To już nawet nie śmierdzi Hipokryzją. To jest wręcz Odur Hipokryzji. Pisze te słowa człowiek, który wyzywał wszystkich kto nie ma techniki jak Xavi od drewien etc.Poprostu wiekszość przejawiała taka pewność siebie, że zal słow, przy nich to Anderson był równy Iniescie, a porównanie jakiegoś zaowdnika do zawodnika MU kończyło sie tym, że i tak wszystko co zwiazane z MU jest najlepsze. Zreszta pisałem to kilka razy. Maja najlepszych zawodników na świecie i basta. Kibicom poprzewracało sie w bańkach. Teksty na tej stronie widzę takze są mocne.
Kilka razy to już tutaj udowadniałem, że to wywyższanie kibiców MU polegało na tym, że Jarzinho czy inny pisze:
"Carrick to drewna. Nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"
Kibic MU odpowiada:
"Carrick to nie drewno i z pewnością dorasta do pięt Xabiemu Alonso, pokazały to ostatnie sezonu"
Kibice Barcy:
"Kibice Manchesteru się wywyższaja uważają Carricka za najlepszego na świecie i reszte swoich graczy".
No kabaret, który co niektórzy nadal kontynują
Nie wiem po co wklejacie się takie teksty. Ja nawet nie musze wchodzić na strony Barcy i wklejać komentarzy 13 latków. Wystarczy spojrzeć na niektóre wpisy tego Hipokryty czy Koemana czy Bieniasa w stylu"W tamtym roku z wami przegraliśmy bo wam daliśmy, bo nam się nie chciało grać, a Ronaldinho wolał iśc na imprezę".