Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 maja 2009, 19:40
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lopez. » 09 maja 2009, 15:30
Przecież wynik matury ustnej nikogo nie obchodzi, także nie masz co narzekać na mało satysfakcjonujący wynik. W ogóle nie wiem po co ci ministerstwa edukacji nie wyjebią tego [ch**]. Zamiast się uczyć na pisemne, to trzeba się męczyć z pisaniem czegoś co nikomu się nie przyda.Kendo pisze:Cris7 Dzisiaj miałem polski ustny- 11/20. Wynik mało satysfakcjonujący ale ciesze się, że w ogole zdałem zważywszy na antypatie między przew. komisji a moją skromną osobą.
Lopez.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2009, 16:01
A moim zdaniem to niezły pomysł, taka ustna matura. To taki mini-wstęp do ustnych egzaminów na studiach. Jest to wielki stres, który trzeba przed komisją opanować.Lopez. pisze:Zamiast się uczyć na pisemne, to trzeba się męczyć z pisaniem czegoś co nikomu się nie przyda.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lopez. » 09 maja 2009, 16:33
Ale to też są niepotrzebne przygotowania: pisanie pracy, poprawianie, szukanie materiałów, uczenie się jej... Jeszcze jakby wyniki z ustnej matury liczyły się przy rekrutacji na studia...cloner pisze:A moim zdaniem to niezły pomysł, taka ustna matura. To taki mini-wstęp do ustnych egzaminów na studiach. Jest to wielki stres, który trzeba przed komisją opanować.Lopez. pisze:Zamiast się uczyć na pisemne, to trzeba się męczyć z pisaniem czegoś co nikomu się nie przyda.
Lopez.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2009, 16:38
Ja kilka lat temu pisałem w jeden wieczór i nie miałem takich problemów.Lopez. pisze:pisanie pracy, poprawianie, szukanie materiałów, uczenie się jej..
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 maja 2009, 16:46
To zależy do jakiej szkoły uczęszczasz. Tyle, że taka 'zdana' Matura na niewiele później pozwala...cloner pisze:Zresztą, matura obecnie to pikuś. Nie trzeba się w ogóle przygotowywać, jeśli chce się ją jedynie zdać.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2009, 17:19
Chwalić się nie mam czym, ale i tak większość wieHanni pisze:To zależy do jakiej szkoły uczęszczasz
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 maja 2009, 18:18
Nie o to mi chodzicloner pisze:Skończyłem liceum nr 3 lub 4 w Bytomiu (pod względem poziomu, of course).
Hanni
Turazz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 maja 2009, 19:20
Wiesz co, to nie jest reguła. Znam technikum elektroniczne, w którym poziom np. matematyki jest wyższy niż w wielu liceach.Hanni pisze:Nie o to mi chodzicloner pisze:Skończyłem liceum nr 3 lub 4 w Bytomiu (pod względem poziomu, of course).To każdego indywidualna sprawa jaką szkołe kończy. Ale większośc Liceów to dobre szkoły. Jeżeli chodzi o Technika to już może byc problem ze zdaniem Matury.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 09 maja 2009, 20:05
Oczywiście, zgadzam się z Tobą. Są pewne wyjątki jednak biorąc całośc to jednak Licea wiodą prymCris7 pisze:Wiesz co, to nie jest reguła. Znam technikum elektroniczne, w którym poziom np. matematyki jest wyższy niż w wielu liceach.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 11 maja 2009, 12:39
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 maja 2009, 14:27
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 11 maja 2009, 15:25
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2009, 18:00
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin