Re: Polska & Ukraina EURO 2012

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Polska & Ukraina EURO 2012

Post autor: LookAsh » 14 maja 2009, 0:09

Killerbean pisze:Już dziś Lwów prosił o pomoc . Ja tam nie wnikam co robi kolo bo moim prezydentem nie jest . Uważam że Kraków padł ofiara dośc nieszczęśliwego zbiegu . Co zrobić ja tam nadal liczę że Polska dostanie przynajmniej 5 miast . Zobaczymy
No to sobie licz. Badz takim samym kretynem jakim sa nasi dziennikarze ktorzy korzystaja z kazdej okazji by podgrzac atmosfere i doprowadzic sytuacje do miana rywalizacji miedzy nami a Ukraina. Czyli panstwem dzieki ktoremu w ogole mamy te mistrzostwa bo na samym pcozatku tylko Surkis wierzyl ze moze nam sie udac a teraz wszyscy, kibice, niedzielni kibuce, gowno warci dziennikarze oraz gowno warci politycy za wszelka cene chca wiekszej puli spotkan podczas euro, tratujac to jako sprawe honoru. Na litosc boska, niech bedzie rowny podzial czyli 4x4. Po co nam jakis konflikt z Ukraina ? Po co nam zalosne wyczekiwanie az im noga sie powinie ?

Tak czy siak, chocby nie wiem co sie wydarzylo to i tak Polska nie zorganizuje euro w 5 miastach ! Kto sluchal, ten kto czytal potem oficjalne komunikaty ten wie ze Krakow i Chorzow zostaly skreslone definitywnie i jedynie w obliczu jakiegos trzesienia ziemi byloy mozliwe zeby Ktakow wrocil do gry. Jedynie co Polska moze wywalczyc kosztem naszych sasiadow to to ze te 4 wybrane polskie miasta moga przejac kilka spotkan kosztem Ukrainy bo Platini powiedzial wyraznie, ze jezeli Ukraincy nie wyrobia sie to euro zostanie zorganizowane na 4 polskich miastach i 2 ukrainskcih - TYCH KTORYCH SA NAJLEPIEJ PRZYGOTOWANE - czyli moze byc rowny podzial meczow z tym ze na 6 boiskach - 4 polskie i 2 ukrainskie ale tu nie ma mowy o Krakowie i Chorzowie.

A poza tym nie ma co sie licytowac bo wszyscy wiemy ze wszystko poszlo o stadion ktory Krakow bez urazy ale jak na warunki euro ma beznadziejny - a wlasciwie to bedzie dopiero mial. Gdyby wladze Krakowa od poczatku wykazywali wieksze zainteresowanie euro i zaplanowaliby budowe zupelnie nowego stadionu na jakies 40 tys. osob to moglibyscie sie cieszyc a tak to miejscie pretensje do owczesnego prezydenta.

Wróć do „Polska”