z tego ci pisal wczesniej to nie ogladal.dobrze Milan wygral bo chyba by tornado przeszlo przez nasz temat:)noi zapomnialbym gratulacje.swietny kuponChyba przyjemnie się oglądało ostatni meczyk? Pytam jako kibic ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 kwie 2009, 22:39
z tego ci pisal wczesniej to nie ogladal.dobrze Milan wygral bo chyba by tornado przeszlo przez nasz temat:)noi zapomnialbym gratulacje.swietny kuponChyba przyjemnie się oglądało ostatni meczyk? Pytam jako kibic ACM
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 19 kwie 2009, 22:39
Kiedy stawiasz ponownie?:DMentor pisze: Nie mniej jednak jest zajebiście.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 kwie 2009, 22:53
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 kwie 2009, 22:55
To się popisałem tym razem. 4/8 prawidłowoemdżej pisze:Mój kuponik skromny na weekend (i tak pewnie nie wejdzie):
Getafe - Barcelona 2![]()
Recreativo - Real 2![]()
Atletico - Numancia 1![]()
AZ Alkmaar - Vitesse 1![]()
Willem II - Den Haag 1X![]()
Motherweel - St. Mirren 1![]()
Dundee Utd - Kilmarnock 1![]()
Lech - ŁKS 1![]()
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 kwie 2009, 12:45
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 kwie 2009, 13:04
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 kwie 2009, 13:11
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2009, 13:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 kwie 2009, 14:27
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 kwie 2009, 14:30
Się zastanawiałem nad jedynką tutaj, ale ostatecznie odpuściłem. Mam więc pytanie, czym się kierowałeś, że jednak Argentyńczyka grasz ?cloner pisze:Berdych - Vasallo 2 2.30
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 kwie 2009, 15:58
Właśnie to są jeszcze w miarę nie zbyt wymagające mecze dla obu ekip a szczególnie Barcy która bardzo dobrze gra na Camp Nou. Bo jak już mówiłem Sevilla będzie musiał się obejść bez dwóch zawodników w tym bramkarza i w dodatku ich trener popatrzy na mecz z trybun. Barcelona musi teraz wygrać bo potem jak sam powiedziałem łatwego terminarzu nie ma bo potem wyjazd na Valencie która wraca do formy po tej padace jaką grali. Potem LM i mecz z Chelsea na CN i po LM nadchodzi bardzo ciężki mecz na SB z Realem więc pkt u siebie jak najbardziej im się przydadzą. Real tak samo zagra z Getafe które dzięki wspaniałej pracy sędziego przegrało tylko 1:0 z Barceloną. Potem wyjazd na Seville mają i mecz z Barcą więc muszą wygrać i liczyć że może Valencia starga chociaż pkt na własnym boisku.Sammyy pisze:Osobiście Barcy i Realu nie będę póki co grał. Poczekam na 'wpadki' obu ekip, nie będą wygrywali bez przerwy. Zresztą patrząc na kalendarz Blaugrany to chyba szybko ich nie zagram, no może mecz z Valencią, ale to się jeszcze pomyśli. Zresztą co innego chciałem
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2009, 17:40
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 kwie 2009, 18:03
+ L'poolMentor pisze:Barcelona, Real, Manchester i Chelsea
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 kwie 2009, 18:21
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 kwie 2009, 18:31
Te mecze MU i Realu jakos mi nie leza, Wkoncu male derby madrytu a nie beda caly czas wygrywac, to jest pwne. A MU moze byc zmeczone a w formie nie sa najwyzszej - reasumujac male kursy - ryzyko spoireMentor pisze:Barcelona, Real, Manchester i Chelsea
no naprawde tasiemiec....Marcin87 pisze:Tasiemiec
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio