Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jacu_skaut » 11 wrz 2008, 9:57
Jacu_skaut

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 gru 2008, 17:22
Póki co nie jest powiedziane że Forlan za chwilę nie włączy się do walki, tyle że musi utrzymać przez dłuższy czas swoją ostatnio świetną formę. Trzy mecze ostatnie i pięć trafień. Ogólnie w tym sezonie 8 meczy w PD i 8 bramek, a do tego dochodzi jeszcze 5 asyst.TS borys IFC pisze:ja glosuje na forlana zeby sie lansowac ze nie jestem populista
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daani16 » 12 kwie 2009, 22:31
Daani16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 kwie 2009, 0:42
mysle ze torres sie wlaczy. wszak dowodziles iz to ze ma mniej bramek, mniej asyst, mniej strzalow, podan kluczowych i wiecej strat niz eto'o czyni go lepszymAsteniu pisze:Póki co nie jest powiedziane że Forlan za chwilę nie włączy się do walki, tyle że musi utrzymać przez dłuższy czas swoją ostatnio świetną formę. Trzy mecze ostatnie i pięć trafień. Ogólnie w tym sezonie 8 meczy w PD i 8 bramek, a do tego dochodzi jeszcze 5 asyst.TS borys IFC pisze:ja glosuje na forlana zeby sie lansowac ze nie jestem populista
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 21 kwie 2009, 9:54
rkoeman pisze:mysle ze torres sie wlaczy. wszak dowodziles iz to ze ma mniej bramek, mniej asyst, mniej strzalow, podan kluczowych i wiecej strat niz eto'o czyni go lepszymAsteniu pisze:Póki co nie jest powiedziane że Forlan za chwilę nie włączy się do walki, tyle że musi utrzymać przez dłuższy czas swoją ostatnio świetną formę. Trzy mecze ostatnie i pięć trafień. Ogólnie w tym sezonie 8 meczy w PD i 8 bramek, a do tego dochodzi jeszcze 5 asyst.TS borys IFC pisze:ja glosuje na forlana zeby sie lansowac ze nie jestem populista
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 29 kwie 2009, 19:58
mientix

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 maja 2009, 15:03
Myślę że obecnie największe szanse ma Forlan. Eto'o jest kompletnie bez formy, co prawda wczoraj coś pyknął, ale wiadomo że coś w końcu musiał trafić. Forlan natomiast jest w niesamowitej formie, w ostatnich 14 meczach zdobył 15 bramek. Tak więc ponownie może być powtórka z pierwszego sezonu Diego w Hiszpanii, gdzie na finiszu wyrwał wydawało by się pewną koronę Eto'o.mientix pisze:Jak wiadomo największe na tytuł króla ma E2.
Chociaż gdyby Villa strzelił 4 bramki w meczu z Realem to nie płakałbym.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 maja 2009, 20:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 maja 2009, 23:26
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 maja 2009, 7:54
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 maja 2009, 11:44
Jakby nie patrzeć to utrzymują właśnie świetną formę przez cały sezon. 30 meczy i 27 bramek + 10 asyst. W pierwszych 9 spotkaniach w PD w tym sezonie zdobył 11 bramek, a tylko 5 z tych spotkań zagrał w pełnym wymiarze czasowym. W trzech schodził z boiska w 59 min, 66 i 71 min, a jedno spotkanie grał tylko przez ostatnie 37 minut.Pelart pisze:Forlan jest niesamowity, szkoda, że nie utrzymuje takiej formy przez cały sezon
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 maja 2009, 12:07
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 12 maja 2009, 12:55
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 12 maja 2009, 14:52
Prawie kompletny. Wali bramki prawą, lewą nogą, z dystansu, z bliska, gdzie trzeba dołożyć tylko nogę, w sytuacji sam na sam, z karnych, jednak brakuje mu bramek głową. W tym sezonie tylko jedna bramka zdobyta bańkomEtus2 pisze:kibicuje Forlanowi , napastnik kompletny w każdym calu no i forma trzyma się go praktycznie cały sezontak jak napisał Asteniu ;]
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 maja 2009, 18:21
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio