Bosz człowieku, jak ktoś w roku 2008 wypisywał, że Barca jest najlepsza na swiecie, ze ma najlepszych grajków etc. etc. etc. . To żeby go sprowadzić na Ziemię i ściągnąć z niebios, przypominam mu teraźniejsze czasy. Nie bede przecież pisał o roku 1939Taka dziecinna zagrywka, zeby dokopac jakiemus klubowi. Zawsze bede rozmuial jak ktos napisze, ze w przeciagu 5 lat jakas mocna druzyna nic nie osiagnela a raczej nic nie wygrała. Taki okres jaki ty bierzesz pod uwage sporo mowi o tobie. Jednak jak wyciagasz takie wnioski jak tu starasz sie tłumaczyć, to czego oczekiwać.
I co ma to oznaczać, że świadczy to o mnie? Że niby od 2 lat interesuję się piłką?
Facet może powrót do szkoły Ci pomoże w czytaniu ze zrozumieniem. Napisałem, że ty nie porównywałeś go do Xabiego Alonso, ale ktoś inny. Ale napisałem o tym porównaniu, żeby podać przykład, zobrazować sytuacje jak to niby wygląda wywyższanie się kibiców United.Czy ty czytasz to co piszesz, jednym postem przeczysz poprzedniemu. Napisz, ze pisałem to odnosnie kogos innego, czy na tle rperezentacji Hiszpanii, a nie wciskaj tu glupoty, ze negowałem jego umiejetnosci w kontekscie osoby Xabiego Alonso, bo taka sytuacja nigdy nie miała miejsca.