Problem w tym, ze chyba ty tylko tak widzisz. Bo:KajoFC pisze: Każdy bezstronny kibic który wchodzi do tego tematu gołym okiem widzi jak kibice Barcelony próbują każdemu wciskać że to Barcelona została pokrzywdzona w dwumeczu bardziej.
- jesli ktos pisze, ze nie było karnego po interwencji Toure czy Alvesa to nie oznacza automatycznie, że nie było zadnego karnego. Nie oznacza to takze, ze sedzi sie nie myli, nie ozncza to takze ze sedzie nie skrzywidził Chelsea.
Chelsea została bardziej skrzywdzona w drugim spotkaniu niż Barca, moze i tak. Choc nie do konca wiem jaka jest interpretacja reki Eto'o i czy abidalowi nalezał sie czerwona kartka. Karny po rece Pique był i chyba co do tego wszyscy sie tu zgadzali. Reszta jest dla mnie problematyczna. Nie widziałem karnego po "faulu" Alvesa, Abidala i Toure. Jesli ktos pisze o skrzywdzeniu Chelsea i jej poziomowi niech wezmnie pod uwage takze pierwsze spotkanie, bo wiekszosc widzi tylko drugi mecz i basta.
Dochodzi do tego, ze Chelsea powinna wygrac na CN, ludzie ktos tu ma pretensje do kibiców Blaugrany.
Chyba 21 zdań.klopx pisze:1. Etus2 (21 komentarzy)