??MGiggs pisze:Blackubern
Btw, Forlan był rzucony na głęboką wodę. Prosto z Argentyny do MU...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 maja 2009, 0:07
??MGiggs pisze:Blackubern
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2009, 0:13
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 maja 2009, 0:20
MGiggs pisze:
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2009, 0:36
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 maja 2009, 0:46
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 maja 2009, 14:06
Jak dlaczego, a no dlatego, ze kluby Premiership kupuja te całe Zabalety, Garridy, Enrique, Arbeloy. Gdyby boczni byli Brytyjczykami nie mialby takich statsow, tylko dlaczego oni kupuja tych słabych Hiszpanów, ktorym Forlan wali ciagle po 20 bramek.RealFan pisze:ja tylko jestem ciekaw, jak to mozliwe, ze w tak wspanialej w defensywie lidze, w ktorej forlan chocby sie roztroil nie strzelilby wiecej goli od teveza, grajacy przeciez na skrzydle cristiano, mogl strzelic tak duzo goli. chyba grajac przeciw niemu zawsze mieli po prostu zly dzien i tak przez cale 38 kolejek.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 maja 2009, 14:13
Nie widzialem w zyciu lepszego napastnika niz Ronaldo z sezonu Barcy.kulekfcb pisze:Ronaldo jest tylko jeden i pochodzi z Brazylii, także nazywajcie Krystynke tak jak powinno sie go nazywać
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 maja 2009, 14:22
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 maja 2009, 14:33
A gdzie ja takie coś napisałem ? Gdzie zanegował jego talent ? Ja zadałem Ci tylko proste pytanie, a ty na nie nie jesteś w stanie odpowiedzieć, a jedynie zaczynasz szczekać.MGiggs pisze:Rozumiem że piłkarza który zdobyl złota piłke nie mam prawa nazywać fantastycznym![]()
widze ze asteniowi zyłka pekła i już kuszczakami zapodaje
Statystycznie wychodzi to samo.MGiggs pisze:Ronaldo miał fenomenalny sezon, 1 skrzydłowy od czasó besta z tylokma bramkami, krol strzelcow LM i Premiership za co zdobył złota piłke. piłkarz zupełnie unikalny jak Messi czy kiedyś Raul. I mam to zestawic z Forlanem?
Nie, nie i nie. Po prostu MGiggs by mu zabronił tego i już. Ewentualnie rzucił by na niego klątwę.RealFan pisze:zastrzeliliby go? zrobili pole minowe w polu karnym? ciekaw po prostu jestem, co antyforlanowego maja boro czy blackburn.
Zgodzę się.Kamil232 pisze:. Upraszczanie to wszystko i sprowadzanie tylko do ligi jest niedorzecznością.
I co to ma do rzeczy ? Teraz w Hiszpanii za każdy mecz dostaje 10. Co do Sportingu Gijon to oni po prostu są bardzo źle taktycznie poustawiani, choć z pewnością ich obrońcy nie nadają się do Primera Division.MGiggs pisze: Realfajnie, ja pamietam jak Diego po meczu z Blackubern dostał magiczna note 1 od 3 dzienników. Blackubern ma lepsza defensywe od takiego Gijonu i to wstyd że ekipa z takimi amatorami w defensywie ma szanse na utrzymanie w tak znakomitej lidze.
Natomiast Forlan tego daru nie maMGiggs pisze:Robinho pokazał że ma dar do znajdowania sie w odpowiednim miejscu w polu karnym. ma 0 obowiazków w drużynie jesli chodzi o defensywe i jest wolnym ptakiek bez przypisu.
Bo gdyby był dobrym napastnikiem to zakładał by ją w dwie sekundy, a tak chłopak ambitnie pobiegł odzyskał piłkę, no ale nie potrafił założyć szybko koszulki i to go eliminuje z bycia dobrym napastnikiem.MGiggs pisze:Forlana pamietam jak strzelił ześwietymi piekna bramke w 85 minucie i biegał przez pare minut bez koszulki bo jej nie potrafił założyć.![]()
Każdemu może się zdarzyć, chociaż naprawdę pięknie to zrobił i z wielką klasą.lisek_chz pisze:Forlan z gry w Manchesterze kojarzy mi się tylko z błędem Dudka, po którym Urugwajczyk strzelił gola i...
http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg
Nie będzie miało. Sam Forlan zapowiedział że na pewno zostanie, bez względu na wszystko. Prasa donosiła że jeżeli Atletico nie zakwalifikuje się do LM to odejdzie. Prezes Atletico powiedział że go nie sprzeda chyba że ktoś wyłoży 36 mln euro. Ostatnio było że Barca chcę tyle za niego dać. W sumie nie zdziwił bym się gdyby perspektywa gry w Barcelona by go skusiła, jednak na 95% zostanie, podobnie jak Aguero.lisek_chz pisze:W tym sezonie gra świetnie i w pełni zasługuje na tytuł króla strzelców. Po sezonie Atletico będzie miało bardzo duże problemy, aby utrzymać go w zespole, tym bardziej, że zainteresowanie zgłaszał Real.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 maja 2009, 15:55
a w tej bajce były wilki?
Ronaldo z Brazylii Ronaldo z Portugalii. To tak jak Sir Alex i Alex sam w domu. Niby dwa takie same imiona/nazwiska/przydomki a jednak jest roznica.(kolejnosc nieprzypadkowa)
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2009, 16:10
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 maja 2009, 16:45
Oj burku, widzę że wciąż nie doczekam się odpowiedzi na to pytanie, być może za trudne.MGiggs pisze:Napisałem ze Ronaldo jest fenomenalny a ty szczekałes prowokacyjnie ,,który zawodnik w MU nie jest fenomenalny, Kuszczak?,,.
Ja niczego od innych nie wynagam.MGiggs pisze:Wybacz ale zrozum co sam piszesz a pozniej wynagaj tego od innych.
To fajnie masz w domu.MGiggs pisze:Statystycznie to kazdy mąż bije żone,
Ja nie rozumiem ? A gdzie to niby pisze. Zresztą niech będzie nie rozumiem, za to ty wszystko pojmujesz, bo kibicujesz MU, a jego kibice są fenomenalni, fantastyczni i wszystko pojmują.MGiggs pisze:dlatego tobie zostawiam statystyke bo nie rozumiesz fenoomenu i geniuszu Ronaldo z poprzedniego sezonui aż wstyd to zestawiać z Forlanem.
A według Ciebie nie jest słaby ? Może inaczej, za słaby na ligę Angielską. To nie ty pisałeś że nie strzeliłby nawet połowę tego w PL ? To nie ty napisałeś że wstydem jest porównywać jego 31 bramek z tego sezonu do 31bramek Ronaldo z poprzedniego sezonu. To nie ty napisałeś że Tevez który w tym sezonie zdobył 5 bramek strzeliłby więcej od Forlana który zdobył tych bramek sześć razy więcej ? To nie ty pisałeś że nikt poważny go z Anglii nie kupi ? To nie ty sarkastycznie pisałeś - Niech strzeli jeszcze Anelka i będzie wyborowa para strzelców ? To nie ty nazwałeś go po pierdółką ? Więc nie schrzań tutaj głupot.MGiggs pisze:A Twoje rozumowanie asteniu jest fantastzcyne, dalem bardzo zabawnego linka bo takie jaja sie malo kiedy widzi, ale na tym filmiku widac rowniez pieknego gola Diego,dlatego twoje opowiastki ze chcialem go osmieszyc czy zasugerowac ze jest slaby zostaw dla ludzi z twoja bajeczna dedukcja.caluski
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 kwie 2010, 12:59
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 22 sie 2010, 9:11
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 wrz 2010, 18:13
Teraz już wszystko wiemyAsteniu pisze:Zobaczymy co w nowym otoczeniu pokaże Villa (i tu pytanie, on ma grać w miejsce Heńka czy jako środkowy ?)
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio