Jest roznica miedzy 'Barca zagrala slabo', a 'Barca zagrala slabo jak na siebie'. Zreszta wymienilem Ci sytuacje jakie mielismy, jak klarowne byly powinienes ocenic sam skoro ogladales mecz.RealFan pisze: to super. graliscie w drugiej polowie po prostu przecietnie. duzo slabiej niz do tego przyzwyczailiscie. nie utrzymywaliscie sie dlugimi okresami przy pilce, nie bylo ladnych akcji z pierwszej pilki, w ogole nie bylo ladnych akcji, czyli jedynego co skusilo mnie, zeby was ogladac, bo wczoraj naprawde nie mialem na to ochoty. pojawilo sie tylko kilka dobrych prostopadlych podan i to wszystko.
no litosci, mieli gryzc trawe i wypluc sobie pluca majac na uwadze zblizajacy sie maraton meczow tylko po to aby gdzies na forum pilka.pl jakis znafca mogl powiedziec - tak Barcelona grala pieknie. Po co? Wystarczyla spokojna kontrola spotkania i gra na pol gwizdka i spokojnie mozna bylo strzelic kilka bramek, gdyby nie tragiczna skutecznosc.nie bylo tej dominacji, ktora jest u was zazwyczaj. ale co tam, w koncu barca zawsze gra pieknie bo tak juz sie przyjelo. i chocby nie grala pieknie to i tak gra pieknie i juz. getafe nie mialo wielu okazji, a juz na pewno nie dobrych. ale bylo ich wiecej niz jedna wrzutka na afere. jedyne co robiliscie w tym czasie naprawde dobrze to gra pomocnikow w destrukcji.
Jezus Maria, ponad 4 tys postow na forum i nie wylapales ironii w tym co pisalem? Odnosnie zagadki to pewnie myslales ze blysniesz znafco, ale niestety znam odpowiedz. Rzeczywisty czas gry wynosi ok 60% czasu gry. Ile to jest w przeliczeniu na minuty powinienes wiedziec.czemu zlodziejstwo? mozesz mi wytlumaczyc, dlaczego doliczenie trzech minut to zlodziejstwo? to teraz zagadka dla ciebie: ile mniej wiecej trwa wlasciwy czas gry w pilce noznej po odjeciu wszystkich przerw? piszac wszystkich mam na mysli naprawde wszystkie, a nie tylko wtedy kiedy ktos lezy na boisku po faulu. doliczenie trzech minut to jest standard i bardzo rzadko dolicza sie mniej.
Dzieki za oswiecenie z tymi 3 minutami, naprawde myslalem ze rzadko dolicza sie mniej
zaczyna sie, braklo argumentow to sie zaczynaja wycieczki osobiste, to ze nie mam 4 tys postow na tym forum nie oznacza ze mozesz mnie nazywac viscadzieckiemprzyszlo jakies viscadziecko i musi sie frustrowac bo ktos nie napisal o cudownej barcy i oczywiscie musi pisac cos o realu. wiecej luzu czlowieku.