Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 maja 2009, 23:26
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 13 maja 2009, 23:43
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 14 maja 2009, 0:09
No to sobie licz. Badz takim samym kretynem jakim sa nasi dziennikarze ktorzy korzystaja z kazdej okazji by podgrzac atmosfere i doprowadzic sytuacje do miana rywalizacji miedzy nami a Ukraina. Czyli panstwem dzieki ktoremu w ogole mamy te mistrzostwa bo na samym pcozatku tylko Surkis wierzyl ze moze nam sie udac a teraz wszyscy, kibice, niedzielni kibuce, gowno warci dziennikarze oraz gowno warci politycy za wszelka cene chca wiekszej puli spotkan podczas euro, tratujac to jako sprawe honoru. Na litosc boska, niech bedzie rowny podzial czyli 4x4. Po co nam jakis konflikt z Ukraina ? Po co nam zalosne wyczekiwanie az im noga sie powinie ?Killerbean pisze:Już dziś Lwów prosił o pomoc . Ja tam nie wnikam co robi kolo bo moim prezydentem nie jest . Uważam że Kraków padł ofiara dośc nieszczęśliwego zbiegu . Co zrobić ja tam nadal liczę że Polska dostanie przynajmniej 5 miast . Zobaczymy
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 14 maja 2009, 0:25
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 14 maja 2009, 0:47
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 14 maja 2009, 1:10
Ja już myślałem, że nikt nie wierzy w "mit pomarańczowej rewolucji". Jednak nie o tym.LookAsh pisze:Nie po to ich wspieralismy podczas pomaranczowej rewolucji zeby teraz to wszstko poszlo na marne ale nawet nie wazne juz to, chodzi o zwyczajna ludzka lojalnosc i uczciwosc.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 maja 2009, 1:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2009, 1:50
Kod: Zaznacz cały
1. Terminowe przekazania do sztabu EURO 2012 dokumentacji zgłoszeniowej miast
kandydujących:
- Kraków 1 ("gdy okazało się, że nasza kandydatura wygrała to Kraków i Chorzów dopisały się jako rezerwowe - ot wyczuły niezły pieniądz") - tymczasem tylko trzy miasta podeszły do tematu na poważnie
- Poznań 1
- Wrocław 1
- Chorzów 0
- Warszawa 0
2. Stadion i inne obiekty kluczowe w mieście:
- Poznań 12
- Gdańsk 10
- Warszawa 8
- Wrocław 6
- Kraków 4
- Chorzów 2
3. Baza noclegowa:
- Warszawa 12
- Poznań 10
- Gdańsk 8
- Wrocław 6
- [b]Kraków 4[/b]
- Chorzów 2
4. Transport:
- Poznań 12
- Warszawa 10
- Wrocław 8
- Gdańsk 6
- [b]Kraków 4[/b]
- Chorzów 2
5. Marketing:
- Poznań 6
- Kraków 5
- Wrocław 4
- Chorzów 3
- Gdańsk 2
- Warszawa 1
6. Doświadczenie w organizacji imprez masowych:
- Warszawa 6
- Chorzów 5
- Poznań 4
- Wrocław 3
- [b]Kraków 2[/b]
- Gdańsk 1
7. Pozostałe ( atrakcyjność turystyczna miasta i regionu, oferta kulturalne,
oferta rekreacyjna, zaangażowanie władz miasta):
- Gdańsk 5
- [b]Kraków 4[/b]
- Poznań 3
- Warszawa 3
- Wrocław 2
- Chorzów 1Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 maja 2009, 2:19
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 14 maja 2009, 2:22
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 14 maja 2009, 13:22
Rozumiem że jak ktoś nazywa cie kretynem to jest ok ale jeśli mu odpowiesz to źle świadczy o tobie . Rozumowanie cud . Na końcu poprzedniego posta zaznaczyłem że jesteś pajacem , po tej wypowiedzi muszę dodać że do tego głupim . To że napisałem że ch.. ci do tego w co wierze to wg ciebie znaczy że jestem ch .. ??LookAsh pisze:Pewnie ze Ch... mi o tego ale to tez swiadczy o tobie jak o ch... wiec nie masz czym sie chwalic. Ja wprost mowie ze niezaleznie od problemow Ukrainy chce zeby podzial byl rowny. Nie po to ich wspieralismy podczas pomaranczowej rewolucji zeby teraz to wszstko poszlo na marne ale nawet nie wazne juz to, chodzi o zwyczajna ludzka lojalnosc i uczciwosc. A nawet w przypadku potkniecia Ukraincow to skorzysta co najwyzej na tym Kijow i Donieck, w dla ciebie optymistycznej wersji zapewne Warszaw, ewentualnie Gdansk wiec o. !
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2009, 18:51
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 maja 2009, 3:10
Jak Gdańsk nie wyciągnie wniosków z przeciągającej się budowy hali na granicy Gdańska i Sopotu to już nie znajdzie się zapasowa hala Olivia jak w przypadku Eurobasketu tylko piłkarskie Euro będzie rozgrywane na polu albo OrlikuJarzinho pisze:Warszawa, Gdańsk, Poznań i Wrocław beda gospodarzami rundy kwalifikacyjnej Eurobasketu '09. Dziwnie sie to złozyło, ale beda mieli pewne przetarcie. Wiem, ze cieko porównać taka impreze do Euro, ale bedzie juz mozna zobaczyć jak wyglada sytuacja kiedy do miasta przyjedzie na 4-6 dni okolo 15 tys. kibiców, oficjeli czy same zespoły. Jakies wnioski napewno zostana wyciagniete.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piespankracy » 18 paź 2009, 19:54
piespankracy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 gru 2009, 13:46
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio