Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 953

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2009, 11:58

kaka (jesli przyjdzie) wcale nie bedzie moim wymarzonym pilkarzem na srodek pola. bo to gracz duzo bardziej ofensywny. taki znacznie ulepsony van der vaart. co za tym idzie, on sam nie ulozy sroka pola. potrzebny jest kolejny pilkarz grajacy za jego plecami. pilkarz nie mniej kreatywny. wtedy kaka ma sznase byc zajebisty. w wypadku, gdy to on ma kierowac gra... nie widze go tym.

stad tez zdecydowanie licze, ze de la red bedzie mogl grac w nowym sezonie (zdaje sie, ze problem jest "tylko" w tym, ze lekarze nie chca brac odpowiedzialnosci). do tego dojdzie granero. to juz by duzo dalo. gdyby sneijder odzyskal dobra forme srodek pola bylby jak marzenie :P znajac jednak zycie to i tu beda nas jeszcze zasypywac kolejnymi nazwiskami.

podawana kasa mnie nie zaskoczyla. ani na plus, ani na minus. spodziewalbym sie wlasnie kwoty okolo 60 mln.

o jego gre to mnie nie pytaj, bo milanu regularnie nie ogladam. tylko jak jakis ciekawy mecz. ale przynajmniej liczba bramek dziala na wyobraznie :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 maja 2009, 12:26

Pelart pisze: Villa

Xabi
Wg defensacetral.com Alonso jest juz "zaklepany". Porozumienie z Villa tez ponoc juz jest, Floro musie sie tylko dogadac z Valencia.
Oj sie dzieje w prasie :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2009, 14:56

Villa, Raul, Higuain, Huntelaar, Ruud, jeszcze chcecie powrotu Negredo. :lol:
Perez kogo przedstawi w swojej "reklamie" tego jestem pewien kupi. Zobaczymy tylko kto to bedzie, to nie Calderon, ze nabrał frajerów na nazwiska a pozniej ich wydymał. Perez cos czuje wywali praktycznie cała kolonie holenderska, a juz napewno jesli kupi Kake, bo po co mu Sneijder i Vaart, skoro jeden miał dobry poczatek, a drugi nie okazał sie tak dobry jak wielu sie spodziewało.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2009, 15:51

negredo tylko w wypdku, gdy zrobiloby sie miejsce w ataku. w innym wypadku lepiej na nim zarobic lub wykorzystac jako karte przetargowa. a ta bylby swietna.

jesli jednak wypadlaby, tak jak sugerujesz koilonia holenderska to miejsce by sie znalazlo. ale musieliby odejsc janek i ruud. w sumie watpie, by chciano sie pozbywac ruuda (nic nie mozna wykluczyc), ale z jankiem moze byc roznie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2009, 21:47

niedlugo mecz. o honor i o nic wiecej. dobrze byloby jednak wygrac. niech sie barcelona pomeczy i sama wygra tytul. oni tez na pewno tak wola.

ale sklad:

iker - torres, ramos, canna, heinze - lass, javi garcia, vaart, robben - raul, huntelaar

mi sie nie podoba! :P obrona w porzadku lecz nie podoba mi sie, bo:
:arrow: czemu higuain na lawce? rozumiem, ze mozna dac na boisko janka, ale czemu za pipite? a nie za raula? znowu gramy dwojka dm, wiec raul znowu bedzie gral daleko od bramki (pewnie nie raz z lewej strony bo rafe bedzie ciagnac do srodka), hunter bedzie dlugimi okresami osamotniony w ataku i co? i boje sie, ze bedzie tam martwo! higuain natomiast robilby duzo wiecej dobrego w obronie rywala.
:arrow: czemu znowu gra javi garcia, a nie chocby parejo? ja rozumiem, ze gramy na wyjezdzie, a villarreal jest grozne, ale kuzwa. javi zwykle gra slabiutko. nie odbiera wielu pilek i w ofensywie tez duzo nie daje. wiec jaki to ma cel? swoje plusy ma, ale wiecej ma minusow. to jak reakcja lancuchowa:
rafa z boku - dziura w srodku - raul sie cofa - hunter sam - zero ataku.
chcialbym sie mylic, ale nie sadze.

a teraz moja wersja:
parejo obok lassa - vaart ma z kim grac (sam pewnie nic nie zrobi) - mamy wieksze szanse na pogranie pilka przez przyzwoita czesc spotkania - pipita moze pracowac na siebie/ janka - janek moze robic to co lubi najbardzie, czyli dokladac noge.

chyba nikt nie sadzi, ze janek sam sobie zrobi sytuacje i pierdyknie hat-tricka? albo robben to uciagnie, albo bedzie kicha. juande ogarnij sie bo od jakiegos czasu podejmujesz co najmniej dziwne decyzje, a potem konczy sie jak z valencia. a teraz mi udowodnij tym meczem, ze sie myle.

hala!
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 21:49 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 maja 2009, 21:47

Igła na ławce ;/ Raul znowu w pierwszym ciekawe co pokaże dziś (pewnie to co zawsze), choć wracać się nie będzie musiał bo jest VdV , znowu w pierwszym Javi Garcia , w ostatnim meczu niemiłosiernie jeżdżony i na dodatek słaby w odbiorze ... liczyłem na Parejo , J.Ramos już chyba lache kładzie na wyniki bo środek obrony też nie wygląda za dobrze ;/

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 maja 2009, 21:57

Juande chyba tymi decyzjami personalnymi chce pokazać, że na dalszej trenerce Realu mu nie zależy. Jestem w stanie zrozumieć nieobecność Higuaina, jakaśtam rotacja czasami wychodzi korzystnie, ale dlaczego ta kaleka Garcia gra drugi z rzędu mecz od początku tego nie jestem w stanie rozkminić. KAŻDY lepszy od tego gościa.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 maja 2009, 21:59

Nawet Tomasz Grawesen? :rotfl:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 maja 2009, 22:09

Gravesen imo odbierał troche piłek na mecz ... Garcia jakoś nie potrafi nawet tego

btw nawet niezły początek miał ;] prawie bramka padła samobójcza po jego podaniu górą :D a później głupia żółta :roll:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 16 maja 2009, 22:38

wytrzymałem dziś 30 minut. Niech ten sezon się skończy bo stracą cały szacunek na jaki pracowali od stycznia.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2009, 22:45

tzw kibice na dobre i na zle :P Szczerze chcialem zeby pilkarze Barcy swietowali mistrzostwo po swoim meczu ale wszystkiego miec nie mozna. W kazdym razie w Barcelonie juz od paru godzin czuc podniosla atmosfere.....

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 maja 2009, 22:51

jednyne słowo jakie ciśnie się na usta to PORAŻKA .

jestem ciekawy kto jeszcze napisze że VDV powinnien zostać bo ma potencjał , ten koleś to jakieś nieporozumienie on gra gorzej w ofensywie od J.Garcii . Najlepszy jest dziś Robben :rotfl: który przegrywa każdy pojedynek . Javi Garcia warunki ma dobre ale jakiś taki nieogarnięty na tym boisku zdecydowanie przerasta go rola gracza RM . Co do Raula się nie wypowiem bo totalna porażka jego gra. Nie zdziwię się jak nasz środek obrony odejdzie po sezonie , mam nadzieję też że Hunter nie będzie u nas zajmował miejsca dla dobrego i kreatywnego napastnika...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2009, 22:55

kuzwa czemu ja napisalem, ze obrona moze byc? bo nie spojrzalem, ze przeciez heinze gra na srodku, a nie ramos. a nie bylem zachwyony taka opcja po ogloszeniu kadry...

i czemu kuzwa nie pomyslilem sie ani o odrobine? dlaczego tak dobrze wiedzialem, co bedzie? :evil: jestem zly na samego siebie, niewiedziec czemu. moze to ja tak kracze...

robben nie daje rady bo nie ma z kim grac i jest kicha. vaart nawet nienajgorzej by wygladal, gdyby mial komu grac. a hunter stoi... i na tym mozemy zakonczyc pisanie na jego temat.

szybko, smigiem, migiem, bez zwloki - javi garcia i raul out. higuain i parejo in. pomoze. a jak niewystarczajaco to drenthe za heinze, rafa na mediapunta i niech sie dzieje co chce.

jestem w totalnej destrukcji, gdy widze, jak dobry trener po 18 meczach bez porazki, nagle przestaje myslec. wiec jak ktos ma numer to niech wysle poprzedni akapit sms-em do juande. bo mnie uj strzeli :lol:

robimy dobre zmiany i jedziemy albo dostajemy wpierdol. wybieraj ramos.

juz bienias zapomniales co to frustracja? szybko sie wyleczyles :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 maja 2009, 22:57

Za kazdym razem jak pojawia sie na boisku Javi garcia zastanawiam sie: k..wa, co ten chlop robi w Realu? totalne zagubienie na boisku, technika krzewu jodlowca i szybkosc bolidu bez dyfuzora. jak ten chlopak przetrwa letnie wymiany to chyba sie zastrzele.

gramy do przodu bez srodka pola, stara sie lass, ale rozgrywajacym nie jest wiec trudno tego od niego wymagac. vdv kolejna szansa i nic poza sfg nie pokazuje. nie ma pomocy, wiec nie ma ataku. niech ten sezon sie juz skonczy bo wstyd

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2009, 23:03

RealFan pisze:

juz bienias zapomniales co to frustracja? szybko sie wyleczyles :P
do 27 maja jestem zdrowy, potem sie okaze :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”