Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2009, 16:05
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2009, 16:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2009, 16:54
Fajnie ujal cala sprawe i ta puentaRafał Stec pisze:Ja swojego przyznam za koszulki z uroczym napisem "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zapierdalać", które zabrzańskie kibolstwo nakazało założyć na treningu piłkarzom Górnika. Złotego Pawia uroczyście wręczam szefom sponsorującej klub firmy Allianz, ze specjalną dedykacją dla jej wiceprezesa Michaela Muellera (zaakceptował akcję z koszulkami), i niecierpliwie czekam, kiedy podobne wierszydło wygrawerują sobie pod własnym logo. Od lat słuchałem z rezygnacją piłkarzy, trenerów i działaczy, którzy gardzą prawem, psują nasz futbol skandaliczną niekompetencją, przyjaźnie koegzystują z bandytami. Liczyłem już tylko na inwestujących w piłkę ludzi poważnego biznesu, sądziłem, że wprowadzą wyższe standardy i ładniejsze obyczaje. Kiedy kibolstwo wspierają nawet oni, zdycha ostatnia nadzieja.
Oryginalne metody stymulacyjne zawiodły, Górnik wyrżnął o dno tabeli. Prawdziwym kibicom szczerze współczuję, fanów wielkiej drużyny musi to bardzo boleć. Szefostwu życzę owocnych rozmyślań w niższej lidze nad nowymi rymami motywacyjnymi. Paw jest oczywiście symboliczny. Żywego bym nie wysłał. Dumne ptaszyska źle się czują w rynsztoku.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2009, 17:09
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2009, 17:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2009, 17:23
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2009, 17:24
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 maja 2009, 17:24
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2009, 17:25
Zacznij czytać ze zrozumieniem.Bienias pisze:Przestan Cloner odwracac kota ogonem.
I to mi się podoba. I tego się trzymajmy.Bienias pisze:Przeciez to pilkarze razem z trenerem grali. spuscili Gornik i to ich wina.
Na murawę chyba nikt nie wchodził "mesko gadac", a po stroje - tak ciezko to zrozumiec?Bienias pisze:Na szczescie w Zabrzu jak sam przytaczasz jest duza widownia i mozna sie tylko cieszyc ze jej wieksza czesc nie wchodzila na murawe mesko gadac
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2009, 17:30
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2009, 17:35
W Gliwicach się rzucili, zarówno kibice Piasta, jak i Lechii. W Bytomiu rzuciliśmy się, jak piłkarze wrócili z Łodzi, około północy. Co roku, w ostatniej kolejce, wbiega się na stadion po koszulki, chyba że piłkarze sami wcześniej podejdą pod sektor.Bienias pisze:Cloner po stroje? to jakas nowa swiecka tradycja najlepszych kibicow na swiecie? Kurcze czemu inni kibice w Polsce np w Poznaniu albo w Krakowie nie rzucili sie na swoich pilkarzy?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 31 maja 2009, 17:36
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2009, 17:40
Ale nie dali w ryj. A kilku piłkarzy podzieliło się strojami z piłkarzami. Niestety kilku wolało uciekać. Jak się nie ma jaj, to może lepiej w ogóle na boisko nie wychodzić? albo lepiej zmienić zawód, na taki, gdzie nie ma presji otoczenia.Killerbean pisze:Ale jeśli klub spada to jestem prawie pewien że chcą mi dać w ryj .
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2009, 17:42
Całe szczęście zdążyli uciec do szatni wcześniej.Killerbean pisze:Ale jeśli klub spada to jestem prawie pewien że chcą mi dać w ryj .
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 maja 2009, 17:44
Ale powiedz mi, dlaczego nie komentujesz tego ostatniego zdjęcia - faktu, że się starli z ochroniarzami, bo chcieli się dostać do szatni. Tak też robi się wszędzie na koniec sezonu o czym my piknikowi kibice nie wiemy?cloner pisze:Ale nie dali w ryj. A kilku piłkarzy podzieliło się strojami z piłkarzami. Niestety kilku wolało uciekać. Jak się nie ma jaj, to może lepiej w ogóle na boisko nie wychodzić? albo lepiej zmienić zawód, na taki, gdzie nie ma presji otoczenia.Killerbean pisze:Ale jeśli klub spada to jestem prawie pewien że chcą mi dać w ryj .
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio