Wasze prywatne typy - Strona 811

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 kwie 2009, 20:28

United - Spurs 1 5,00

Tuż przed przerwą zagrałem :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 kwie 2009, 20:32

fieldy pisze: Tuż przed przerwą zagrałem :)
Też to postawiłem ... za 50 zł :pijemy: :mike:

A na jutro :

Hamilton 1-3
Kubica 1-8
Raikkonen 1-6

Za 100 ... I byle do przodu :d

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 kwie 2009, 22:02

Barca i Gijon X

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 kwie 2009, 23:54

Na jutro:

Wolfsburg
Arsenal
Milan
Auxerre
ako 6,73

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2009, 8:04

czeher pisze:Lyon - PSg 1
Wisla - Gornik 1
Houston - Portland 1
Phi - Orlando x2

Lechia - Arka 1
Anwil - Prokom 1
Miami - atlanta 1
Hull - Liverp 2

W piatek w plecy 100.... ale wczoraj 2 kupopny i 2 wygrane :P

http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tik ... 28cdb23585

http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tik ... 15c55a5474

mialem grac na Seville ale jak Barca zgubila pkt to real stanie na glowie .... hmmmm

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2009, 15:51

Co myslicie o srokach? jutro mecz o byc albo nie byc, jak nie wygraja to juz dla nich sytuacja beznadziejna z tym terminarzem, wiec kluczem do sukcesu jest wygrana nad pompeys... kurs fajny ale czy wygrana realna :think:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2009, 16:41

Ciężko będzie, bo samymi chęciami się meczów nie wygrywa. Dowie nie jest jednak wybitnym trenerem, co widać po ustawieniu taktycznym drużyny. Oni nie wiedzą co mają robić na boisku. Duff gania z ataku do obrony za piłkarzem, bo koledzy nie kwapią się do pomocy, potem nie ma sił, by walczyć w ataku. A Pompey jednak coś sobą prezentują. Johnson, Crouch, Pennant. Oni wiedzą o co chodzi w piłce, w przeciwieństwie do niektórych piłkarzy Srok, zwłaszcza z obrony. Harper po Givenie przejął pałeczkę i teraz on jest najlepszym zawodnikiem drużyny :lol:
A oni też nie mogą być jeszcze tak do końca pewni utrzymania. Remisem mi tu śmierdzi.

p.s. :]
FC Barcelona - FC Sevilla 1
Hull City - Liverpool FC 2
Arsenal FC - Middlesbrough FC 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 kwie 2009, 19:27

To tak, co myślicie o Jastrzębiu (bellus jak wygląda sytuacja Zaksy?)? Zastanawiam się czy też czekać na rozstrzygnięcie w 3 meczu finałowym, bo w 4 w przypadku stanu 2:1 w ciemno bym stawiał na Skrę, czy też od razu walić na Bełchatowian.

Co do półfinałów Euroligi to czemu nie spróbować grać singli na Olympiakos i Barcę. Nawet w przypadku gdy wygra jedna z tych ekip to przy równej stawce wychodzi się na plus. No a przecież obie ekipy są w stanie awansować do finału, jak i odpaść :wink: CSKA to też nie ta sama dobrze naoliwiona maszyna co dawniej i wymiana niektórych trybików by nie zaszkodziła.

NBA - Lakersów nie warto ruszać mimo że i tak wygrają (nie wiem jakie jest handi) ale Orlando spróbować czemu nie.

Macie coś jeszcze?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2009, 20:39

FC Sevilla - Real Madrid (Padnie bramka między minutą 75:01 a 89:59?)

chciałem zagrać, że Real strzeli kolejną bramkę, jak Raul zdobył drugą, ale za szybko trafiło 3 raz i nie zdążyłem się zalogować :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2009, 21:57

Yukasz pisze:Macie coś jeszcze?
Anwil? Prokom mimo wsyztsko slabo gra na wyjazdach, poza tym nie od dzis wiadomo, ze ciezko zdobyc wloclawek. Dawno tam nie wygrali. Co o tym myslisz? choiciaz z drugiej strony wydaje mi sie ze troche na sile ten typ/......

Mozna dolozyc jeszcze Miami, chociaz to jest dziwna rywalizacja, takie odnioslem wrazenia po obejrzeniu wczorajszego meczu, Heat nie powinno zmarnowac tego ze przelamali i teraz oni maja przewage wlasnego parkietu ...

jak to widzisz ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 kwie 2009, 22:50

czeher pisze:jak to widzisz ?
Widzę że Porto wygrało i zostało trzymać kciuki za Gortatów. Jak nasz rodak lansowany przeze mnie na zdobywcę nagrody MVP za sezon regularny faktycznie ma ją zdobyć do Orlando nie może odpaść już w 1 rundzie :lol: Inaczej wygra James lub Bryant :x No i po porażce ciężko będzie wyjść ze stanu 1:3 więc Magic muszą się ogarnąć :twisted:
czeher pisze:Anwil? Prokom mimo wsyztsko slabo gra na wyjazdach, poza tym nie od dzis wiadomo, ze ciezko zdobyc wloclawek. Dawno tam nie wygrali. Co o tym myslisz? choiciaz z drugiej strony wydaje mi sie ze troche na sile ten typ/......
Prokomowi w sumie ciężko patrząc na historię, w sezonie byli tacy co dawali radę. Dodatkowo Koszarek przebąkiwał że był bardzo spięty a teraz po zwycięstwie będzie mu się grało łatwiej. No ale z drugiej strony ta ich ławka a w ostatnim meczu Prokomowi udawało się wrócić do gry i gdyby lepiej to rozegrali mogli wygrać. Wuj wie, na Anwil nie ryzykuję bo za niski kurs. Prokom jeszcze rozpatrzę.
czeher pisze:Mozna dolozyc jeszcze Miami, chociaz to jest dziwna rywalizacja, takie odnioslem wrazenia po obejrzeniu wczorajszego meczu, Heat nie powinno zmarnowac tego ze przelamali i teraz oni maja przewage wlasnego parkietu ...
Musiałbym obejrzeć jakiś mecz tej pary by zabrać głos :P Teraz trochę żałuję że nie postawiłem na Cavs.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 26 kwie 2009, 22:55

W moim przypadku bet-at-home jest jakieś zaczarowane. Jeżeli gram jakieś tasiemce, to gram je tam, zawsze nie siada mi jeden zakład, przeważnie jeden z bardziej prawdopodobnych, w ten weekend był to Wolfsburg. Oni chyba nie chcą tego mistrzostwa zdobyć. A ze swojej strony chciałbym pogratulować wszystkich tych, którzy z taką pewnością siebie grali na Seville. :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 26 kwie 2009, 23:00

Yukasz

Ja bym stawiał na JSW, liczę na 3-1. Samica już teraz grał, za tydzień powinien być w lepszej formie fizycznej. Martin nie zagra do końca sezonu, pojechał już do Paryża na operacje. Novotny w składzie, ale szanse że zagra (a tym bardziej pociągnie grę ZAKSY) małe. Wczorajsza wygrana zespołu Stelmacha była pierwszą wygraną Kędzierzyna nad JSW w tym sezonie. Mój typ to zakończenie rywalizacji 3-1 dla JSW. Jak nie wygrają w pierwszym meczu, to w drugim tak jak piszesz na 100%.

Na Skrę można też, ale tutaj pewnie kurs niski będzie. Skra wygrała 15 meczy z rzędu z Resovią. Z tego co czytałem to w tych 15 meczach, tylko raz nie padł wynik 3-0. Po tym co pokazali rzeszowianie w sobotę to trudno wierzyć, że nie będzie 5 mistrzostwa dla Bełchatowa.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2009, 23:56

Liverpool - Newcastle 1
Barca - Chelsea (+1) X
Spurs - WBA 1
Aston Villa - Hull 1

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2009, 15:34

Rosja - Szwajcaria 1
Finlandia - Dania 1
USA - Austria 1
Czechy - Norwegia 1
Kanada - Słowacja 1
Barcelona - Chelsea (gosp. strz. gola) 1
Man Utd - Arsenal (gosp. strz. gola) 1

za większe pieniądze.

Ogólnie w LM teraz wg mnie ciężko coś wytypować, bo United nie grali nic ciekawego do tego weekendu a nawet pierwszej połowy z Tottenhamem, a w drugiej proszę 5 bramek zaaplikowali także ciężko powiedzieć jak zagrają w środe, Arsenal bez Arshavina i RVPiego zagra, Barca jest mocna fakt ale Liverpool też był mocny i Chelsea wygrała na Anfield, ogólnie to myślę, że drużyna Hiddinka jest w stanie pokonać każdego i wszędzie nawet na Camp Nou. W tej sytuacji uwzględniając formę Barcelony obstawiłbym pewne 1 gdyby Barca grała u siebie z jakąkolwiek drużyną, ale nie z drużyną Hiddinka. Na pewno więcej będzie można powiedzieć po tej kolejce, na rewanże na pewno zagram konkretniejsze typy. Przykład Liverpoolu z doświadczenia każe mi poczekać do rewanżów :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”