Finał LM: FC Barcelona- Manchester United - Strona 14

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto będzie triumfował na Wembley?

Czas głosowania minął 29 maja 2011, 0:32

Manchester United
24
56%
FC Barcelona
19
44%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 maja 2009, 13:31

Bask pisze:To po części też sukces Wielkiego Franka :wink:
Fakt! Gdyby nie odszedł to Barca by nie wygrała LM, brawo Franek :boruta:

Co Hleba (napiszę w tym temacie) to Pep pewnie przeczytał jego wypowiedź (zdaje się na pilka.pl ją wyczytałem) że Białorusin chce zostać w Barcelonie i dlatego wysłał go na trybuny. Może teraz dotarło do niego że się nie sprawdził w klubie i odejdzie. Po co w Barcelonie jakaś zapchajdziura :twisted: Z naciskiem na Barcelonę bo nie przesądzam iż w innym dobrym klubie by się nie sprawdził

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 13:40

Poprostu wiekszość przejawiała taka pewność siebie, że zal słow, przy nich to Anderson był równy Iniescie, a porównanie jakiegoś zaowdnika do zawodnika MU kończyło sie tym, że i tak wszystko co zwiazane z MU jest najlepsze. Zreszta pisałem to kilka razy. Maja najlepszych zawodników na świecie i basta. Kibicom poprzewracało sie w bańkach. Teksty na tej stronie widzę takze są mocne.
To już nawet nie śmierdzi Hipokryzją. To jest wręcz Odur Hipokryzji. Pisze te słowa człowiek, który wyzywał wszystkich kto nie ma techniki jak Xavi od drewien etc.

Kilka razy to już tutaj udowadniałem, że to wywyższanie kibiców MU polegało na tym, że Jarzinho czy inny pisze:
"Carrick to drewna. Nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"
Kibic MU odpowiada:
"Carrick to nie drewno i z pewnością dorasta do pięt Xabiemu Alonso, pokazały to ostatnie sezonu"
Kibice Barcy:
"Kibice Manchesteru się wywyższaja uważają Carricka za najlepszego na świecie i reszte swoich graczy".

No kabaret, który co niektórzy nadal kontynują :boruta:

Nie wiem po co wklejacie się takie teksty. Ja nawet nie musze wchodzić na strony Barcy i wklejać komentarzy 13 latków. Wystarczy spojrzeć na niektóre wpisy tego Hipokryty czy Koemana czy Bieniasa w stylu"W tamtym roku z wami przegraliśmy bo wam daliśmy, bo nam się nie chciało grać, a Ronaldinho wolał iśc na imprezę". :boruta:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 maja 2009, 13:45

Kamil żyj nadal w świecie, w którym Manchester jest Mistrzem Europy a stwierdzenie, że linia pomocy ManU przy linii pomocy Barcelony jest drewniana jak chata pańszczyźnianego chłopa jest napinką a nie stwierdzeniem faktu...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 13:51

Kamil232 o wielki znawco i malo pojety kibicu. Rok temu pisalem ze MU wygralo z nami bo bylo lepsze a MY SLABsI(forma ogolna sezonu). Tyle ze ty jak zwykle wiesz lepiej i wymyslaj dalej.
Poza tym czekam na gratulacje od paru tzw fanow MU, ktorzy mogliby pokazac swoja godnosc.
PS: Swoja droga dziwi mnie ze najwieksi napinacze MU na tym forum ogladaja taki final bedac w poblizy swojego koma :haha:

Champions of England! Champions of Europe! Champions of the world!
nieaktualny podpis. Ale mozesz dac dopisek do drugiego sukcesu FC Barcelona a do trzeciego mozesz sie szykowac :boruta:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 maja 2009, 13:56

A i ja cos napisze bo nie moglem wczesniej

Przede wszystkim gratuluje Barcelonie . Przed meczem wszystko mi podpowiadalo ze to my zdobedziemy puchar - bardziej doswiadczony trener, ostatnimi czasy lepsze wyniki, to ze w finale jeszcze nie przegralismy . Ech ... Powiem tylko ze po tym co zobaczylem nalezalo sie wam, mimo ze uwazam ze w finale grac nie powinniscie.

Kluczem do zwyciestwa zdominowanie srodka pola. Xavi Iniesta > Carrick Anderson tyle na chwile obecna moge powiedziec. Bez srodka pola grac sie nie da i kto jak kto ale nasz stary Szkot powinien to wiedziec

Ogolnie jestem zawiedziony postawa naszych :/ Zero jakiejkolwiek determinacji .Po 1 polowie czulem jakby mieli wyjebane na ten puchar :/ Wiadomo po meczu wszyscy smutni , ale nikt nawet łzy nie uronil. Totalnie nie moge tego pojąc :/

C'est la vie , trzeba myslec o przyszlym sezonie i o przyszlej edycji :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 14:01

Kamil żyj nadal w świecie, w którym Manchester jest Mistrzem Europy
Gdzie coś takiego napisałem czy zasugerowałem :lol: Znowu coś wymyślasz, żeby móc się potem ponapinać?
a stwierdzenie, że linia pomocy ManU przy linii pomocy Barcelony jest drewniana jak chata pańszczyźnianego chłopa jest napinką a nie stwierdzeniem faktu...
Oczywiście, że jest napinką. Cieszcie się bo w końcu po 2 latach możecie czymś ją podeprzeć, bo czytając o najlepszych graczach świata kiedy drużyna nic nie wygrywała było dosyć zabawne :lol: Cóż pamiętaj tylko o jednym raz pod wozem raz nad;]
Rok temu pisalem ze MU wygralo z nami bo bylo lepsze a MY SLABsI(forma ogolna sezonu). Tyle ze ty jak zwykle wiesz lepiej i wymyslaj dalej.
Wybacz gościu, ale nie mierz mnie miarą swoich kumpli po szalu. Ja nic nie wymyślam. Doskonale pamiętam jak sugerowałeś, że gdyby Ronaldinho i Deco tyle nie imprezowali, gdyby Eto'oo miał formę z 2005 roku, a Henry z Arsenalu to byści wygrali :boruta:
Poza tym czekam na gratulacje od paru tzw fanow MU, ktorzy mogliby pokazac swoja godnosc.
Sorry mam sobie wstawić do opisu Visca El Barca żebyś był zadowolony? Swoje juz napisałem. Ale to jak zwykle na tym forum, jak ktoś nie pada codziennie na kolana przed Wielką Barcą to jest zaślepiony :boruta:
nieaktualny podpis. Ale mozesz dac dopisek do drugiego sukcesu FC Barcelona a do trzeciego mozesz sie szykowac
Żeby się czasem nie skończyło jak wasz ostani występ w KMŚ :boruta: Poza tym ciesz się. W końcu po 2 latach upokorzeń możesz...korzystaj 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 maja 2009, 14:02

Kamil232 pisze:"Carrick to drewna. Nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"
Nigdy nie pisałem NIC odnośnie porównwania Alonso z Carrickiem. Pierdol głupoty do lustra.
Kamil232 pisze:To już nawet nie śmierdzi Hipokryzją. To jest wręcz Odur Hipokryzji. Pisze te słowa człowiek, który wyzywał wszystkich kto nie ma techniki jak Xavi od drewien etc.
Wszystkich, jesli mnie pamieć nie myli pisałem czesto o obroncach z Premiership tj Anglikach... Jesli pisłąem o nich mając za argument technike Xaviego to chyba jakiś żart. Żart z Towjej strony, bo sama głupota by było porownywać obronce do pomocnika i brać pod uwage technike. :roll:
Kamil232 pisze:"W tamtym roku z wami przegraliśmy bo wam daliśmy, bo nam się nie chciało grać, a Ronaldinho wolał iśc na imprezę"
Szczegolnie Roni jest autentyczna prawda.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 maja 2009, 14:04

Widnieje to wciąż w twoim podpisie mimo, że kilka osób już sugerowało zmianę, także zdecyduj się - uważasz że nadal jesteście klubowymi mistrzami Europy i żyjesz w urojonej rzeczywistości albo zmieniasz podpis :]

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 maja 2009, 14:09

Nie rozumiem waszej postawy :/ boli was ze koles ma cos w podpisie ? Cieszcie sie ze wasz klub ugral trofeum a nie napinacie sie na forum

EOT

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 14:13

Tak z kalendarza. Moj jedyny post po odpadnieciu z LM rok temu

Bienias pisze:Gratulacje dla MU i powodzenia finale:)

Dla mnie osobiscie pierwsza polowka w wykonaniu Bracy byla doskonala. I nie zgadzam sie ze MU zagralo slabo tylko ze na tyle Braca jej pozwolila.
Mecz ewidentnie remisowy i wygrala druzyna ktora miala bramke ktora paddla po bledzie z niczego. nie ummujac nic PS.
Z Barcy trzeba wyroznic Messiego ktory nawet przycmil wielkiego CR7 ale jak slusznie wiekszosc widzi Mess sam nie wygra. Deco rowniez ladnie gral i licze na jego poprawe formy. Teraz czas na GD i walke o honor.
ole Kamil. Jedziesz dalej,,,jak zwykle :haha:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 14:15

Widzę, że ten podpis niektórych kuł w oczy. A to dobrze spełnił swoja rolę :boruta:

Bienias nie napisałem, że pisałeś to po spotkaniu. Byłą taka dyskusja w której ktoś się napiął może ja już nie pamiętam, że was pojechaliśmy rok temu. A ty odpowiedziałeś tak jak napisałem wcześniej.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2009, 14:18

Mozliwe ze moglem gdzies tam cos takiego napsiac tyle ze bez Deco bo nie wiem nic o jego imprezowaniu. A co do reszty dywagacji to chyba widziales co robi Eto z wasza defensywa kiedy jest w lepszej formie. wiec mialem racje. A R10 sam sie skonczyl

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 maja 2009, 14:19

Czy ja się kiedyś doczekam w Polsce normalnej dyskusji o piłce pomiędzy sympatykami różnych drużyn, czy wiecznie muszą być takie byle jakie spory na poziomie gruntu?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 maja 2009, 14:19

Kamil232 pisze: Poza tym ciesz się. W końcu po 2 latach upokorzeń możesz...korzystaj
14 stron trzeba było czekać aż wreszcie pojawi się największy z argumentów, który ma przyszykowany cytowany user. Co ty zrobisz w przyszłym sezonie. Przeciez juz cos wygraliśmy. Ciagle te 2 lata, 2 seozny, 2 lata, 2 sezony bo wczesniej nie mialem internetu zapewne. :)
Czekam na te cytaty do wypisywanych przez Ciebie głupot.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 maja 2009, 14:21

Kamil często domagasz się żeby grzebać w tych setkach stron i szukać linków do wypowiedzi o które komuś chodzi - dlaczego teraz sam nie podasz cytatu tylko coś niepamięcią się podpierasz... Też szkoda ci czasu na wertowanie tego wszystkiego? Dotarło wreszcie że można mieć lepsze rzeczy do roboty niż takie bezproduktywne czynności?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”