Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 930

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 21 kwie 2009, 23:13

Obrazek
w tym roku idzie dla PEPE :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
poprosze o link tej sytuacju jak tylko się pojawi :haha: :haha:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 kwie 2009, 23:14

Uff.

Ten mecz znakomicie pokazał wszystkie nasze słabe strony. W zasadzie to tego oczekiwałem, aby Ramos wpuścił na boisko całą ławkę i żeby wszyscy się przekonali, że są to chwasty. Drenthe, Javi Garcia, VDV imo już powinni pakować walizki, bo to się cięzko ogląda. Dzikus nie zrobił żadnego postępu, tak jak nie umiał biec z piłką i dośrodkowywać tak dalej nie umie. No kur*a zajebisty skrzydłowy. Niech wraca do garażu, łańcuch na szyje i niech rapuje przed lustrem, ale żebym go już nie widział w Realu bo to chańba! Mam nadzieje, że z Robbenem wszystko wporządku, zachowanie Pepe poniżej krytyki. ['] Guti słabo jak zwykle, ale zajebiste prostopadłe podanie zaliczył, wolny miodzio. Hugain to mistrz sytuacji kryzysowych, on chyba w innych nie trafia :lol:
Najbardziej frustrujące było to, że najlepszym pomocnikiem na boisku był Granero, a napastnikiem do 90 minuty Soldado :roll:

Real m/

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 kwie 2009, 23:17

REMONTADA się zaczyna :rotfl: znowu to co 2 sezonu temu . Po pierwszej bramce gdy Getafe mogło strzelić na 2-0 myślałem sobie że to będzie taki mecz jak kiedyś z Espanyolem.
Oglądałem ten mecz w towarzystwie wiernego Barcelonisty co potęgowało we mnie emocje, po ostatnim gwizdku na ciele pojawiły mi się czerwone plamy, spotęgowało te emocje pewnie aż tak że musiałem tutaj wejść i coś napisać.

Pepe pewnie dostanie 5 spotkań kary, ale żeby tak się zachować to musiało mu delikatnie mówiąc 'bardzo zależeć' na dzisiejszym wyniku. Z drugiej strony nie wieszał bym na niego tylu psów ile pewnie będzie, bo wielu ludziom czasem nie udaje się utrzymać nerwów na wodzy. Ileż mamy takich sytuacji w rodzimych wszelkiego rodzaju A czy B klasach.

Hala !!!!

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 kwie 2009, 23:24

mi się wydaje że on usłyszał gwidek gdy ten piłkarz po "popchnięciu" upadł i myślał że sędzia będzie wskazywać na wapno , co go bardzo zdenerwowało :) mam nadzieję że jakoś się usprawiedliwi i wytłumaczy tą sytuacje.

wraca sezon Capello :D ?

bramka Gonzalo z 91(?) minuty

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 21 kwie 2009, 23:32

http://www.d1g.com/video/show/2800892 Pepe w akcji. Co za popierdoleniec. Brak słów :shock:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 kwie 2009, 23:38

:shock: Zawieszenie co najmniej do końca sezonu.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 21 kwie 2009, 23:41

Zawieszenie co najmniej do końca sezonu.
po co przeciez zawsze jest nadzieja
według Etus2
że jakoś się usprawiedliwi i wytłumaczy tą sytuacje.
:]

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 kwie 2009, 23:44

A cóż mu odbiło? :shock: Normalny człowiek takiego czegoś nie robi.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 kwie 2009, 0:13

Trzeba przyznać Realowi że walczy do końca. Chwała im za to, bo dodaje to smaczku końcówce ligi. Ale mnie tam najbardziej cieszy gra Królewskich. Grają beznadziejnie, totalnie słabo, dzięki temu wierze i to bardzo mocno w zwycięstwo na SB i to może wyżej niż na Camp Nou. Teraz się wykrwawiliście, bo nie będzie Pepe (idioty, ale co poradzicie), Higuaina i może Robbena znowu, co mam nadzieje odbije się w końcu na wyniku z Sevillą. Można pisać, że w GD piłkarze z Madrytu będą gryźć trawę aby wygrać, ale jest przekonany, że Barcelona nie będzie gorsza jeśli chodzi o zaangażowanie w mecz, a jeśli to będzie na porównywalnym poziomie to jestem prawie pewny zwycięstwa. Cieszmy się! :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 22 kwie 2009, 0:18

Z notesu sedziego:
In 86 minutes, was ejected for pushing an opponent from behind to avoid an obvious scoring opportunity.Once on the ground and the game stopped, the local player kicked him to the subject of the missing player and punched in the face of an adversary.when that player leaves the pitch goes to the fourth referee, with the following phrase: 'all about you motherfuckers." This same player, and after achievement of local third goal came on the pitch and ran towards a corner to hug their colleagues,"

when that player leaves the pitch goes to the fourth referee, with the following phrase: 'all about you motherfuckers."

Czyli mamy nadzieje wraz z Etus2, ze da się to wszystko wytłumaczyć i Pepe zagra juz z Sevillą :rotfl:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 22 kwie 2009, 7:51

Pepe pewnie dostanie jakieś 5 meczów kary plus karę finansową, dziś obejrzałem skrót i to co on odwalił woła o pomstę do nieba, idiotyzm. Kartka dla Gonzalo jak najbardziej niesłuszna.

Mam jednak przeczucie, że ten mecz dał nam więcej niż odebrał,ostatnie minuty były kwintesencją Realu.

Wielka szansa dla Metzeldera, grał na Camp Nou i nie zawiódł, niby straszne drewno ale liczę, że doświadczony Niemiec da radę. Oby Heinze wrócił na Sevillę bo Marcelo na obronie się marnuje.

Gago wczoraj się nacharował, trzeba przyznać, że chłopak umie zagrać świetną prostopadłą piłkę, ogólnie brawa dla niego za ten mecz.

Granero > VdV + Drenthe, tyle w temacie. Aha Negredo > Huntelaar, będę to uparcie powtarzał.

Pipita, aż strach pomyśleć, jak dobry będzie w przyszłości. nie jest może Messim, ale ma unikalny talent. Ta akcja z ostatniej minuty, gol strzelony słabszą nogą...dream

Reszta meczu to chaos totalny, mecz z Sevillą zweryfikuje chyba cały sezon, dla nas to bardzo trudne spotkanie i pikielnie niegościnny stadion.

Dziś przede wszystkim trzeba być dumnym i szczęśliwym.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 kwie 2009, 8:32

Bask pisze: Czyli mamy nadzieje wraz z Etus2, ze da się to wszystko wytłumaczyć i Pepe zagra juz z Sevillą :rotfl:
:lol: :lol: :lol:

Jezeli Pepe zrobil to co sedzia napisal to uwazam ze min 10 do 15 meczow powinien sobie Pepe odpuscic. A dlaczego? dla przykladu bo nie dosc ze brutalnie sfaulowal to jescze kapnal bez pilki i wyzwal sedziego. Uwazam ze mniej niz 10 to bedzie obraza dla hiszpanskiego futbolu i zly przyklad dla nastepnych.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 22 kwie 2009, 8:37

mi się wydaje że on usłyszał gwidek gdy ten piłkarz po "popchnięciu" upadł i myślał że sędzia będzie wskazywać na wapno , co go bardzo zdenerwowało :) mam nadzieję że jakoś się usprawiedliwi i wytłumaczy tą sytuacje

hahaaa ;]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 kwie 2009, 9:21

Pelart pisze:gol strzelony słabszą nogą
az tak wielkiej roznicy noga mu chyba nie robi. 10 bramek jedna i 8 druga - malo kto tak ma :wink: choc oczywiscie znacznie czesciej operuje prawa noga.
Pelart pisze:Negredo > Huntelaar
pod wieloma wzgledami oczywiscie tak jest. problem huntelaara polega na tym, ze on kompletnie nie umie grac pilka i blaka sie gdzies bez celu. moze jest skuteczny (wczoraj akurat mogl strzelic bramke i sie nie popisal), ale w odroznieniu od takiego ruuda, do ktorego ciagle sie go porownuje (pomijajac technike), zbyt latwo daje sie odcinac od pilek. a po okresie, gdy trafial regularnie obroncy maja do niego juz zupelnie inne podejscie i jest mu trudniej. ma duzo brakow, ale bramki na pewno bedzie jeszcze strzelac. tylko to idealny zawodnik do troche innej druzyny niz obecny real. to zawodniko, ktory strzelalby niesamowita ilosc goli w druzynie grajacej podobnie do barcelony. real obecnie nie robi takiej roznicy w ataku i opiera sie tam na niewielu pilkarzach i gra zbyt wolno, wiec janek ginie w gaszczu.

negredo w realu tez nie mialby tak latwo jak w almerii, ale warte podkreslenia w jego wypadku jest to, ze (nie odbierajac nic holendrowi) naprawde swietnie gra glowa i strzela tak wiele bramek. jesli pojawi sie jakis wartosciowy skrzydlowy to bylby jak znalazl.

z reszta janek musi sie odblokowac i zaczac sie wiecej ruszac. jesli bedzie dalej tak statyczny to z systuacjami dla niego bedzie problem. a jesli z tym bedzie problem i nie bedzie strzelal bramek w koncowce sezonu to... nowy prezes nie bedzie na niego spogladac przychylnym okiem jesli chodzi o miejsce w kadrze (?)

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 22 kwie 2009, 11:21

Czy mi się wydaje czy Pepe to idiota?Kopać leżącego?Do tego dwa razy?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”