Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 maja 2009, 19:48
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 maja 2009, 20:02
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 14 maja 2009, 20:23
ja też nie znam hiszpańskiego , może ktoś to streścićAkarin pisze:Że niby co tam jest napisane, bo nie znam hiszpańskiego
Ale domyślam się. VdV+kasa= Ribery w Realu.
Powiem jedno słowo: zapomnijcie.
#7#
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 maja 2009, 8:24
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 25 maja 2009, 15:49
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 maja 2009, 16:16
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 25 maja 2009, 17:01
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 maja 2009, 17:04
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 25 maja 2009, 17:20
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 maja 2009, 17:26
Ja powiem tak - do Was Ribery, do nas Robben i Sneijder. Umowa stoi?Pelart pisze:Bayern podobno nie pozwoli Franckowi odejść nawet jeśli taka będzie wola zawodnika, ciekaw jestem jak rozwinie się sytuacja. Wiadomo , że Bawarczycy muszą zrobić małą rewolucję w składzie a utrzymanie w zespole Ribery'ego może okazać się trudne.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 maja 2009, 17:36
hmm zamiast Snajdera damy wam VDV , pasiJa powiem tak - do Was Ribery, do nas Robben i Sneijder. Umowa stoi?
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 maja 2009, 18:01
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 maja 2009, 18:29
Podzielam zdanie Wasze.Jak będzie odstawiał fochy i nie będzie chciał grać to najlepiej opchnąć go za 30 mln bo jak mówi pewna maksyma z niewolnika nie ma pracownika.Metal pisze:Martinho ma trochę racji. Jeżeli Ribery ma tak płakać to niech odejdzie,
No ciekawa opcja, ale uważam, że powinien jeden z nich przyjść, jak sobie przypominam to gracz CSKA grał w defensywie podczas ME, a Srna gra też na obronie, ale wiem, że moga grać w pomocy, ale jak wydawać pieniądze to na jednego bo po co Bawarczykom dwaj zawodnicy na taką samą pozycję ?Metal pisze:Jeżeli przyjdzie Zhirkov i Srna, to nie będę miał nic przeciwko odejściu Lahma.
Popieram, nie będę się produkował, żeby pisać co sądzę o Rensingu bo szkoda czasu na tego chłopaka.Metal pisze:Potrzeba jeszcze - bramkarze,
Dziwi mnie to trochę, choć już ustabilizował swoją formę to moim zdaniem nie gra tak źle, kiedy Bayern go potrzebuje to potrafi stanąć na wysokości zadania, uważam, że dalej może stanowić o sile Bayernu.Metal pisze:Jestem za odejściem Schweinsteigera, doceniam jego miłość do Bayernu, ale rozegrał trzeci sezon z rzędu na niskim poziomie.
Oprócz Tima nikogo mi nie szkoda bo reszta to piłkarze, którzy nie są na poziomie Mistrza [ ehh byłegoMetal pisze:oza tym możemy oddać Borowskiego, van Buytena, Lella, Ottla
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 25 maja 2009, 19:16
Metal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio