Re: Forumowicz od A do Z (gotowe alfabety)

Kojoe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Forumowicz od A do Z (gotowe alfabety)

Post autor: Kojoe » 16 maja 2009, 18:49

AC Milan - pamiętam, kiedyś oglądałem finał LM 04\05. Po 3 bramkach Milanu nie wierzyłem w zwycięstwo. Na szczęście los się odwrócił. W 06\07 już tak nie było. Milan wygrał. Niestety.

Brat - to konto należało kiedyś do mojego brata. On był również wielkim fanem LFC. Jest jakimś tam informatykiem. Ciągle jest zajety.

Chris - mój najlepszy przyjaciel. Również fan LFC. Lubimy robić razem kawały.

Doncaster - tam pracował niedawno mój brat (teraz już w Polsce). Fajne miasto. Dużo do zwiedzania.

Ekler - mój ulubiony przysmak. Mógłbym jeść jednego za drugim

Fantasy - takie książki są najlepsze. Czytam jedynie takie (oprócz biografii fajnych sportowców).

Grzyb Wojciech - kiedyś jak byłem u wujka w Chorzowie na meczu Ruchu to dał mi autograf i krótko pogadałem z nim. Fajny człowiek.

Holandia - byłem tam na wakacje 06 i 07, tam jest przepięknie

Imanicki Paweł - mój nauczyciel w-fu, był kiedyś piłkarzem. Bardzo go lubię. Czasami na przerwach rozmawiam z nim o futbolu.

Jagiellonia - kiedyś byłem w Białystoku na meczu Jagielloni, kiedy jeszcze grała w 2 lidze. Mecz był bardzo fajny. Chyba z MKS Mławą

Kasia G. - moja dziewczyna. Czasem kiedy jestem smutny zawsze mnie pociesza <3

Liverpool FC - klub, któremu kibicuje. Mój ojciec był zawsze wielkim fanem tego klubu i zaraził tym mnie i brata

Łęczna - stamtąd pochodzę, dlatego też kibicuje w polskich rozgrywkach Górnikowi Ł.

Malarz - mój dziadek był malarzem. Niezbyt znanym, ale pracował dla jakieś firmy i malował dla niej obrazy.

Newcastle - jeden z moich kolegów jest ogromnym fanem tego klubu. Dobrze, że nie Evertonu

Ola - przyjaciółka od serca

Patapon - moja ulubiona gra na Playstation Portable

Rzym - też piękne miasto. Jestem wielkim podróżnikiem xD Byłem na stadionie, ale nie na meczu

Steven Gerrard - mój idol piłkarski. Podziwiam go w każdym calu. Jest świetny

Tata - mój kochany tata, który zaraził mnie Liverpoolomanią xD

Upson - jedna z lepszych gier na PC

Wawel - zazwyczaj zwiedzanie zamków mnie nudziło, ale Wawel jest inny i niezwykły

Yellow - tak mówili na mnie niektórzy, bo lubię kolor żółty (w 1 klasie pods.). Pseudonim został do dziś.

Zel - najlepszy przyjaciel z neta, znam go z kilku forum

Wróć do „Gry Forumowe”