów
0
Brak głosów
inny zespół
7
6%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 kwie 2009, 20:02

Bodzio W. :O

No to Lech sie sypie, narazie wszyscy graja dla Legii
Kiedys Poznan byl twierdza, zas na wyjazdach nic nie grali... teraz tendecja ulegla zmianie, co jest znamienne ...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 20:14

Mówiłem, że ŁKS stać na niespodziankę. :wink: Brawo :!: : Brawo :!: Brawo :!:

Legia ma lidera i mecz z Lechem u siebie. :D Czekamy teraz na wynik meczu Polonia- Lechia. Na razie jest dobrze- 1:1, oby taki wynik utrzymał się do końca.

Edit;

NO i mamy 1:1 w WWA. :] Polonii dziękujemy remisu. :beer:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 22:19

Ole ole, ole ola i tylko Legia, Legia Warszawa :!: :whistle:

(Tak na poczatek sobie zaśpiewam)
guru pisze:Polonii dziękujemy remisu.
Dziewczyno Polskiego w szkole nie miałaś? Czy juz % dają o sobie znać?

Ja trzeźwieje od wczoraj i jakoś nie mogę dojść do siebie. Jest dobrze na wielu płaszczyznach, a jak sie dobrze wszystko ułoży to będzie jeszcze lepiej. Poczekajmy do wtorku, ale nie ma co sobie robić nadziei zbyt dużej.

Co do "Polonii" to wolał bym żeby zremioswała Wisła, ale jak zremisuje i DyskoPolo i Wisła to smutny nie będę. Lech ostanio w dołku i bardzo dobrze. Murzina zrobi z nich konserwy i wyśle koleją do Zimbabwe.
czeher pisze:Ja mam nadzieje ze MP nie zdobedzie Legia
A ja mam nadzieje, że zbudujecie sektor gości i Wasz bramkarz dojdzie do siebie pod wzgledem fizycznym i psychicznym po tym jak został zaatakowany przez bande kiboli "bez honoru". Dla tych co nie widzą o co chodzi, GW: "Kibole wystrzeliwali ze skleconych naprędce kusz, katapult i wyrzutni „lotki z igłami” w stronę bramkarza Piasta."

Mistrzem Polski jest Legia!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 kwie 2009, 22:33

franz pisze:Dziewczyno Polskiego w szkole nie miałaś? Czy juz % dają o sobie znać?
Jedno i drugie. :lol2: btw, wszarzu tylko nie dziewczyno. :]

Lider :!:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 kwie 2009, 22:55

guru pisze:edno i drugie.
No to pojemy :beer: Za Legie oczywiście :)
guru pisze:btw, wszarzu tylko nie dziewczyno
Ej to, że Twoja stara zaraziła mnie menadami to nie powód, żeby używać słów… których nie rozumiem… co to jest „btw.”? Do kuwy nędzy!

Tak na serio guru to nie spinaj się tak. „Dziewczyno Polskiego w szkole nie miałaś?” to klasyka naszego kina w wykonaniu samego porucznika Borowicza. To trzeba znać! A, że jesteś chłopcem to wiem. Wszystko git.

Czekamy na Lecha. Oby Choto grał i Astiz sobie przypomiał, że jest Astizem. No i Czinajam miał okazje do tanca "wielkiego ptaka" :) Swoją drogą ta nasza liga to nawet na temat nie zasługuje, taki cienki barszcz.
guru pisze:Lider
Proste :mike:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 kwie 2009, 4:20

Kompromitacja(chyba dobrze napisałem) reszta jak bede w dyspozycji. Lech Kolejorz

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 kwie 2009, 7:06

franz pisze:A ja mam nadzieje, że zbudujecie sektor gości
ja mam nadzieje, ze na Legii rownie szybko powstanie ...
franz pisze:Wasz bramkarz dojdzie do siebie pod wzgledem fizycznym i psychicznym po tym jak został zaatakowany przez bande kiboli "bez honoru". Dla tych co nie widzą o co chodzi, GW: "Kibole wystrzeliwali ze skleconych naprędce kusz, katapult i wyrzutni „lotki z igłami” w stronę bramkarza Piasta."
No tak, bo przeciez pewne rzeczy nie sa w stylu "najlpeszych" kibicow w Polsce :lol2: nie do pomyslenia, wszyscy obrzucaja ich fekaliami, uwzieli sie.... prowokacja GW...(podobno w Wilnie i w rozwalaniu starowki tez brala udzial)

Pewne przedmioty, na plycie i na biezni to przypadek, a mecz przerwany na chwile aby przekazac sedziemu pewien tajemniczy przedmiot to tez wymysl GW...
Owszem moze nie byly to lotki jak do darta... ale co to za roznica?
To były gwoździe zawinięte w papier, przypominające popularne lotki - tłumaczył po meczu Tomasz Radkiewicz
chyba uklad...
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 7:44 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 kwie 2009, 10:11

Lech meczył sie z Piastem, bo nei potrafił wykorzystać tego co stworzył sobie w pierwszej połowie, z Arką podobnie. Teraz ponownie zawodzi skutecznosc, ale sami sa sobie winni, takie akcje musza być konczone golami. Kasprzik gra wyśmienity mecz, Bodzio podobnie. Tylko ile w tym zasługi obu a ile braku wykończenia akcji przez zawodników Kolejorza. 3 remis na własnym stadionie, wreszcie utrata pozycji lidera. Obecnie trzeba punktowac, nie grac wielkiej pilki, ale zdobywać komplety. Legia to ostatnio potrafi, dlatego jest liderem.
Wpadka Polonii takze spora niespodzianka szli z Bobo na majstra.
Górnik wreszcie wygrał, nawet Jarka strzelił bramkę. Walka o utrzymanie bedzie jeszcze ciekawsza. 8 druzyn dziela zaledwie 4 punkty. Na koniec poraz kolejny z dobrej strony pokazał sie Nowak, podbijajac pewnie sume jaka bedzie trzeba za neigo zapłacic. Ciekawe kogo bedzie na niego stać.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 16:45

czeher pisze:ja mam nadzieje, ze na Legii rownie szybko powstanie ...
Na pewno szybciej i lepszy niż u Was :) Zresztą po co Wam on jak jeździcie w 30-40?
czeher pisze:No tak, bo przeciez pewne rzeczy nie sa w stylu "najlpeszych" kibicow w Polsce
Po pierwsze najlepszych, a nie "najlepszych" :)

Wasz bramkarz popełnił błąd - niepotrzebnie wyszedł do Murzina, przez to straciliście gola i punkt, a potem chłopak ma pretensje, że go ostrzeliwali kibole z procy, akurat w tym momencie. W meczu powinnien być remis - a mu sie zachciało wychodzić z bramki i cenny remis z Legią powiedział papa, z jego winy - to takie smutne :cry:

Koleś (wasz bramkarz) na NASZEJ-KLASIE (tak, tak!) wyzywa kibiców Legii od pedałów i grozi wpierdolem od… KSG :lol: i spotkaniem „twarzą w trwarz” :lol:

Kometarz do postawy tego gościa :rotfl:
czeher pisze:Pewne przedmioty, na plycie i na biezni to przypadek
Jakieś zdjęcia, filmy, czy jakiekolwiek dowody na to, że rzucaliśmy tymi "lotkami" masz? Oprócz tego metalowego czegość (jeden przedmiot!) co znalazł bramkarz i podał sędziemu, chyba nic tam nie było. Zresztą z "sektora" gości do bramki jest dobrze ponad 50 metrów, a nikogo z kadry oszczepników nie widziałem.

Oglądaj latające całymi stadami śmiercionośne lotki, gwoździe z papierem, granaty, kartacze, szrapnele...

„Wkurza” mnie to, że nic wielkiego się nie stało, a mimo to media mają okazję, żeby o grupie ponad 400 ludzi pisać bydło, bandyci, kibole, chuligani, troglodyci, pewnie ktoś miał widelec przy sobie :suicide:

Z mojej strony koniec. Sory za może nie potrzebne uniesienie i drwiny, ale musiałem wyjaśnić jak wygląda sprawa ze strony łysego, agresywnego kibola. Spinki kibicowskie zostawiam kibicom Lecha i Wisły, którzy lubują się w najazdach na forach, w komentarzach i na stadionie – jak rywali nie ma na miejscu.
Jarzinho pisze:Na koniec poraz kolejny z dobrej strony pokazał sie Nowak, podbijajac pewnie sume jaka bedzie trzeba za neigo zapłacic. Ciekawe kogo bedzie na niego stać.
Podobno ma 800 tys. euro w kontrakcie zapisane, a według prasy chcieli go dać już za 600 tys. To chyba nie jest dużo dla czołowki. Tylko czy przy jego kontuzjach jest tej kasy wart, żeby to nie był "drugi Grzelak"

Dziś kibicuje Arce, niech wygrają z Wisłą, albo chociaż zremisuje :) Licze na "efekt miotły" :wink:

Moja JEDYNA MIŁOŚĆ :!: Toooo jest Legia :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 16:53

franz pisze:Zresztą po co Wam on jak jeździcie w 30-40?
Pogadali o sektorach gości w Polsce dwaj czynni wyjazdowicze :haha:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 17:03

cloner pisze:Pogadali o sektorach gości w Polsce dwaj czynni wyjazdowicze
Tak zgadza się, a cloner się z tego faktu cieszy i dlatego wstawia radosną emotkę wyrażającą zadowolenie.

Niektórym mało do szczęścia potrzeba.

Arka Gdynia… wygrać macie, bo mecz w Krakowie to ja to czarno widzę. Głupio liczyć na pecha innych, ale oby Wisła dziś straciła punkty :pray: … mecz już za chwile. Prawdziwy wyjazdowiec cloner wspiera w młynie swoją zgodę z Gdyni.

Od razu mówię, że w sprzeczki „kibolskie” się nie angażuję. Nie mam ochotę na dyskusje, czy Lech to Amica, Bosch, lub może Whirlpool, lub gadki jak w komentarzach na 90minut kto w ilu pojechał, czy był grill i ile flag skrojonych – to zostawiam twardzielowi z Bytomia, który jest na każdym wyjeździe, a wpierdolem grozi przez… Internet.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 kwie 2009, 17:10

franz pisze:Prawdziwy wyjazdowiec cloner wspiera w młynie swoją zgodę z Gdyni.
Nie rozumiem, przecież wczoraj był na meczu SWOJEJ drużyny więc w czym problem.Ty byłeś wczoraj w Kołobrzegu ?

Swoją drogą czytając ten team rzucają się w oczy warszawskie maniery i kultura [ a raczej jest brak ], wyżej sracie niż dupe macie.Chamstwo i mniemanie o sobie macie wysokie, ale może wynika to z faktu, że macie przeświadczenie 'najlepszych'' kibiców w Polsce.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 17:54

EnJoy's pisze:Nie rozumiem, przecież wczoraj był na meczu SWOJEJ drużyny więc w czym problem
No właśnie w niczym - nie ma problemu, ale tylko dla mnie, dla Was widocznie jest.

Z uwagi na Waszą obecność w Zabrzu teraz powinienem jak fani Górnika zacząć napinke. W stylu: „coś cienko ta Polonia”, „ale słaba ekipa”, „pikniki”, „stracili dwie bramki i siedzą cicho”, "cieniasy", ”jeszcze oklep w tramwajach dostali” itd. ale poziom pękania żyłki zwiści/nienawiści jest mi obcy.

Tego typu żałosne akcje mnie nie interesują. Pozostawiam to kozakom z komentarzy na Onecie/90minut.

A colner całkiem nie dawno kibicował wszystkim 2363768 drużynom z całego świata (może nawet Legii). Jak ja chodziłem na Ł3, to On groził jakimś 12 letnim chłopcom z forum, że ich znajdzie przez IP i im wpierdoli. Teraz wilki kibic Polonii (już od całych 3 lat! w końcu „od kołyski aż po grób”) który najeżdża na innych, bo nie są na każdym wyjeździe. Taka postawa jest co najmniej śmieszna. Ja mam na to wyłożone, kto jeździ na każdy wyjazd, a kto nie. Niech każdy robi to co uważa za stosowne i to na co ma środki, czas, kasę.
EnJoy's pisze:Ty byłeś wczoraj w Kołobrzegu ?
Nie! Niby po co?

(pikinik, który nie wie o co chodzi - możecie wstawić :haha: i czuć sie lepsi)
EnJoy's pisze:Swoją drogą czytając ten team rzucają się w oczy warszawskie maniery i kultura [ a raczej jest brak ], wyżej sracie niż dupe macie.Chamstwo i mniemanie o sobie macie wysokie, ale może wynika to z faktu, że macie przeświadczenie 'najlepszych'' kibiców w Polsce.
Odpowiedz w stylu cloner:

"Powiedz mi to w twarz leszczu! Przez Internet to każdy jest silny. Poczekaj dzieciaku, spotkamy się na kibicowskim szlaku. Całą tą smieszą Legia rozniesiemy w pył!"

A od siebie powiem, że staram sie być kulturalny, na ile mi moje wiejskie pochodzenie i " warszawskie maniery" pozwalają. Swoją postawę mogę tłumaczyć tym, że jako przedstawiciel "bydła z Legii" jestem często pijany i to pewnie wina %

O sprawach kibicowskich się nie wypowiadam nie jestem w tej kwestii kompetentny, wobec przedstawicieli Polonii Bytom. My Legia jesteśmy młodą ekipą, która dopiero raczkuje, zaś Wy SZANOWINI KIBICE WIELKIEJ Polonii Bytom jesteście dla nas niedoścignionym wzorem kulturalnego i fanatycznego dopingu.

Pozdro i kończe temat.

Arka dostaje po du... zanaczy przegrywa (kultura trzeba pamiętać o tym!) Marcelo strzelił i Arka dostaje 0-1. Wisła pewnie wygra i trzeba będzie pokonać Lecha - wszystko w nogach naszych piłkarzy. Mimo wszystko wierzę w Legii.

Mistrz musi być nasz :)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 kwie 2009, 18:04

franz pisze:O sprawach kibicowskich się nie wypowiadam nie jestem w tej kwestii kompetentny, wobec przedstawicieli Polonii Bytom. My Legia jesteśmy młodą ekipą, która dopiero raczkuje, zaś Wy SZANOWINI KIBICE WIELKIEJ Polonii Bytom jesteście dla nas niedoścignionym wzorem kulturalnego i fanatycznego dopingu.
Właśnie o tym mówię.Tu mówisz o Piaście, że jeżdźą w 40 osób, tu się nabijasz z Nas [ zaznaczam, że zabawny nie jesteś, choć na pewno sam twierdzisz, że jest śmiechawa bo przecież jesteś z Warszawy = a tam jest wszystko naj ].Twoja buta i tak jak już wspomniałem mniemanie o sobie nie pozwala Ci napisać czegoś obiektywnego.Jak możesz to napisz mi jak u Was ruch kibicowski bo mówisz, że jesteście ''najlespsi'' to proszę o jakieś argumenty, bo może będziemy chcieli doścignąć wzór kibica - kibica Legii Warszawa.

Proszę o fakty.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 18:32

EnJoy's - chrzań dyskusję z nim, bo on w życiu nie był na meczu ligowym poza Mazowszem. Chrzani o kibicach Piasta, że jeżdżą w niewielkiej liczbie, a sam w Gliwicach się zapewne nie pojawił - czy się mylę Franz? :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”