Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 28 kwie 2009, 23:05
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 kwie 2009, 23:06
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 kwie 2009, 23:06
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 28 kwie 2009, 23:10
mientix

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 kwie 2009, 23:11
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: StryQ » 28 kwie 2009, 23:12
StryQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 kwie 2009, 23:13
Noo, polega na wygrywaniu. To, że komuś się nie podoba styl w jakim się osiąga sukcesy to inna bajka.mientix pisze: Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 kwie 2009, 23:13
A czego oczekiwałeś? Że na wyjeździe odsłonią się i rzucą się do ataku? Chelsea dziś zrobiła swoje.mientix pisze: Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football. Więcej taktyki niż kopania piłki. Jestem przekonany że za tydzień Chelsea będzie starała się grać podobnie chyba że Barcelonie jako pierwszej uda się zdobyć bramkę.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 kwie 2009, 23:14
Dobrze, że Alves trzymał nerwy na wodzy, bo gdyby i on dostał żółtą kartkę...Jak się okazuje, prognozy są najgorsze z możliwych i Márquez najprawdopodobniej zerwał boczne więzadła w kolanie.
O tym jak długo będzie pauzował stoper Barçy, będzie wiadomo dopiero po szczegółowych badaniach, ale już teraz można śmiało powiedzieć, że w tym sezonie piłkarz już nie zagra.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 kwie 2009, 23:14
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 kwie 2009, 23:18
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2009, 23:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 28 kwie 2009, 23:21
nie oczekiwałem niczego. dla mnie football to też podjęcie walki a nie zamurowanie bramki. nie mówię że chelsea nie zrobiła tego co chcieli bo zrobiła.10 pisze:A czego oczekiwałeś? Że na wyjeździe odsłonią się i rzucą się do ataku? Chelsea dziś zrobiła swoje.mientix pisze: Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football. Więcej taktyki niż kopania piłki. Jestem przekonany że za tydzień Chelsea będzie starała się grać podobnie chyba że Barcelonie jako pierwszej uda się zdobyć bramkę.
mientix

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 kwie 2009, 23:22
Murując bramkę podjęli walkę. To jest dwumecz.mientix pisze: nie oczekiwałem niczego. dla mnie football to też podjęcie walki a nie zamurowanie bramki. nie mówię że chelsea nie zrobiła tego co chcieli bo zrobiła
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 kwie 2009, 23:23
Szkoda tylko, ze Ronaldo jeszcze nie gral w swojej karierze przeciwko tak murujacej sie Chelsea.Kamil232 pisze: Również oczywistością jest, że jakby Ronaldo zagrał tak jak Messi to pan mistyk pierwszy by przyleciał i gadał, że zawodzi w najwazniejszych meczach![]()
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio