Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 317

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 21:26

Jaki najemnik? On cały czas powtarza, że chciałby zostać i kocha ten klub
Gdzie niby mówił, że kocha ten klub?
Chce zostać? A to ciekawe, bo ja czytałem, że chce odejść.
I ktoś kto mówi, że jemu to wsio i jeśli dostałby ofertę zagrałby w LFC niby kocha United? :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2009, 21:47

To jest tak jesli wypowiedzi z the sun czy innych nędznych brukowaców bierzemy za prawde i tworzymy chore ,,prawdy,,
Gdyby Tevez powiedział że chce do Poolu nigdy by nie dostał takich braw przy zmianie i nigdyby nie dostał takiej owacji przy wręczeniu medalu.
Facet nie ma kontraku a mowił wielokrotnie ze chce zostac, raptem ukazały sie 2,,wywiady,, których nikt nie powinien traktować powaznie,Tevez jedynie powiedział że ze wzgledu na żone i dzieci chce zostac w angli. Przypomina mi to sławny wywiad z ojcem Berbatova o ktorym było pełno szumu po czym okazało sie że nic takiego nie miało miejsca.Piłkarz tej klasy co oddaje wszystko co ma na boisku nie ma kontraktu-ludzie to widzą dlatego takie reakcje,drudzy zawsze będa widziec to co im się podoba.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 21:53

To jest tak jesli wypowiedzi z the sun czy innych nędznych brukowaców bierzemy za prawde i tworzymy chore ,,prawdy,,
Właśnie chyba w takich brukowcach ktoś wyczytał o jego miłości do United. Bo o jego chęci odejścia czytałem na sky czy setancie.
Gdyby Tevez powiedział że chce do Poolu nigdy by nie dostał takich braw przy zmianie i nigdyby nie dostał takiej owacji przy wręczeniu medalu.
Nigdzie nie napisałem, że powiedział, że chce do Poolu. Twierdził jak pisałeś, że chce zostać w Anglii i jak dostanie oferte z Poolu to ja rozważy. Sorry ktoś taki nie ma United w sercu. Ciekawy jestem jak na oferte od Poolu zaaregowałby Roo albo Nev.
Piłkarz tej klasy co oddaje wszystko co ma na boisku nie ma kontraktu-ludzie to widzą dlatego takie reakcje,drudzy zawsze będa widziec to co im się podoba.
Co ma jedno do drugiego. Była mowa o rzekomej miłości. A i to chyba normalne, że zawodnik powinien oddawać wszystko co najlepsze na boisku. Za to mu płacą to jest jego zawód, to chyba nie jakiś rarytas?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2009, 22:03

Ty znowu sie wymijasz ale ponowie to co napisałem. Jeśli faktycznie mówiłby coś o Liverpoolu i ofercie nie dostałby takich braw i tyle,konkretny argument ktory mi nie zaslepia pomyje dziennikarskie.
Piszesz że to jego zawód- widocznie nie odróżniasz 101% procentowego zangażowania od zwykłego grania, tak go kibice kochaja bo charakteralnie i mentalnie pasuje do klubu,tak samo ja Rooney.Popatrz czasami na berbe to moze zrozumiesz oczywistosci.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 22:09

Jeśli faktycznie mówiłby coś o Liverpoolu i ofercie nie dostałby takich braw i tyle
pff... tam Ronaldo dostał w pierwszym meczu owacje na stojąco po tej całej szopce którą odegrał zeszłego lata. Tak więc reakcja tych pikników nie wiele znaczy, a wręcz jest oburzająco jak te gwiazdy przy jego zejściu... :?
tak go kibice kochaja bo charakteralnie i mentalnie pasuje do klubu,tak samo ja Rooney
Ok, również cenie i uwielbiam walczaków. Ale takich którzy również poza boiskiem takimi są. Roo siadł na ławce na początku sezonu, to nie płakał do gazet tylko wszedł i walnął gola z Boltonem. A Tevez jak dziewczyna płacze w gazetach i to już moją bajką z pewnością nie jest.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2009, 22:17

Tevez nie potrafi wymienić 3 wyrazów po Angielku ale udzielił wielkiego wywadu że nie gra :rotfl: brakuje mi newsa o rozmowie z Maradona o Fergusonie, przecież tego się czytać nie da. Niby po tych płaczach Tevez sieka gola z City i niesamowitego gola z Wigan.Stary segreguj sobie newsy bo skonczysz jak kibice z fioletowej stronki realu którzy karmienia sa boskimi newsami.
Gwizdy były na decyzje Sir Alexa,pozniej były brawa a najwieksze dostał przy dostaniu medalu.Widze takie brawa jakby te newsy o ktorych piszesz byłby prawda :wink:

Klub i sam Ferguson z Gillem wielokrotnie obecywali że będzie dla niego umowa,jak widac nie ma, to troche niewygodne ale ja rozumiem troche Carlosa bo MU sie zbytnio nie popisało.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 22:22

Tevez nie potrafi wymienić 3 wyrazów po Angielku ale udzielił wielkiego wywadu że nie gra
:haha: Jesteś taki tępy czy tylko udajesz?

brakuje mi newsa o rozmowie z Maradona o Fergusonie, przecież tego się czytać nie da
Stary segreguj sobie newsy bo skonczysz jak kibice z fioletowej stronki realu którzy karmienia sa boskimi newsami.
Już pisałem, ja The Sunów nie czytam. Mówiłem o wypowiedziach ze Sky czy Setanty, jeśli to dla Ciebie nie jest wiarygodne źródło to chyba takich nie ma.
Niby po tych płaczach Tevez sieka gola z City i niesamowitego gola z Wigan.
Co ma jedno z drugim wspólnego?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2009, 22:39

Rozmowa konczy się na zacytowaniu,niezrozumieniu jak zwykle tekstu i głupkowatej uwadze. Jak potrafisz interpretować pokazałeś tutaj oraz w temacie o Arsenalu.Dlatego nie podejmuje dalszej dyskusji bo widze że sie nie dogadamy.A słowa ,,tępy,, w Twoich ustach to raczej dla mnie komplement.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 22:59

:zgon: Ten który za każdym razem podczas dyskusji pisze o czymś kompletnie innym niż druga strona , z którym używanie zwrotu podczas dyskusji "co ma piernik do wiatraka" jest podstawą, będzie zarzucał nie zrozumienie? :haha:

Głupkowata uwaga? Jak ktoś używa argumentu Tevez nie zna angielskiego więc nie da się z nim przeprowadzić wywiadu to wypada tylko tak zareagować.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2009, 23:16

Dziekuje za kompelement, tak pisze kompletnie inaczej niż 2 strona bo trudno miec tak błyskotliwe zrozumienie tekstu czytanego jak Ty.
Uzyłem argumentów do których sie nie odniosłeś dla ciebie angielski teveza był najciekawszy obok ,,pinkików,, z OT. :beer: :beer:
Mnie możesz nazywać jak chcesz, robisz tylko z siebie jeszcze większego kamila. :roll:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2009, 23:21

Ja się nie odniosłem do argumentu? Niby którego ? :D
robisz tylko z siebie jeszcze większego kamila
zmień płytę, jestem pewien że stać cie na coś bardziej żenującego :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 24 maja 2009, 11:51

Kamil232 pisze: Głupkowata uwaga? Jak ktoś używa argumentu Tevez nie zna angielskiego więc nie da się z nim przeprowadzić wywiadu to wypada tylko tak zareagować.
:rotfl2:

Dzisiaj mecz o pietruszkę z Hull. Wyjdziemy pewnie drugim garniturem. Szkoda, że to od nas zależy, czy Tygrysy pozostaną w Premiership, czy też z niej spadną. Piszecie o Tevezie, ciekawe co się stanie z Kuszczakiem. To, że jedzie na finał nie oznacza, że zostanie na kolejny sezon. IMO powinien albo iść na wypożyczenie, albo uciekać, gdzie pieprz rośnie. Almunia też był wiecznie żelaznym rezerwowym i dopiero na stare lata dostaje szanse. A chyba nie o to chodzi.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 24 maja 2009, 14:22

I to moim zdaniem powinien byc priorytet jezeli chodzi o transfery w wakacje - bramkarz , mlody, zdolny . Wybaczcie ale w Kuszczaka jako n1 nie wierze. Foster tez imo lepszych umiejetnosci nie ma , a taki klub jak United musi miec bramkarza swiatowej klasy a VdS ma blizej niz dalej do konca kariery

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 24 maja 2009, 16:40

Sklad

Kuszczak-Rafael, Neville, Brown , De Laet - Nani , Fletch , Gibs , Wellbeck - Macheda, Martin

Subs: Amos, Tosic, Possebon, Eckersley, C.Evans, Drinkwater, James

Zaskakuje napewno obecnosc De Laeta. Martin w 11 , jestem ciekaw co pokaze . Szczerze juz nie wierze zeby mogl zaistniec na OT :/ Mam nadzieje ze Tosic zagra :)

Awatar użytkownika
Elfin
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 25 maja 2009, 15:02

Ej sorry, ale po co bramkarz? Może Kuszczak to rzeczywiście nie materiał na nr1, ale Foster? Czemu nie? Oglądałem kilka spotkań z nim i pewnie interweniował... Zresztą, skoro na bramce mogli stać Howard, Carroll, czy Barthez, to czemu nie Foster?

Nie trzeba żadnego zawodnika sprowadzać: wystarczy zatrzymać Teveza i w przyszłym sezonie widze taką 11:

Vds-Evra, Ferdinand, Vidic, Rafael-Nani, Carrick, Anderson, Ronaldo-Tevez, Rooney
rezerwa: Evans, Park, Hargreaves, Brown, Berbatov, Macheda, Wellbeck, Tosic, Giggs, Scholes, Fabio, Campbell (jakkolwiek się go pisze:P)

Myślę, że Rafael wskoczy na wyższy poziom, choć i tak jest nieźle, a Nani w końcu pojmie, jak się gra w MU, żeby było miło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”