Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 11 maja 2009, 19:41
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 maja 2009, 22:50
Tak, ale Ferreira to nie jest raczej lewy obrońca. Na pewno znajdzie się jakiś lewy obrońca w Anglii, któremu bedzie odpowiadała ławka. Chelsea dobrze płaci, więc nie będą wybrzydzać. Kandydat się znajdzie.KajoFC pisze:Wątpię czy Chelsea go sprzeda jak A.Cole złapię kontuzje w lidze to on go zastąpi i nie domaga się gry w 1 składzie więc jak go sprzedadzą to będą musieli sprowadzić kogoś kto i tak będzie musiał się pogodzić z częstym przesiadywaniem na ławie a nie wielu takich jest co by na ławce chciało siedzieć.
Właśnie. To co będzie z Hiddinkiem? Niby jest tymczasowo, ale na dobrą sprawę może objąć Chelsea na stałe...pablisso pisze:Ale wszystko zalezy od nowego trenera i tego jak on bedzie widziec zespol, wg mnie ten transfer jest mozliwy.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: juninho2000 » 12 maja 2009, 16:02
juninho2000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 maja 2009, 17:25
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 12 maja 2009, 19:38
Romek płaci ok. połowy jego pensjiKajoFC pisze:(a raczej zrozumienie pieniądzom Romana który daje wypłatę Hiddinkowi za posadę w Rosji)
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 13 maja 2009, 13:14
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 maja 2009, 22:04
Tak jak myślałem ,odpowiada mu pozycja w klubie dobrze zarabia i nie narzeka.Paulo Ferreira przyznał, że nie myślał o opuszczeniu Stamford Bridge w najbliższym czasie.
Portugalczyk aktualnie leczy uraz kolana i ten sezon już dla niego się skończył. Przed kontuzją nie dostawał zbyt wielu szans i pojawiły się plotki, że piłkarz mógłby przejść do Aston Villi lub West Hamu.
"Mam kontrakt z Chelsea. Czytałem kilka artykułów w gazetach, ale nic o tym nie wiem, z nikim nie rozmawiałem."- powiedział 30-latek, którego umowa wygasa w czerwcu 2013 roku
Były gracz Porto jest przekonany, że w pełni sił powinien być w sierpniu.
"Sezon był dziwny z powodu kontuzji, ale po operacji będę w 100% do dyspozycji trenera w przyszłym sezonie."
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 15 maja 2009, 22:27
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 maja 2009, 22:56
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 maja 2009, 23:02
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 maja 2009, 12:26
Najwidoczniej Guus'owi spodobało się w Chelsea i to bardzoGuus Hiddink zaakceptował ofertę Chelsea Londyn, która zaproponowała trenerowi zostanie w klubie na stanowisku technicznego doradcy. Posada ta daje Holendrowi swobodę w pracy z reprezentacją Rosji, którą ten uważa za priorytet
Hiddink prowadził "The Blues" od lutego, kiedy zastąpił Luiza Felipe Scolariego. Holender pomógł drużynie zająć trzecie miejsce w Premier League, dotarł z nią do półfinału Ligi Mistrzów oraz zdobył Puchar Anglii.
Wielu ważnych piłkarzy londyńskiej ekipy prosiło Hiddinka o to, by pozostał w klubie na dłużej, ale trener podkreślał zawsze, że po sezonie wraca, aby kontynuować współpracę z reprezentacją Rosji.
Sam Hiddink podkreślał, że rozstanie z klubem z Londynu to wzruszający moment w jego karierze. Jak się jednak okazało nie był to definitywny koniec współpracy na linii Hiddink-Chelsea.
Selekcjoner reprezentacji Rosji oświadczył, że pozostanie w klubie w roli doradcy technicznego. To Chelsea wystąpiła z propozycją podjęcia takiej pracy przez Hiddinka, - Nie sądziliście chyba, że odrzucę taką ofertę? - spytał w swoim stylu dziennikarzy holenderski szkoleniowiec.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 cze 2009, 12:00
Ciekawe jak będzie wyglądała jego przygoda z Chelsea. Nie można go skreślać od początku tylko dać mu szanseZarząd Chelsea Football Club pragnie poinformować, że nowym trnerem zespołu został Carlo Ancelotti.
Podpisał 3-letni kontrakt, który zacznie obowiązywać od 1 lipca 2009.
Carlo był głównym kandydatem na to stanowisko. Był w przeszłości trenerem, który potrafił budować zespoły odnoszące sukcesy w Europie.
Był również świetnym piłkarzem. Grał w europejskich rozgrywkach, więc ma wielkie doświadczenie.
Mamy nadzieję, że wszyscy w Chelsea przywitają go ciepło.
Życzymy wielu sukcesów!
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 cze 2009, 12:03
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 cze 2009, 12:42
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 cze 2009, 16:00
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio