Wymien tych zawodnikow.piwus pisze:Nieźle, jak na zespół, który ma moim zdaniem tylko trzech naprawdę dobrych zawodników.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 kwie 2009, 21:15
Wymien tych zawodnikow.piwus pisze:Nieźle, jak na zespół, który ma moim zdaniem tylko trzech naprawdę dobrych zawodników.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 kwie 2009, 21:18
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 kwie 2009, 21:23
Nie wiem. Mnie sie wydawalo, ze chodzi o Legie.piwus pisze:Gdyby Legia zremisowała z Lechem, to wtedy wszystko w jej rękach. Nieźle, jak na zespół, który ma moim zdaniem tylko trzech naprawdę dobrych zawodników.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 kwie 2009, 21:26
Nie wiesz. Tak to jest, gdy się wyrywa zdanie z całego akapitu.guru pisze:Nie wiem. Mnie sie wydawalo, ze chodzi o Legie.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 kwie 2009, 21:35
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 kwie 2009, 0:23
Miałem, ale bardzo dawno.czeher pisze:guru wychodzi szydlo z workaznaczy fakt, ze polskiego nie miales
![]()
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 kwie 2009, 8:20
guru... przy ewentualnym remsie to tabela ulegnie niesamowitemu sciasnieniu. Precyzujac Wisla zrowna sie z pierwsza w tabeli Legia i w tym momencie juz wsyztsko zalezy od niejguru pisze:Nawet jak Wisła wygra swój następny mecz, Legia zremisuje z Lechem, to daje nam to 51 pkt. Czyli Legia nadal ma lidera. Dlatego wszystko jest w rękach Legii, a nie Wisły
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 kwie 2009, 9:36
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2009, 9:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 kwie 2009, 11:03
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2009, 11:40
Ajjjj, nie do końca mi oto chodziło, niezbyt dokładnie się wyraziłem. Chodziło mi o komentarz C+Bienias pisze:dla uszu watpie. Pojawil sie zalazek ktory moze doprowadzic do zgody pomiedzy klubem a kibicami, ale na zgode jest jeszcze czas.
A bo ja wiem, czy taka jest prawda. Może jednak poziom ligi się podniósłBienias pisze:O mistrzostwo walcza 4 druzyny ale tylko dlatego ze zadna nie potrafi wybic sie ponad przecietnosc
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2009, 15:59
całość: http://olimpijska2.pl/index.php?option= ... cle&id=3256 kolejek do końca rozgrywek - nasze przewidywania
Wtorek, 21 Kwietnia 2009 15:26
Do końca piłkarskich rozgrywek o Mistrzostwo Polski w sezonie 2008/2009 pozostało jedynie 6 ligowych kolejek! My skupimy się jednak tylko na walce o utrzymanie. Dość luźne przemyślenia i typowanie wyników prezentujemy w dalszej części artykułu.
Po 24 ligowych kolejkach, Polonia Bytom zajmuje 10 miejsce z 26 punktami na koncie. Nad strefą spadkową mamy 4 punkty przewagi. To chyba całkiem sporo - nawet, jeśli nie wygramy najbliższego meczu z Cracovią, która to właśnie okupuje spadkowe miejsce. Później krakowian czeka ciężki mecz z Polonią Warszawa (dom), wyjazd do Wodzisławia Śląskiego na bój z miejscową Odrą, mecz z GKS Bełchatów (dom), Górnikiem Zabrze (dom) i na zakończenie ligi wyjazdowe spotkanie z Lechem Poznań. Zakładając optymistyczną wersję, wg nas piłkarze Cracovii są w stanie zdobyć 7 punktów: zwycięstwo w Bytomiu (choć raczej remis), remis z Polonią W., Odrą, Bełchatowem i Górnikiem. Jest to jednak wg nas niezwykle optymistyczna wersja, gdyż zarówno Polonia Warszawa, jak i GKS Bełchatów na chwilę obecną prezentuje dużo lepszy futbol – walczą przecież o puchary europejskie - i są w stanie przy Kałuży wygrać. Taki bilans powinien dać im 27-29 punktów.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gniazdowy » 24 kwie 2009, 0:45
Gniazdowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 kwie 2009, 8:15
Fishbone
foto88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio