No to jest fajne, pamiętam jak była np powódź w 97 r. (była i po stronie polskiej i niemieckiej), to Bayern przekazał ileś tam kasy na pomoc ofiarom powodziprzembal pisze: Bardzo fajny gest naszych wlodarzy, wlasnie za takie rzeczy cenie nasz klub.
Jak już takie mamy symbole, to cholera trudno się dziwić ostatnim "osiągnięciom"przembal pisze:Schweini jest z calej kadry najdluzej w druzynie i jest juz symbolem Bayernu,
W kwestii kapitana jestem za Lahmem. Tym bardziej, że (podobnie jak ongi Sagnolowi) ponoć obiecano mu to przy przedłużaniu kontraktu. Tylko, że jak z Sagnolem wtedy wyszło, wszyscy wiemy...Chociaż generalnie przeżyję jeszcze najbliższy rok z van Bommelem jako kapitanem, o ile tylko będzie prezentowal taki poziom jak z ostatnich spotkań, a nie z większości sezonu.
Podobnie jak wielu innych, ja też wolałbym Scholla jako asystenta van Gaala, gdzie miałby kontakt z 1 ligą trenerską, a Gerlanda dalej w roli wychowawcy naszych juniorów. No zobaczymy, tak czy inaczej jest niemal pewne że ta dwójka wypełni nam te własnie roleprzembal pisze:No wlasnie, poniewaz moim ulubionym pilkarzem byl/jest Scholl z mila checia widzial bym go za kilka lat na lawce trenerskiej Bayernu. W zwiazku z tym zastanawiam sie co bylo by lepsze dla rozwoju jego umiejetnosci trenerskich - praca jako trener 2 druzyny, czy tez rola asystenta van Gaala.
Co poza tym - oczywiście rozkręca nam się telenowela z Riberym, która nie zakończy się aż do 31 sierpnia, lub do momentu sfinalizowania transferu Francuza do Realu, Barcy, Man Utd czy Chelsea. Więcej oferentów chyba nie ma
My natomiast powinnismy skupić się w tej chwili na prawym obrońcy (Srna ponoć ma zadecydować o swojej przyszlości po najbliższym weekendzie reprezentacyjnym) plus bramkarzu (mam nadzieję, że nie skonczymy z duetem Butt-Rensing na przyszły sezon). Co do pomocy, to wszystko rozstrzygnie się wokół persony Ribery'ego.