GLORY GLORY MU
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 25 kwie 2009, 20:04
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 25 kwie 2009, 20:10
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 25 kwie 2009, 20:16
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 25 kwie 2009, 20:21
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 25 kwie 2009, 20:21
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 kwie 2009, 20:28
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 25 kwie 2009, 20:31
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 kwie 2009, 20:37
Z pewnością nie był to błąd sędziego. Moim zdaniem bowiem sytuacja była trudna do oceny. Powtórki z różnych kamer pokazywały raz faul, raz trafienie w piłkę. Ja też gwizdnąłbym więc karnego. Ale z czerwoną kartką bym nie przesadzał. Zresztą żółtą też dostał nie za faul, ale za dyskusje.szura pisze:Kontrowersyjny karny to na pewno nie był, Gomes ewidentnie łapami wleciał na nogi Carricka, który sprytnie się "ustawił do faulu"Nawet sędzia na tej transmisji której oglądałem, powiedział że Gomes może się cieszyć, że nie dostał czerwonej kartki.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 kwie 2009, 22:14
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 kwie 2009, 23:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 kwie 2009, 1:22
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 kwie 2009, 1:54
Nie no to jest gruba przesada.Po pierwsze Tevez nie ma aż takiego wpływu na nasza grę jak miał Stam. Przypominam, że on jest rezerwowym. Po drugie Za Holendra nie mieliśmy następcy tylko trzeba było sprowadzać na szybko, podstarzałego Blanca. Po trzecie Jaap był w tamtej chwili jednym z najlepszych graczy na swojej pozycji.że oddanie go może nam się kiedyś odbić dużą czkawką jak chociażby sprzedaż Staama.
NIe rozumiem co ma jedno do drugiego. To, że ma inne zadania nie zmienia faktu, że IMO Berbatov również potrafi swoją grą pociągnąć zespół czy pojedyncza akcją przesądzić o losach spotkania.Myślę, że nie możemy tego samego powiedzieć chociażby o Berbie, który ma inne zadania na boisku ale wymieniona przeze mnie cecha jest chyba pożądana przez każdego trenera.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2009, 10:23
Ja bym się nie zgodził. Powtórki z kamery ustawionej w kierunku bramki pokazywały, że go nie dotknął, a z kolei na powtórkach od strony bramki widać było jakby go sfaulował. Dwa ujęcia, a zupełnie inaczej to wyglądało. Dla mnie była to dyskusyjna decyzja.Cris7 pisze:Carricka to wyciął równo
Theo może go i minie, ale jego centry już na kolana nie powalają. Z kolei mnie może martwić, co Roo i Rnaldo w takiej dyspozycji zrobią z naszą defensywą. Poza tym pierwszy mecz na OT i po dzisiejszym meczu z Boro może się zastanowię nad handi na United.Morrow pisze:martwi słaba gra Evry (boję się tego co będący w bardzo dobrej formie Walcott może z nim wyprawiać w środę
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 26 kwie 2009, 14:06
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 kwie 2009, 14:09
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio