Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 1:49
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2009, 1:50
a czy ja napisałem, żebyś powklejał moje cytaty? czy ogólem?Kamilku zadziałała zasada "uderz w stół - nożyce się odezwą" ? Gdzieś pisałem o twojej skromnej osobie?
Bo takowych nie ma. Wystarczy przejrzeć ten temat. Nikt się tutaj nie napinał, ani nie wypisywał jakiś bzdur jak to pokażemy Barcelonie gdzie pieprz rośnie. Wymyślasz jakieś bzdety. NIKT tutaj nic podobnego nie napisał co próbujesz obszydzić. Zastanawiam się po co wymyslasz takie bzdury, żeby się ponapinać?Dlaczego myślisz, że jeśli mam jakieś pretensje do fanów ManU od razu chodzi mi o ciebie? Coś jest na rzeczy? I powtarzam ci po raz kolejny - mam (szczególnie dzisiaj) duuużo fajniejsze rzeczy do roboty niż szukanie cytatów z bzdetami na temat tego jak to Manchester pokaże tym mazgajom z Hiszpanii skuteczny i wspaniały futbol.
No tak w poprzednim sezonie nie strzeliście nam gola w dwóch meczach. Teraz strzeliście dwa i tylko to się liczy. Właściwie ich znakomita gra przez ostatnie 3 sezony się nie liczy. Liczy się tylko 27 Maja. Ten mecz pokazał wszystko, że są przereklamowani.ądźmy poważni - piszemy o obecnych realiach czy o poprzednim sezonie - piszę po raz kolejny - mieliśmy się przekonać co to jest szczelna obrona i solidny atak skończyło się 2-0, choć mogło 6-2... Wiem że was to boli ale proponuję się z tym pogodzić...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 1:55
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 maja 2009, 1:59
Masz tu cytat, w końcu je lubiszKamil232 pisze: To tak jak po meczu Wisła- Barca 1-0 czy Barca- Espanyol 1-2 pisać, gdzie ta najlepsza drużyna europyśmiech na sali.
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 maja 2009, 2:02
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2009, 2:04
Masz tu cytat, w końcu je lubisz
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 2:08
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 maja 2009, 6:51
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 maja 2009, 6:57
Bez przesady, bo jeszcze ktos pomyśli, ze to prawda. Za rok Valdes złapie taki wolny i tyle bedzie.MGiggs pisze:Jakie kurde 6-2? widze ze zaczyna Cie fantazja ponosic.Mecz skonczyl sie jak sie skonczyl, za rok MU w pierwszych 10 minutach strzeli 2 bramki(tak mogl dzisaj) i jak beda sie mialy Twoje teorie do tego?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 maja 2009, 8:18
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 maja 2009, 8:56
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 maja 2009, 9:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 28 maja 2009, 9:27
Ważne, że pewien zespół z Londynu uczciwie przeszedł Barcę w 2005 roku. Salute collina.Metal pisze:Barcelona wygrała zasłużenie finał, do którego nieuczciwie się dostała. Ale cóż, futbol wcale nie musi być uczciwy. Wczorajszy mecz jakoś nie porywał, ale czy dla kibiców Barcy ma to jakieś znaczenie? Szczerze wątpię.
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 maja 2009, 9:40
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 maja 2009, 10:00
Ale Xavi nie gra w Barcelonie jako defensywny pomocnik.Fishbone pisze: Xavi to bezapelacyjnie najlepszy defensywny pomocnik na świecie
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio