Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2009, 21:13
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2009, 23:37
Na pewno Barcelona spróbuje zagrać jak Chelsea przed tygodniemNapastnik Chelsea Londyn, Didier Drogba stwierdził, iż FC Barcelona weźmie przykład z gry The Blues na Camp Nou i będzie próbowała często się bronić.
Jak wiemy już jutro na Stamford Bridge odbędzie się drugie spotkanie półfinałowe pomiędzy drużyną Chelsea, a FC Barcelony. Didier Drogba powiedział, iż myśli, że Katalończycy będą próbować robić to samo w Londynie, co Chelsea robiła w Barcelonie, czyli grać bardziej defensywny futbol.
„Myślę, że Barcelona będzie jutro próbowała odtworzyć naszą grę z przed tygodnia i będą chcieli się bardziej bronić. Oni wiedzą co my możemy zrobić i dlatego będą musieli na nas bardzo uważać. Mimo wszystko nie możemy nic powiedzieć ot tak, bo oni także mogą nas czymś zaskoczyć." - Powiedział Didier Drogba.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2009, 23:46
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 maja 2009, 23:47
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2009, 23:54
założę się, że będzie siedział koło Bojanamistyk pisze:Wystep Henry`ego niepewny, wiec pewnie zacznie na lawce, niestety.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2009, 1:35
Nie brzmi to dobrze"Występ Titiego jest wątpliwy... Bardzo wątpliwy. Niemniej, zobaczymy jeszcze jutro czy będzie w stanie zagrać".
"Czy zmienimy styl gry? Nie, dopóki ja jestem trenerem tej drużyny"
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 maja 2009, 9:11
Na twoim miejscu brałbym info z bardziej wiarygodnych źródeł jak chelsea.pl gdzie jest wywiad z Didierem również i nic nie ma tam o tym co dajesz u góry. Wszedłem na chelsealondyn.pl w info do tego posta dali setanta.com przeszukałem wiadomości odnośnie LM ,Chelsea i Barcy i nie było żadnego tego typu wywiadu z nim.Mentor pisze:Drogba jest innego zdania
http://www.chelsealondyn.pl/newsy/drogb ... -9189.html
Na pewno Barcelona spróbuje zagrać jak Chelsea przed tygodniemNapastnik Chelsea Londyn, Didier Drogba stwierdził, iż FC Barcelona weźmie przykład z gry The Blues na Camp Nou i będzie próbowała często się bronić.
Jak wiemy już jutro na Stamford Bridge odbędzie się drugie spotkanie półfinałowe pomiędzy drużyną Chelsea, a FC Barcelony. Didier Drogba powiedział, iż myśli, że Katalończycy będą próbować robić to samo w Londynie, co Chelsea robiła w Barcelonie, czyli grać bardziej defensywny futbol.
„Myślę, że Barcelona będzie jutro próbowała odtworzyć naszą grę z przed tygodnia i będą chcieli się bardziej bronić. Oni wiedzą co my możemy zrobić i dlatego będą musieli na nas bardzo uważać. Mimo wszystko nie możemy nic powiedzieć ot tak, bo oni także mogą nas czymś zaskoczyć." - Powiedział Didier Drogba.Mistrz.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 06 maja 2009, 11:41
sudden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza is live » 06 maja 2009, 14:10
Zaza is live
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 maja 2009, 14:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 maja 2009, 14:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2009, 14:31
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2009, 16:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 maja 2009, 16:32
ja się wczoraj dopiero denerwować zacząłem na godzinę przed meczem, ale o 20:55 już mi minęłoMentor pisze:O meczu chyba nic już nie napiszę. Denerwuję się
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 maja 2009, 16:43
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio