Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 312

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 maja 2009, 23:12

Panowie zazwyczaj tego nie robię, ale bardzo proszę zmieńcie wątek swoich wpisów. Np. w tematy o Milanie nie wchodzę, w Realu też rzadko, tam sobie piszcie te swoje fantastyki, może ktoś was zauważy i np. z Rowling będziecie mogli rywalizować.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2009, 12:55

Rooney bije Teveza na głowe szkoda ze w tamtym sezonie grał słabiej do Teveza, nie wiem jak ty te mecze ogladasz bo zauważyłbyś że gdy Tevez nie jest w formie to czesto mu piłka odskakuje, jednak gdy ma forme,czyli początek tego i ubiegły sezon to Tevez w przyjeciu piłki i prowadzeniu jest jak maszyna. Naprawde facet ma świetne przyjecie i znakomicie prowadzi piłke na małych przestrzeniach, mi tego nie musi pokazywać bo już grał w wielu wielu meczach. Pisanie o Tevezie że jest piłkarzem przecietnym technicznie jest jak rozmowa z Mazurem o Vidicu. Boje się zapytac jaką technike ma Carrick Fletcher OwenH Park skoro Tevez ma srednią. Co do strzału z dystansu to ciekawe kto mi wymieni ostatnią jakąs bombke Roo, bo widze że niektórzy już zapomnieli że od dawna takowej nie było. Tevez strzelił w tym sezonie takie 2, Roo chyba 0 ale co tam red mnie pewnie jak zwykle przycmi argumentami....

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 maja 2009, 13:19

Mimo, ze obu za bardzo nie lubie to jednak jesli mialbym wybierac, to zdecyodwanie wolalbym w swojej druzynie Rooneya. Troche wyzszy poziom niz Tevez, przynajmniej w moim odczuciu. Argentynczyk tez jest dobry, ale nie wart pieniedzy, ktore ma kosztowac.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 13 maja 2009, 15:04

Rooney bije Teveza na głowe szkoda ze w tamtym sezonie grał słabiej do Teveza
:shock: niby wg kogo gral slabiej w tamtym sezonie ?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2009, 15:10

Tevez w tamtym sezonie strzelil wiecej kluczowych goli od Rooneya,wiec nie rozumiem zdziwienia. Każdy może mieć prawo do własnego zdania, tylko jak ktoś piśze o przeciętnej technice Teveza przy czym pisze że Roo ma lepsze strzały z dystancu od teveza to pisze rzeczy jak mazur o Vidicu. Roo ostatnią bombke strzelil chyba z Watfordem w pucharze Angli w sezonie 06/07. Nie przypominam sobie od tego czasu mocnej siekiery gdzies z 20 metra, Tevez takie miał.
Mysle ze kolega red jak zwykle mnie oswieci.O dryblingu wspominać nie będę bo nie widze u nikogo z nich wyższosci nad 2 w tej materi.Roo ma jeden zwód na prawa noge i wiekszosc pojedynków wygrywa gdyż potrafi się przepchać, Tevez ma podobnie choć on lepiej prowadzi pilke.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 maja 2009, 17:10

Roo ostatnią bombke strzelil chyba z Watfordem w pucharze Angli w sezonie 06/07. Nie przypominam sobie od tego czasu mocnej siekiery gdzies z 20 metra, Tevez takie miał.
W przeciągu gry u nas 3 gole. Jeden z Whu drugi z Fulham trzeci ostatnio. Roo ostatni raz z Watford? To chyba jednak ty ogladasz te mecze na livescorze. Przypomnij sobie ot choćby spotkanie na St. James Park rok temu.

Tevez jest słabszy od Roo i kto tego nie widzi to chyba ogląda mecze na livescorze :lol:
Wystarczy zerknąć w same statystyki:
http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 90&cc=5739

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 46&cc=5739

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2009, 19:00

Mistrzu po co piszesz o golu ze Srokami? żeby się ośmieszyć? Nie każdy strzał z 20 metra to bombka,Roo uderzył technicznie pasówką bo w takich strzałach,lobach jest znacznie lepszy.
Ja mowie o mocnym strzale z okolicy 20 metra, gdzie i kiedy? Ze srokami leciało to chyba niecałe 50 na godzine.
Pytam wieć, prosze mi takie wymienić od meczu z Watfordem i nie robić Kamila z siebie.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 13 maja 2009, 20:53

Aha, czyli dobry strzał z dystansu to tylko mocny strzał? Podkręcona, techniczna czy plasowana piłka już nie wchodzi w grę? :lol:

Awatar użytkownika
szura
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 13 maja 2009, 22:29

Niesamowity ten Tevez, jeśli Ferguson nie zrobi czegoś by go zatrzymać to.. :(

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2009, 23:00

Co za gole :mrgreen: :mrgreen: Tevez niesamowicie to wkrecił..mistrzostwo świata

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 maja 2009, 23:04

Już oglądając pierwsze minuty tego spotkania miałem uczucie deja vu. Przed oczyma stanęło mi bowiem spotkanie z zeszłego sezonu na Riverside. Wtedy również w trudnych warunkach byliśmy strasznie niepewni w obronie. Słabiutko zagrał dzisiaj Vidić, jeszcze słabiej Evans i trudno ich tłumaczyć taką, a nie inną aurą panującą dzisiaj na JJB. Być może za szybko chcieliśmy dopiąć swego...
O ile w defensywie było marnie, o tyle w ofensywie było wiele pozytywów. Świetna współpraca Berby i Rooney'a – jak dla mnie ten pierwszy był najlepszy na boisku. Bardzo dobra zmiana Teveza – oby więcej takich. Majster już prawie nasz...Niesamowite.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 maja 2009, 23:04

Co za emocje. Wigan postawiło naprawdę wysoko poprzeczkę, a my graliśmy dość nieporadnie. Zwłaszcza w pierwszej połowie. Druga już jednak przebiegła raczej pod nasze dyktando i ostatecznie udało się wygrać 2:1. Teraz pozostało nam zdobyć przynajmniej punkt w sobotę i można wyciągać szampany :wink: Brawa dla Diabłów zwłaszcza za drugą część gry i zaangażowanie. Piękna była radość po golu Michaela.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 maja 2009, 23:05

Mistrzu po co piszesz o golu ze Srokami? żeby się ośmieszyć? Nie każdy strzał z 20 metra to bombka,Roo uderzył technicznie pasówką bo w takich strzałach,lobach jest znacznie lepszy.
Była mowa o strzałach z dystansu, kto ma lepsze, więc o tym wspomniałem. Co mnie interesują jakieś twoje nazwenictwa, bombki nie bombki. W takim układzie to i gol Teveza z City nie można zaliczyć do bombek, bo prócz siły było tam sporo techniki.. :lol: więc liczba jego bombek się zmniejsza do jednej na sezon :lol:
i nie robić Kamila z siebie.
jesteś jeszcze bardziej żenujący niż myślałem. Bez odbioru, z kimś kto nie potrafi dyskutować nie będę tego robił.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2009, 23:10

No to masz 1 ze Srokami przy 3 Teveza. Miałeś wymienić kolejne ale znowu nie widze. Tevez strzelił jeszcze pieknego gola z Blackubern w Carling. Czekam na te gole. Roo ma pare w nogach ale od dawna nic takiego silnego z daleka nie zasadził a tevez tak.
Tevez w tym zagraniu dzisaj pokzał kawał techniku,tylko artyści tak potrafia oddać strzał,tyle mam do powiedzenia wtej materi. Pozdrawiam również ,,drewno,, Carricka :wink:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 maja 2009, 23:15

Mam nadzieję, że Tevez tą grą przekonał Fergusona, żeby go definitywnie zakupili do klubu. Jest na pewno lepszy niż przewidywany do pozyskania Benzema, gdyby On odszedł. W weekend na Old Trafford świętowanie i przynajmniej Manchester będzie mógł się skupić tylko na meczu w Rzymie a nie ewentualnym wyjeździe z Hull City, gdzie mieliby sobie dopiero wtedy zapewnić mistrzostwo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”