Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 26 kwie 2009, 14:15
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 kwie 2009, 14:27
A ja nie jestem pewien. I podpisuje się pod słowami Fieldy'ego.Mecz oglądałem - karnego IMHO nie było , ale ocenę Webba Kibice MU i AFC maja podobna i Nam i Wam nie raz zrobił świństwo.
I jaką decyzję by nie podjął, druga strona miała by argumenty w ręce.Powtórki z kamery ustawionej w kierunku bramki pokazywały, że go nie dotknął, a z kolei na powtórkach od strony bramki widać było jakby go sfaulował. Dwa ujęcia, a zupełnie inaczej to wyglądało.
Panowie z C+ sa dla Ciebie jak widzę autorytetami , nie podzielam tego uczucia w stosunku do nich.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 26 kwie 2009, 14:33
Kamil232 pisze:Panowie z C+ sa dla Ciebie jak widzę autorytetami , nie podzielam tego uczucia w stosunku do nich.![]()
Nie wiem skąd taki wniosek. Teraz zgadzając się z Fieldym też został dla mnie autorytetem?:D Przytoczyłem ich zdanie z którym sie zgadzam, a co to ma wspólnego z autorytetami to ja nie wiem...
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 26 kwie 2009, 21:18
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 kwie 2009, 21:43
Nie napisałem, że Tevez jest dla nas tak samo ważny jak swego czasu Staam albo, że jest tej samej klasy piłkarzem co swego czasu Jaap na swojej pozycji tylko, że jego odejście może nam się odbić czkawką a przykład Łysego przytoczyłem z tego względu, że tak jak Holendra wtedy tak teraz Argentyńczyka nie musimy oddawać. Tevez aktualnie jest rezerwowym ale takim, który robi dużą różnicę i wcale IMO ta rola nie musi być dla niego przypisana na stałe (to czy zostanie czy nie będzie odpowiedzią na to pytanie) a w przypadku (odpukać!) poważniejszej i dłuższej kontuzji Rooneya albo Berby nie wiem czy poradzilibyśmy sobie z Machedą albo Welbeckiem(Ronaldo, który może grać na tej pozycji nie liczę). Szczególnie z tym drugim mozna wiązać duże nadzieje ale IMO Welbeck jako nasz trzeci napastnik to wciąż za duże ryzyko.Kamil232 pisze: Nie no to jest gruba przesada.Po pierwsze Tevez nie ma aż takiego wpływu na nasza grę jak miał Stam. Przypominam, że on jest rezerwowym. Po drugie Za Holendra nie mieliśmy następcy tylko trzeba było sprowadzać na szybko, podstarzałego Blanca. Po trzecie Jaap był w tamtej chwili jednym z najlepszych graczy na swojej pozycji.
Kamil232 pisze:NIe rozumiem co ma jedno do drugiego. To, że ma inne zadania nie zmienia faktu, że IMO Berbatov również potrafi swoją grą pociągnąć zespół czy pojedyncza akcją przesądzić o losach spotkania.
Kamil232 pisze:Osobiście nie dałbym za Teveza 30 mln, góra wydałbym na niego 20-22 mln funtów. O ile np. jeśli chodzi o Berbatova to przepłacając kupowaliśmy nieco innego napastnika od tych których mieliśmy, o tyle jeśli chodzi o Teveza to mamy podobnego charakterystyką Rooney'a, więc przepłacanie nie ma sensu. Wolałbym już za 30 mln kupić Benzeme, bo myśle, że za tyle by go puścili.
Kamil232 pisze:W poprzednim sezonie różnie bywało z tymi jego meczami na skrzydle w tym jest już świetnie.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 kwie 2009, 23:09
To przypomnij sobie choćby wyjazd do Stoke.Tu właśnie się nie zgadzamy bo Berbatov to moim zdaniem świetny zawodnik do gry kombinacyjnej, który daje nam inne warianty gry w przodzie ale nie widzę go jako zawodnika, który ma potencjał żeby pociągnąć naszą drużynę do walki kiedy jej nie idzie.
Ale tylko na lewymO ile w zeszłym roku wywracałem oczami jak widziałem Rooneya na skrzydla tak teraz jego gra na tej pozycji wygląda naprawdę dobrze.
NIe wiem co o tym myśleć. Z jednej strony masz rację, że troche ryzykowne jest by nr. 3 był Macheda, Welbeck czy Campbell, ale z drugiej to kiedyś oni musza dostać szansę. Dlatego najlepszym rozwiązaniem byłoby, żeby Tevez zostal za 20 mln funtówTevez aktualnie jest rezerwowym ale takim, który robi dużą różnicę i wcale IMO ta rola nie musi być dla niego przypisana na stałe (to czy zostanie czy nie będzie odpowiedzią na to pytanie) a w przypadku (odpukać!) poważniejszej i dłuższej kontuzji Rooneya albo Berby nie wiem czy poradzilibyśmy sobie z Machedą albo Welbeckiem(Ronaldo, który może grać na tej pozycji nie liczę). Szczególnie z tym drugim mozna wiązać duże nadzieje ale IMO Welbeck jako nasz trzeci napastnik to wciąż za duże ryzyko.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 kwie 2009, 23:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2009, 23:41
doznał dziś urazu i szanse na występ Wenger ocenił fifty-fiftyMGiggs pisze:Mecze mojego życia to mecze MU-Arsenal, na nich sie wychowałem.Niech wygra lepszy po świetnych meczach. Nie ukrywam że licze na Silvestra
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 kwie 2009, 12:30
Ladnie sie zachowali pilkarze. Byla jakas kampania medialna czy cos w tym stylu? Bo nagroda to raczej ukoronowanie jego karieryWalijski pomocnik Manchesteru United Ryan Giggs został wybrany Piłkarzem Roku w plebiscycie Professional Footballers' Association - najstarszej organizacji zrzeszającej futbolistów
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2009, 12:49
Po części na pewno, ale też Giggs gra znakomity sezon. Nie gra oczywiście wszystkich spotkań, Ferguson go oszczędza, by nie musiał grać co 3 dni, jak reszta. Ale gra i statystyki ma, jak na swój wiek znakomite.Bienias pisze:Bo nagroda to raczej ukoronowanie jego kariery
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 kwie 2009, 15:55
Jak na swoj wiek, czy jak na najlepszego pilkarza sezonu? Bo to jednak roznicafieldy pisze:
Ale gra i statystyki ma, jak na swój wiek znakomite.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2009, 16:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 kwie 2009, 16:55
Giggs w całym sezonie odnotował już 18 asyst. 7 w lidze, 3 w LM, 2 w FA Cup, 3 w CC oraz 3 w KMŚ.W lidze tylko Berba ma więcej [dokładnie o 1 asystę, a Berba grał 2 razy tyle meczów], nie wiem jak to wygląda biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2009, 18:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2009, 19:44
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio