Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Turazz » 10 maja 2009, 18:20
Turazz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 maja 2009, 18:27
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Turazz » 10 maja 2009, 19:20
Turazz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 maja 2009, 21:11
Martinho
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2009, 15:24
Zagrał dobrze, ale trzeba jednak wziąć poprawkę na, to że Nadal dzień wcześniej strasznie się mordował z Novakiem. W decydujących momentach finału świeżość Federera wychodziła i stąd wygrana w dwóch setach. Czy jest to jakiś prognostyk na Paryż ... nie wiem. Pewne jest, że morale Szwajcara musiały pójść w górę po ograniu Nadala w jaskini lwa.Rezus pisze:Ktoś oglądał dzisiaj mecz Federra z Nadalem, chodzi mi o to jak się pokazał Szwajcar
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 maja 2009, 15:40
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Budep » 30 maja 2009, 20:20
Budep

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 maja 2009, 20:25
Yukasz pisze:Pojebane(ni) są z tym stękaniem
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 maja 2009, 21:01
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 maja 2009, 21:22
Gdzieś czytałem wywiad z Maryśką, która opowiadała o tym jak to te jęki pomagają jej w grze. Ponoć bez nich na korcie nie czułaby takiej mocy, czy coś w tym stylu. Jak znajdę linka do tego wywiadu to wrzucę.Yukasz pisze:Może zawodnicy myślą że wtedy piłka szybciej leci
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 maja 2009, 21:39
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2009, 21:58
Jak zaczynała na wielkich turniejach, jeszcze jako wielka nadzieja i grała na tych mniejszych kortach, to podobno ci co grali na kortach obok nie mogli się skupić na grzeDuch pisze:Gdzieś czytałem wywiad z Maryśką, która opowiadała o tym jak to te jęki pomagają jej w grze. Ponoć bez nich na korcie nie czułaby takiej mocy, czy coś w tym stylu. Jak znajdę linka do tego wywiadu to wrzucę.
Jeśli więc komuś to pomaga to nie ma problemu. Zresztą Szarapowa jęczy już od lat i w sumie nie słyszałem wielu takich historii, w których zawodniczki się na to skarżyły. Fakt, dla niektórych to niesmaczne, dla innych sprawy nie ma.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 maja 2009, 18:02
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio