F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 47

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 mar 2005, 17:10

skoro juz mowa o ME to niech ktos napisze gdzie sie odeba najblizsze bo mi wylecialo z glowy :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2005, 19:17

Kuchar pisze:a czemu niby nie miało byc ME u nas i na Ukrainie??
Uważam że mamy podobne szanse na organizowanie ME jak inni pretendenci
Dlatego, że same chęci nie wystarczą. Potrzebujemy 4-5 dużych stadionow (takich przynajmniej na te 30000) które nie powstaną bo niby jak :?: Nie chodzi nawet o pieniądze bo spora część kosztów miałaby zostać pokryta przez kogoś tam lub coś tam. Chodzi o to, że w Polsce wszystko powstaje w takim tępie, że może na EURO 2020 udałoby się. Poza tym co robić z tymi stadionami po imprezie :?: Na mecz ekstraklasy przyjdzie 500 osób i skąd weźmiemy sarę na utrzymanie takich obiektów :?: Kolejna sprawa to infrastruktura a w zasadzie jej brak. Kibice z zagranicy będą chyba w namiotach spali przed stadionem byle nie za daleko bo później nie dojadą (brak dróg). Ukraina też musi swoją pracę wykonać ale już prędzej oni dobrze się spiszą niż Polska.
Uważam, że pomysł dobry ale data zła. Pisząc 2020 nie żartowałem.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 mar 2005, 19:28

Niggaz pisze:Pisząc 2020 nie żartowałem.
nie zartowales?!?!?!

to wyglada maxymalnie na zart, 2020? wolne zarty.

moze daloby rade na 2032?.... zartuje oczywiscie, wszyscy wiemy ze nie ma szans. ale mysle ze o 2052 mozna powaznie pomyslec.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 mar 2005, 19:37

Barcelona vs Bramkarz Espanyolu 0:0

Bramkarz rozegrał chyba swój mecz życia, akurat w dobrym momencie.Punkt na Camp Nou, to dobry wynik dla walczącego o 3 miejsce Espanyolu.A co do Barcy...nie przegrajcie z Realem, to mistrz jest Wasz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 mar 2005, 19:41

Uchi_UfFy pisze:Barcelona vs Bramkarz Espanyolu 0:0

Bramkarz rozegrał chyba swój mecz życia, akurat w dobrym momencie.Punkt na Camp Nou, to dobry wynik dla walczącego o 3 miejsce Espanyolu.A co do Barcy...nie przegrajcie z Realem, to mistrz jest Wasz.
Kameni jest bardzo dobry! Jak dla mnie najlepszy w Hiszpanii. Mam nadzieje, że znajdzie sie dla niego jakiś lepszy klub (może Arsenal lub ManU) i wtedy pokaże na co naprawdę go stać. W meczu z Barceloną bronił naprawde pięknie (szczególnie parada po główce Eto'o :) )

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 mar 2005, 19:44

Tomusmc pisze:
Uchi_UfFy pisze:Barcelona vs Bramkarz Espanyolu 0:0

Kameni jest bardzo dobry! Jak dla mnie najlepszy w Hiszpanii. Mam nadzieje, że znajdzie sie dla niego jakiś lepszy klub (może Arsenal lub ManU) i wtedy pokaże na co naprawdę go stać. W meczu z Barceloną bronił naprawde pięknie (szczególnie parada po główce Eto'o :) )
On bronił nie tylko efektywnie, ale i efektownie.To co on wyprawiał to masakra, widziałem tylko skróty, ale latał pod poprzeczką czy też na linii "pod publikę" :D Brawo Kamieni :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 mar 2005, 20:32

brawa dla tego mlodego i uzdolnionego bramkarza ps.nie wiecie czy kto juz zlozyl po niego oferte?bo cos mi sie zdawalo ze arsenal mial go kupic

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 mar 2005, 22:25

MU juz sie po niego zgłasza...Jak wiemy Ferguson wywala bramkarzy za błędy a Howard i Carrol popełniają ich zaa dużo :lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 mar 2005, 22:37

szkoda tego remisu w derbach ..... ale dobry i jeden punkt :!: Teraz trudne zadanie z osasuną a potem wyjazd do londynu :!:
szkoda kontuzji Giulego ale Iniest lub Maxi powinni go godnie zastapic :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2005, 22:49

Giuly już od pewnego czasu nie może wrócić do formy (to chyba przez te ciągłe urazy) więc to nie jest taka duża strata. Iniesta zawsze gra bardzo dobrze ale marnuje sytuacje :evil: To pewnie właśnie młody Hiszpan wystąpi od początku. Druga opcja to Maxi Lopez od pierwszej minuty i gra dwoma napastnikami. Chyba pierwsza opcja trochę lepsza. Maxi może wejść na boisko w trakcie meczu ewentualnie. Osasuna nie powinna sprawić tak dużych problemów o ile się nie zamuruje a to raczej mało prawdopodobne. Grają u siebie i może trochę powalczą. Skoro Malaga tak im nastrzelała niedawno to liczę, że Eto się przełamie i strzeli może nawet ze dwie brameczki :) Mógłby też Maxi coś strzelić bo jeszcze w lidze nie trafił albo Iniesta bo nie wiem czy wogóle potrafi i chciałbym to zobaczyć :wink:
Po cichu trzymam też kciuki za Valencię która bez Ranieriego chyba łapie dobrą formę. Mogliby chociaż zremisować z Realem :wink:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 mar 2005, 8:44

Mam nadzieję, że Valencia pojedzie z Realem 2-0. Jeżeli Real zagra tak jak z Betisem będzie trudno, jednak jak zagra tak jak z Barcą to może być grad bramek dla Valencii. Barca poradzi sobie z Osasuną wygrywając 3-1. Jeśli bedziemy prowadzić dwoma bramkami powinni wejść młodzi tacy jak Messi, Lopez i inni ! Visca El Barca

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 04 mar 2005, 14:37

Barca łądnie zagrała z Chelsea, ale nadal smrodkiem ciągnie sie ta 'niby' rozmowa Rijkaarda z Friskiem i przepychanka 2 trenera Barcy z Mourinho...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2005, 14:45

Ja wogóle uważam, że Chelsea swoją grą (antyfutbol) i zachowaniem po meczu zepsuła atmosferę wokół meczu :evil: Do tej pory nie miałem nic do Chelsea ale teraz coraz mniej ich lubię.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 mar 2005, 14:49

mnie mourinho zczyna uz troche wkurzac jege chelsea gra antyfutbol a on sie wozi i panoszy

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 mar 2005, 15:00

Jego taktyka na Camp Nou była bardzo słuszna.Mimo wszystko, gdyby nie Drogba to Barca przegrała by, a chyba o to chodziło.W rewanżu nie będzie antyfutbolu, bo to mu zależy na wygranej a nie Barcelonie.Ale też ma nie wypażony ryj ... i to jest w nim złe.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”