F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 48

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 mar 2005, 15:25

Uchi_UfFy pisze:Jego taktyka na Camp Nou była bardzo słuszna.Mimo wszystko, gdyby nie Drogba to Barca przegrała by, a chyba o to chodziło.W rewanżu nie będzie antyfutbolu, bo to mu zależy na wygranej a nie Barcelonie.Ale też ma nie wypażony ryj ... i to jest w nim złe.
skad wiesz ze jakby drogba nie zszedl to barca by przegrala?! jasnowidzem jestes czy co?! sa zaklady sportowe w necie ze mozesz na zywo obstawiac. jak jestes w tym taki dobry i wiesz ze barca napewno by przegrala, to mozesz spora kase zarobic.

jak mnie denerwuja takie glupie komentarze!! wszystko przez drogbe!! strata jednego zawodnika i nagle sie wszystko posypalo!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2005, 15:43

Tez jestem zdania że gdyby nie czerwien dla Didiera to barca by wąchała kwatki od spodu...Tak się wydaje ale jeden gracz dużo daje...zawsze sa rowne szanse...a Chelsea w drugiej polowie ich nie miała i straciła 2 gole w pierwszej było po rowno i Chelsea prowadzila...Brak jednego gracza w tym meczu przesadził barca grajac pełnym sklade [przeciwko 10 Chelsea mogla pozwolić sobie na więcej a Murinho zrobil jak na mistzra przystało zamurował się i teraz na Stamford będzie pogrom 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 mar 2005, 16:09

Figo11 pisze:Tez jestem zdania że gdyby nie czerwien dla Didiera to barca by wąchała kwatki od spodu...
twoja opinia mnie malo interesuje, mimo to odpisze.
Figo11 pisze:Tak się wydaje ale jeden gracz dużo daje...zawsze sa rowne szanse...a Chelsea w drugiej polowie ich nie miała i straciła 2 gole w pierwszej było po rowno i Chelsea prowadzila...Brak jednego gracza w tym meczu przesadził barca grajac pełnym sklade [przeciwko 10 Chelsea mogla pozwolić sobie na więcej a Murinho zrobil jak na mistzra przystało zamurował się i teraz na Stamford będzie pogrom 8)
druzyna , ktora wygrywa i traci zawodnika zawsze dostaje pozniej dwie bramki?! bzdura!!! a ja mowie ze chelsea dostala dwa gole w drugiej polowie, bo valdes w przerwie meczu zrobil kupe!! zdarzenie dobre jak kazde inne, nie? albo dlatego, bo paulo ferreira zapomnial sie napic. jedno zdazenie, nawet takie jak kartka nie moze byc powodem tak diametralnej zmiany!!
co do mourinho, to naprawde swietnie ustawil druzyne i zrobil co mogl!! to niby czemu stracil dwie bramki?! a pogrom pewnie bedzie, tak z 4:0!! hahaha. postawilbys na to? smiech na sali!!!

Awatar użytkownika
Rahim_666
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rahim_666 » 04 mar 2005, 18:29

Figo 11 właśnie taki mur Chelsea byl według mnie błędem. Gdyby Morinho zaryzykował i bardziej postawił na atak może mecz by sie inaczej potoczył A tak to było wiadomo że Barcelona wkońcu sie przedże przez tą obronę i wkońcu trafi bramke. A na Stamford będzie bardzo ciekawy mecz bo obie druzyny będą nastawione na atak. Ale myśle że Barca sobie poradzi :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2005, 19:45

Barca narzucila po zejsciu Drogby swoj styl gry i Chelsea się zamknela totalnie w pierwszej połowie nawet grali dobrze z kontry tak w drugiej nic zamknieci na walsnej połowie...Jeśli Chelsea narzuci swój styl gry tj.twarda szybka gra to technicy z hiszpani dostaną poprostu baty...Sędzia w tym meczu gwizdał faule Gallasa :twisted: co w Angli są czymś śmiesznym czyste wślizgi jeśli Chelsa zacznie grać twardo to wygra... :lol:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 mar 2005, 20:44

figo11- te twoje wypowiedzi zaczynają juz mnie pomału denerwowac :evil:
piszesz tylko, za jakby to....... , jakby tamto....... i tak w kółko ............
jezeli jestes walnięty na rozumiem to twoja sprawa, ale zrozum ( jezeli potrafisz) że Barca jest w tym sezonie jedną z najleprzych druzyn w europie a najleprza w Hiszpani :!:
Co chwile powtazasz ze chelsea zmiecie Barca w londynie ...... a co ty wróżka jestes????? moze podaszmi liczby w totolotka zebym wygrał 6?????
Głupi ci ze twój realik jest cienki jak pergamin to prubujesz sie przyczepic do gry Barcy :P
Nie zdziwie sie gdyby sie powtózyła sytuacja z przed 2 sezonwó gdy Juve rozniosło realik na Della Alpi :lol:
Dlatego zastanów sie dwa razy co chesz napisac a nie róz z siebie idioty!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2005, 20:58

Heh to ejst tylko moje zdanie a czy tak będzie zobaczymy już niedługo...A czy Juve zmiecie Real czy nie napewno Real w tym sezonie nie gra tak aby wygrać LM wiec nie zdziwie się jak odpadna wlasnie w srode...Wieksze szanse mają na wygranie PD jest ejszcze duzzzzo meczy zobaczymy...
Nie jestem wróżką tylko pisze tak jak TY i reszta innych forumowiczów swe własne zdanie i takie ejst włąsnie moje zdanie ze Barca odpadnie w ten wtorek z tegorocznej LM 8) :!:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 mar 2005, 9:36

figo11 ty ciągle mówisz ze jak barca nie odpadnie w tym meczu, to w tamtym. Czy tobie płacą za denerwowanie ludzi?????? A wiesz czemu tak na barce najeżdżasz?? Bo to ma podłoże psychologiczne. Zazdrosny jesteś o Primera Divison, bo real na pewno nie bedzie mistrzem,tylko Barca :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 mar 2005, 10:00

Nie jestem o nic zazdrosny bo sport nie jest najważniejszy w moim zyciu...Jeśli wygra barca to wiadomo że będe nie zadowolony bo kibicuje Realowi...
Wydaje mi się że to Wy powinniście zacząć tolerować czyjeś zdania nawet te które was denerwują...a nie odrazu pisać ze jestem walnięty...zastanówcie się...Ja wchodząc do pokoju Real Madryt teżczytam denerwujące posty i jakoś nie pisze takich rzeczy na waszych kibiców a mógłbym jak wy to robic...
Zresztą ja nie będe się żalić...byłem jestem i będe za Realem :!:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 mar 2005, 10:07

zawdi pisze:
Uchi_UfFy pisze:Jego taktyka na Camp Nou była bardzo słuszna.Mimo wszystko, gdyby nie Drogba to Barca przegrała by, a chyba o to chodziło.W rewanżu nie będzie antyfutbolu, bo to mu zależy na wygranej a nie Barcelonie.Ale też ma nie wypażony ryj ... i to jest w nim złe.
skad wiesz ze jakby drogba nie zszedl to barca by przegrala?! jasnowidzem jestes czy co?! sa zaklady sportowe w necie ze mozesz na zywo obstawiac. jak jestes w tym taki dobry i wiesz ze barca napewno by przegrala, to mozesz spora kase zarobic.

jak mnie denerwuja takie glupie komentarze!! wszystko przez drogbe!! strata jednego zawodnika i nagle sie wszystko posypalo!!
Zawdi, forum jest, po to aby wyrażać swoje opinie.Przez 55 minut Barcelona waliła głową w mur.Jak zszedł Drogba coraz częściej bywała na polu karnym aż w 66 minucie gol.A pamiętasz I połowę, lub początek drugiej?Wcale nie napisałem, że się cieszę, tylko poprostu to był hokejowy zamek, prawie idealnie skonstruowany.Barcelona na pewno by nie wygrała.Pozdro Zawdi :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2005, 10:11

Ludzie więcej tolerancji może. Każdy może mieć tutaj własne zdanie na każdy temat i jeśli nie jest ono obraźliwe to nie ma się co tak bulwersować na wszystko.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 mar 2005, 12:58

Uchi_UfFy pisze:Zawdi, forum jest, po to aby wyrażać swoje opinie.
dzieki, ze mi powiedziales, bo do tej pory nie mialem o tym pojecia.
Uchi_UfFy pisze:Przez 55 minut Barcelona waliła głową w mur.Jak zszedł Drogba coraz częściej bywała na polu karnym aż w 66 minucie gol.A pamiętasz I połowę, lub początek drugiej?Wcale nie napisałem, że się cieszę, tylko poprostu to był hokejowy zamek, prawie idealnie skonstruowany.Barcelona na pewno by nie wygrała.Pozdro Zawdi :)
ja tez nie napisalem, ze sie cieszysz. barcelona napewno by nie wygrala. pytam skad ta pewnosc?! to, ze mecz zmienil oblicze, i to akurat zbieglo sie w czasie z kartka dla drogby, wcale nie oznacza, ze bez tej kartki by nie wygrali!!! kartka miala duze znaczenie, ale nie mozesz stwierdzic, ze bez niej mecz by wygladal caly czas tak samo i barca by nie wygrala!!

forum nie sluzy tylko do wyrazania swoich opini, ale tez do dyskusji o nich. wyobraz sobie zwykla rozmowe, gdy kazdy cos gada(wyraza swoja opinie), a nikt nie podejmuje rozmowy, bo przeciez nie mozna sie klocic z czyims zdaniem.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 mar 2005, 13:27

zawdi pisze:
Uchi_UfFy pisze:Zawdi, forum jest, po to aby wyrażać swoje opinie.
dzieki, ze mi powiedziales, bo do tej pory nie mialem o tym pojecia.
Uchi_UfFy pisze:Przez 55 minut Barcelona waliła głową w mur.Jak zszedł Drogba coraz częściej bywała na polu karnym aż w 66 minucie gol.A pamiętasz I połowę, lub początek drugiej?Wcale nie napisałem, że się cieszę, tylko poprostu to był hokejowy zamek, prawie idealnie skonstruowany.Barcelona na pewno by nie wygrała.Pozdro Zawdi :)
ja tez nie napisalem, ze sie cieszysz. barcelona napewno by nie wygrala. pytam skad ta pewnosc?! to, ze mecz zmienil oblicze, i to akurat zbieglo sie w czasie z kartka dla drogby, wcale nie oznacza, ze bez tej kartki by nie wygrali!!! kartka miala duze znaczenie, ale nie mozesz stwierdzic, ze bez niej mecz by wygladal caly czas tak samo i barca by nie wygrala!!

forum nie sluzy tylko do wyrazania swoich opini, ale tez do dyskusji o nich. wyobraz sobie zwykla rozmowe, gdy kazdy cos gada(wyraza swoja opinie), a nikt nie podejmuje rozmowy, bo przeciez nie mozna sie klocic z czyims zdaniem.

a co gdyby to e2 dostal czerwo ??

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 mar 2005, 13:53

smitu pisze:a co gdyby to e2 dostal czerwo ??
to by pewnie zszedl z boiska :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 mar 2005, 13:55

mialem akurat co innego na mysli :) :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”