Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 cze 2009, 14:27
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 cze 2009, 14:32
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2009, 14:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2009, 15:09
Problem w tym, że w Arsenalu zawsze podają że jakiś piłkarz podpisał długoterminową umowę. I bądź tu mądry. Wydaje mi się, że ma ważną do 2014 ale głowy nie dam.Mentor pisze:Jak wygląda kontrakt Fabregasa w Arsenalu? Do kiedy obowiązuje?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 cze 2009, 15:11
Wątpię że pójdzie do Barcelony na takich warunkach. W Arsenalu ma pewne miejsce w składzie i w dodatku opaske kapitańską ,ma to zamienić na ławkę Barcelony? Wątpie a po drugie Wenger go na bank nie puści chyba że za 30-40 mln.Mentor pisze:Jeżeli Cesc zgodzi się (w sumie nie będzie miał wyjścia) na rywalizację i rolę zmiennika przynajmniej w pierwszym sezonie to OK. Xavi przeżywa obecnie bodaj najlepszy okres w swojej karierze, ale młodszy już nie będzie więc prędzej czy później miejsce dla Cesca się znajdzie.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2009, 15:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 cze 2009, 15:50
Tak. Cesc podpisywał kontrakt 1,5 roku temu. Kontrakt ten został podpisany do 2014 roku.Mentor pisze:Zapytam zatem inaczej. Przypominacie sobie kiedy ostatni raz Cesc podpisywał/przedłużał kontrakt z Arsenalem?
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 cze 2009, 12:22
Ale o co Ci chodzi? Ja się wypowiedziałem w sprawie jego gry przeciwko młodzieżówce Liverpoolu. Ja np. wiem przeciw komu grał i nie mam z tym problemów, może ktoś inny ma. Obecnie to on przegrywa rywalizację z Velą, o miejsce na trybunach jak najbliżej ławki rezerwowych.michal2 pisze: A czy po otrzymaniu szansy w pierwszym skladzie, Sanchez Watt bedzie na tyle dobry by pomoc wygrac LM i PL czy raczej bedzie prezentowal sie jak Denilson i Diaby?
I to jest podstawowy błąd, który popełnia większość ludzi oglądających Arsenal i się wypowiadających na temat tego klubu.michal2 pisze: A przeciez 2, 3 dobre transfery (DM,CB,jakis skrzydlowy choc moze powrot Tomasa wystarczy)i ten zespol powinien wrocic do klasy ktora mial sezon temu.
Zobaczmy jak wygladala gra gdy Fabregas gral z Flaminim/Gilberto, Hlebem i Rosickim. Z lawki wchodzil tez Walcott i to bylo to. Teraz mamy pomoc 22latkow. Swietnie.
Widziałeś finał LM? Teoretycznie Barca nie miała żadnych szans - Busquets w śroku pomocy powinien być zniszczony przez siłę, szybkość Andersona doświadczenie Carricka i Giggsa, Rooney powinien samą szybkością dewastować Puyola albo Silvinho, Pique dla którego to pierwszy sezon na takim poziomie nie powinien istnieć w starciu z Ronaldo, podobnie jak Toure, dla któego był to 2, 3 mecz na stoperze w oficjalnym meczu. A tu zonk - Barca grała a MU patrzył.michal2 pisze: Tylko ze ta ofensywa istnieje glownie w meczach ze slabiakami. LM czy Chelsea razy 2 pokazaly ile moze na ttym poziomie wykreowac pomoc 22latkow.
W statystykach to i Bendtner bije na glowe takiego Teveza.
michal2 pisze: Logan, jestes jakims kumplem Wielkiego Dzona a moze WD to Ty?
fieldy pisze: Problem w tym, że w Arsenalu zawsze podają że jakiś piłkarz podpisał długoterminową umowę.
Dokładnie. Tak samo jest z Ade.fieldy pisze:Mówił niedawno, ze nigdzie nie idzie. Wystarczył później jedna wypowiedź, w której powiedział że w Barcie każdy chciałby grać i znów się zaczyna.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 06 cze 2009, 13:42
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2009, 13:56
Tu go nie było, ale na polskich stronach poświęconych Kanonierom już tak. Dość kontrowersyjna postać.Logan pisze:Coś kojarzę że niektórzy tęsknią za Krzysztofem Jarzyną, Zazą czy Martinho, ale o Wielkim Dzonie, pierwsze słyszę. Sorry
Ja bym taki pewien nie był. Wenger zostanie na 100%. Ade może odejść, choć byśmy na tym sporo stracili. Miał słaby sezon i już się nie mówi o ponad 30 mln jak przed rokiem. Milan go już nie chce, ale do końca lata jeszcze sporo czasu i ktoś się może zgłosić. Jego agent mówił, że jest kilka ofert, które jednak Ade nie odpowiadają. Jak się zgłosi klub z pierwszej ligi, to pewnie się mocno zastanowią. Ade nie ukrywa, że nie jest mu po drodze z kibicami na Emirates.Logan pisze:Nigdzie nie odejdzie, to pewne tak samo jak to że zostanie Wenger.
Moim zdaniem Robin np dawał radę. Song też, jak na siebie i na okoliczności nie grał najgorzej, choć grał za mało, by wyciągać jakieś wnioski. Nasri też mnie nie zawiódł, choć on był nowy w kadrze [więc nie mamy porównania z jego wcześniejszą grą]- podobnie sprawa ma się z Arshavinem. Almunia też dał radę. Jego słabe mecze można policzyć na palcach jednej ręki. Niby piszesz, że począwszy od obrony, ale zaznaczyłeś, ze KAŻDYLogan pisze:W ostatnim sezonie każdy, podkreślam każdy, grał o klasę gorzej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 cze 2009, 14:01
tyle ze w 2011 jest opcja przedluzenia kontaktu o 3 lata wlasnie do 2014.Hanni pisze:Tak. Cesc podpisywał kontrakt 1,5 roku temu. Kontrakt ten został podpisany do 2014 roku.Mentor pisze:Zapytam zatem inaczej. Przypominacie sobie kiedy ostatni raz Cesc podpisywał/przedłużał kontrakt z Arsenalem?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 cze 2009, 14:05
Kilka dni przed transferem Oliveiry Galliani zaprzeczał plotkom o zakupie nowego napastnika stwierdzając, że mercato jest zakończone.fieldy pisze:Miał słaby sezon i już się nie mówi o ponad 30 mln jak przed rokiem. Milan go już nie chce, ale do końca lata jeszcze sporo czasu i ktoś się może zgłosić.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2009, 14:07
może nie do końca precyzyjnie się wyraziłem mówiąc, że Milan go nie chce - agent Ade mówił [właściwie to trochę marudził/narzekał] że nikt z Milanu się jeszcze po jego klienta nie zgłosiłWilmore pisze:Kilka dni przed transferem Oliveiry Galliani zaprzeczał plotkom o zakupie nowego napastnika stwierdzając, że mercato jest zakończone.
To samo miało miejsce z Bonerą - kiedy go kupowaliśmy, to Galliani twierdził, że jest zainteresowany wyłącznie wzmocnieniem ataku czy pozycji z przodu, nieważne, w każdym razie kilka dni przed jego zakupem rzucił dementi w kwestii zakupu Bonery, przy okazji stwierdzając, że mamy obronę pełną wielkich mistrzów.
Także słowa kogokolwiek z Milanu w kwestii transferowej nic nie znaczą - wczoraj powiedzieli, że nie chcą Adebayora i szukają zupełnie innego typu piłkarza, a jutro ten będzie przymierzał czerwono-czarną koszulkę. Pod tym względem są naprawdę sprawni.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 06 cze 2009, 16:02
Hehehemichal2 pisze:Sport zespolowy, to prawda ale(...)DM to kluczowa pozycja.
A sam zainteresowany mówił, że to Arsenal go stworzył i dlatego nie może odejść, i że na 100% zostaje na przyszły sezon.fieldy pisze: może nie do końca precyzyjnie się wyraziłem mówiąc, że Milan go nie chce - agent Ade mówił [właściwie to trochę marudził/narzekał] że nikt z Milanu się jeszcze po jego klienta nie zgłosił![]()
Ok, co do Robina i Almunii to jeszcze mozna powiedzieć że grali na tym samym poziomie. Gry Songa, Nasriego, Arszawina nie ma sensu porównywać do roku wczesniej z wiadomych względówfieldy pisze:Moim zdaniem Robin np dawał radę.Logan pisze:W ostatnim sezonie każdy, podkreślam każdy, grał o klasę gorzej
Nie ściemniaj, wszyscy wiedzą że chodzi o kapitana Ajaxu - Vermaelena. Parę dni temu czytałem że ma być oficjalne potwierdzenie transferu w ciągu 48 hfieldy pisze: Wiele informacji się pojawia, ze niby Wenger chce pozyskać obrońcę Ajax - nie pamiętam teraz nazwiska, 23 letni stoper za ok 10 mln.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2009, 16:25
w jakim ty swiecie zyjesz??Szewczenko na tydzien przed odejsciem do Chelsea wyznawal milosc do klubu i obiecywal ze zostanie do konca kariery, Galliani dzien przed negocjami z Realem na temat Kaki powiedzial ze nie sprzedadza go...takich przykladow jest mnostwo.sytaucje sie zmieniaja jak w kalejdoskopie wiec radzil powstrzymac sie z tym ze zostanie na 100%.choc watpie aby poszedl do Milanu.my raczej sciagniemy Toniego lub Trezeguet bo moga byc na wylocie a co za tym idzie tansi.A sam zainteresowany mówił, że to Arsenal go stworzył i dlatego nie może odejść, i że na 100% zostaje na przyszły sezon.
Ale tak, wiadomo Milan jest jak Beyonce![]()
![]()
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio