Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 945

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2009, 10:54

Uderz w stół a Etus się odezwie. Walcz dalej.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 maja 2009, 11:01

Mentor pisze:Uderz w stół a Etus się odezwie. Walcz dalej.

nabijaj dalej ;] niedługo supermod (?)

btw mamy problem , z Valencia możliwe że bez Lassa który złapał grype ( oby nie świńską) :>

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2009, 11:07

Dla mnie najlepszym okazem kompleksu byla a raczej jest ilosc komentarzy na fioletowej pod newsem o naszym awansie do finalu LM.

A swoj okaz tzw kompleksu okaze niedlugo spiewajac na caly glos madrid cabron .... 8) w dodatku mam nadzieje na potrojna chrype.

w sprawie apelacji Etus ma racje. Jak moga niech sie odwoluja. W koncu klub w ktorym prezydent yebie wlasnych kibicow nic mnie nie zdziwi.

Ps: wiem ze sie napialem, ale musze swoja frustracje z pracy na cos przelozyc

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 maja 2009, 11:08

No i bez Marcelo o ile się nie mylę. Nie zdziwi mnie porażka z walczącą o LM Valencię. My czekamy tylko na nazwiska kandydatów i propozycje transferów. Końcówka ligi nie zapowiada się interesująco z punktu widzenia kibica Realu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2409
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2009, 16:01

tymczasem marca przeprowadzila ciekawa sonde. bezposrednio pytala kibicow o kazdego zawodnika z osobna, czy powinien zostac w klubie na kolejny sezon.

wedlug wynikow fani uwazaja, iz latem z realu powinni odejsc dudek, salgado, javi garcia, drenthe, mahamadou diarra, guti, faubert, van der vaart i saviola.

choc spodziewam sie, ze mahamadou moze latem nas oposcic, to szczerze mowiac jestem zaskoczony tym, iz blisko 70% kibicow nie chce diarry. owszem, pojawil sie lass, ale malijczyk to naprawde siwetny dm. marysia tez nie ma wielu sympatykow, co tutaj az tak wielkim zaskoczeniem nie jest.

ciekawe jest tez to, ze az 81% chce, by kariere w realu kontynuowal huntelaar, a raul i gago maja jedynie 50% poparcie :o

http://www.marca.com/2009/05/08/futbol/ ... 79484.html

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 16:05

To Dudek jest aż tak złym rezerwowym ? Każdy klub by się cieszył, mając na ławce dobrego bramkarza, ze sporym doświadczeniem, choć jeszcze nie w podeszłym wieku :P który w dodatku nie marudzi, ze chce grać :think: bo chyba nie marudzi ?

A jak wygląda sprawa z Feyenoordem ? Bo kiedyś wyczytałem, że może do nich wrócić ...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2009, 16:09

dudek po tym sezonie ma wolna reke bo konczy mu sie kontrakt. to na pewno mialo wplyw na wyniki. poza tym watpliwym jest, by chcial go przedluzac, bo z ikerem i tak nie ma szans, a ponoc wciaz chce sobie pograc przed zakonczeniem kariery :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 16:13

No tak, tyle że sonda dotyczyła zdania kibiców, a nie Dudka :P

Też chcesz by odszedł ? Kogo tam jeszcze macie na bramce, jakichś młokosów pewnie :>

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2009, 16:25

A po co im rezerwowy? Maja Ikera a on wystraczy na kolejna dekade. Z drugiej strony podobno ten Codina nie jest zly a w 2 druzynie gra jakis mlody utalentowany bramkarz

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2009, 16:26

codina nie jest wcale az taki mlody. poza tym jest jeszcze adan, ktory ma za soba sporo wystepow w mlodziezowej kadrze i jest naprawde niezly.

mozliwe, ze kibice chca kogos mlodszego od dudka, moze chca hiszpana (wychowanka?). dudek nikomu nie przeszkadza, ponoc jest nawet lubiany w szatni.

ja co do dudka jestem nastawiony obojetnie. nie zrobi mi to wielkiej roznicy czy zostanie czy odejdzie, choc kiedy jeszcze byla taka mozliwosc, zaglosowalem za jego odejsciem :P dla jego dobra rzecz jasna. niech sobie jeszcze pogra.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2009, 16:29

Bienias pisze:A po co im rezerwowy?
W razie 'w' :D

zawsze lepiej mieć doświadczonego i dobrego bramkarza na ławce, niż młodego zdolnego, który nie do końca musi coś sobą prezentować.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2009, 16:39

codina i adan to naprawde solidni bramkarze, wiec mimo wszystko bym sie nie obawial. przed dudkiem tez byl przez wielu kibicow innych klubow niedoceniany diego lopez, ktory dzis jest jednym z najlepszych bramkarzy w hiszpanii.

pewnie przy braku perspektyw i ci dwaj w koncu odejda, bo trudno sobie wyobrazic, by ktos wygryzl ikera. ale poki co na pewno nigdzie sie nie wybieraja :wink:

swego czasu mowilo sie tez, ze real sprowadzi jakiegos nastepce dudka, ale w sumie jakos nie widze sensu. ktos mlody i naprawde dobry nie przyjdzie by nie marnowac sobie kariery, a bramkarz 35 lat i wiecej to rozwiazanie krotkoterminowe. mamy niezlych wychowankow, wiec w sumie moga siedziec na lawce. codina ma bodajze 26 lat, nie spali sie jesli bedzie musial zagrac.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 maja 2009, 16:59

Jeśli chodzi o naszych bramkarzy - wychowanków to wystarczy spojrzeć jak gra Diego Lopez dla Villarealu. Jest moim zdaniem w ligowej top 3 na tej pozycji.

Awatar użytkownika
Turazz
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Turazz » 08 maja 2009, 17:08

RealFan pisze:codina ma bodajze 26 lat
27 :D

ja myślę, że sam Dudek nie będzie chciał przedłużać kontraktu. Chciał 'pograć' w takim klubie jak Real to 'pograł'. A teraz czas na ciepłą posadkę gdzieś na peryferiach wielkiego futbolu :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2009, 20:12

kadra na jutrzejszy mecz z valencia:

iker, dudek
heinze, metzelder, cannavaro, ramos, torres, salgado
marcelo, gago, parejo, robben, van der vaart, javi garcia, drenthe
raul, higuain, huntelaar

bedzie problem z zestawieniem srodka pola, a mecz na pewno trudny. van der vaart gra kiche od dluzszego czasu, javi garcia jest zdecydowanie zbyt defensywnym pilkarzem, jutro zyczylbym sobie w pierwszym skladzie parejo :wink: kiedys musi w koncu dostac szanse, a gra na mestalla to bylby naprawde dobry test.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”