Post Wyświetl pojedynczy post autor: thomasd79 » 31 maja 2009, 22:13
thomasd79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2009, 13:55
Ja bardzo bym chciał, żeby Radek został. Porozumienie, które osiągnęliśmy jest bardzo korzystne dla obu stron. W kręgosłupie drużyny: Głowacki, Sobolewski, Brożek on jest bardzo istotnym spoiwem.
Miał Skorża być zwalniany, miał być konflikt trenera z Brożkiem, miał być Bednarz grabarzem Wisły, a jest pięknie. Oby przedłużyli z Sobolem, to będzie jeszcze piękniej.Moja opinia o Marcinie jest bardzo dobra. Realizuję jednak politykę całego klubu oraz moich szefów. Jeśli Marcin nie zostaje, to oznacza, że nie udało mi się ich przekonać. Osobiście uważam, że "Baszczu" mógłby u nas z powodzeniem grać.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2009, 21:10
Bo Kasperczak przejal szit i z tymi samymi nieczystosciami spadl. Tam Hiddink by nie pomoglthomasd79 pisze:gratulacje za mistrzostwo :-)Dobrze,ze nie prowadził was trener kasperczak bo byście spadli z ligi :-)A tak młody Skorża pokazał jak sie trenuje:-)Brawo!
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 cze 2009, 21:15
I jeszcze większy shit nasprowadzał w zimie.Martinho pisze:Bo Kasperczak przejal szit i z tymi samymi nieczystosciami spadl. Tam Hiddink by nie pomoglthomasd79 pisze:gratulacje za mistrzostwo :-)Dobrze,ze nie prowadził was trener kasperczak bo byście spadli z ligi :-)A tak młody Skorża pokazał jak sie trenuje:-)Brawo!
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 cze 2009, 21:35
Z czym się nie zgadzasz na temat Nowaka? Wisła nie ma kasy na sprowadzenie go do siebie jeśli nie sprzeda Brożka (albo Cupiał nie sypnie kasą, a patrząc jakie problemy ma Tele-Fonika to jest niemal pewne że nie sypnie), a na naszym rynku to chyba lepszego od niego nie ma. Tylko te kontuzjepiwus pisze:Zaskakujące, jak zbieżne mam zdanie z Bednarzem, chyba nie zgadzam się tylko w kwestii Nowaka, poza tym są cytaty prawie identyczne z moimi postami![]()
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 cze 2009, 21:47
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2009, 21:52
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2009, 0:04
Nie zgadzam się z tym, że warto by go kupić. Wisła ma kiepskie doświadczenia z kontuzjogennymi piłkarzami typu Dawidowski, Niedzielan, dodatkowo kiepskie doświadczenia z zakupami za kasę. Lepiej od Łobodzińskiego wyszli Bednarzowi Singlar, Marcelo i Diaz. Od takiego transferu trzeba wymagać, by od razu odgrywał znaczącą rolę w zespole, a nawet będąc w pełni zdrowy nie mógłby zastąpić Pawła. Mieliśmy w klubie wielki talent Matusiaka i widać jak cięzko jest się przebić w Wiśle, chociaż konkurencja w ataku nie wydała się szczególnie wymagająca. Wisły nie stać na drugiego Jirsaka, który by siedział na ławce a kosztowałby minimum 600 tys. Jestem w stanie sobie wyobrazić sytuację, w której Nowak leczyłby kontuzję przez pół sezonu, a po odejściu Brożka grałby i tak Ćwielong z Boguskim lub Małeckim. Te pieniądze możnaby lepiej spożytkować, szczególnie, że zakup zawodnika za taką sumę oznaczałby pewnie brak kasy w następnych okienkach. Nowak nie jest wart takich pieniędzy, nikt, poza zawodnikami z Lecha czy Legii nie byłby, a ci są nie do wyjęcia. Wolałbym już tańszego Grosickiego, ale on tez raczej by nie przyszedł za frytki, plus nie pasuje wg mnie ze względów charakterologicznych.brylancik pisze:Z czym się nie zgadzasz na temat Nowaka?
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 cze 2009, 0:54
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2009, 21:36
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 cze 2009, 22:33
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 cze 2009, 23:15
Zawsze mogli aresztować bydło za nielegalne zgromadzenie na Rynkupiwus pisze:Pieprzeni kibole w autobusach. Szczęście, że im policja nie wrzuciła gazu łzawiącego do środka.
Yukasz
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 04 cze 2009, 21:55
Coś czuje, że Wtorek się z Wisłą pożegna, bo nie widzę żadnych podstaw, żeby wierzyć, że wróci do formy.10 pisze:A mi szkoda Niedzielana. To naprawdę dobry, inteligentny piłkarz. Nie tak miał wyglądać jego powrót do Polski. A po przyjściu Garguły będzie miał jeszce dalej do składu.
Nawet się chłopak na weszło żali.
http://www.weszlo.com/blog/4
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 cze 2009, 22:54
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio