No właśnieVianuch pisze:Wogóle to dzięki takiemu jednemu krótkiemu fragmentowi tekstu bardzo dużo się dowiedziałem o całej lekturze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 04 maja 2009, 13:45
No właśnieVianuch pisze:Wogóle to dzięki takiemu jednemu krótkiemu fragmentowi tekstu bardzo dużo się dowiedziałem o całej lekturze.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 maja 2009, 13:52
Ojczysty w jego przypadku i jeszcze z winkiem bardziej odnosiłby się do niemieckiego, nie angielskiego.Janio pisze:Nie zaczaiłeś olson chyba
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 maja 2009, 13:55
piotrcies pisze:Ja nie jestem zadowolony z tego, co napisałem. Wybrałem temat drugi, motyw drogi na podstawie fragmentu powieści. Wydaje mi się, że za mało wypisałem możliwości interpretacyjnych, ale jak będzie, to się okaże później. Natomiast nie jestem zadowolony z testu z czytania ze zrozumieniem, bo o ile tekst był prosty i zrozumiały, to pytania mogły jednak zagiąć. Przynajmniej takie mam odczucia. Próbna - 63%, teraz chyba niestety nie poprawię, choć tak na prawdę okaże się to po otrzymaniu wyników. Mam nadzieję, że jutro będę w lepszym humorze, ale przecież co może zagiąć człowieka na podstawowym angielskim?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 maja 2009, 13:57
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 maja 2009, 13:59
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 maja 2009, 14:04
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 maja 2009, 14:15
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 maja 2009, 14:26
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 maja 2009, 14:27
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 04 maja 2009, 14:30
Gdzie się wybieraszAkarin pisze:Ja też mam ciąg rozszerzeń. Ang, Geo, Mat, Ang ustny roz i polak ustny
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 04 maja 2009, 14:30
No i trafilem z Panem Tadkiem. Po sprawdzeniu bedą sie zastanawiac, co piekniejsze-Pan Tadeusz czy moje wypracowanie.ossy pisze:Z tego co pamietam w ostatnich latach byl Kordian kilka razy, wiec na niego bym nie liczyl, bardziej na jakis glupi wiersz Slowackiego. Pan Tadeusz bo rocznica powstania, literatura wojenna i powojenna, 70-lecie wybuchu wojnyy swiatowej, dokladnie 4 maja zmarl Grudzinski wiec moze Inny Swiat. Kilka rocznic wypada, wiec mozna na cos trafic, zwlaszcza P Tadeusz bo nie pamietam czy byl w ost latach a to w koncu epopeja. Zreszta Polski i ang zeby zdac, byle z majcy i fizy trafily sie przyziemne zadania, a nie cos poku...typu w ch.. geometrii pradu czy dynamiki.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2009, 14:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 04 maja 2009, 14:40
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 maja 2009, 14:42
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 04 maja 2009, 14:52
Aha, no właśnie wiedziałem, że coś z Ekonomią bo zdajesz to co ja minus niemieckiAkarin pisze:Hanni, Uniwersytet Ekonomiczny, Wrocław.
Może po angielsku studia. Dlatego roz ustny
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio