Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 03 cze 2009, 11:11

Dla mnie koszulki są beznadziejne. W telewizji wyglądają gorzej niż na fotkach. Mam nadzieję, że będą się słabo sprzedawać i Nike zmieni koncepcję.

Co Wy macie z tym Forlanem :> Nie ma takiej możliwości, aby Urugwajczyk został ewentualnym następcą Samuela. Sprawa z Kameruńczykiem jest taka, że musimy podpisać z nim nowy kontrakt albo sprzedać bo w przeciwnym wypadku za rok odszedłby za darmo. Jeżeli negocjacje pójdą bez większych komplikacji to pewnie zostanie w klubie, ale nie jest wcale na 100% pewne, że Samu nie będzie miał zbyt wygórowanych żądań czy coś podobnego. Ja chciałbym, aby został, ale nie za wszelką ceną. Ten sezon miał bardzo dobry (pomimo gorszej drugiej rundy - ratuje go arcyważny gol w finale) a więc jest w dobrej pozycji do negocjacji z klubem. Pozostaje nam tylko czekać. David Villa to w moim odczuciu napastnik tej samej klasy przy czym w niektórych aspektach wydaje się Kameruńczyka przerastać i pasowałbym do nas. Poza tym te 30 bramek to nie jest jakiś kosmiczny wyczyn biorąc pod uwagę ile bramek zdobył cały zespół i poszczególni zawodnicy. Nie wydaje mi się, aby David strzelił ich mniej mając takie możliwości w ekipie, ale mniejsza o to. Wróżenie z fusów jest niepożądane. Poczekamy aż się sytuacja rozwinie.

Wróć do „Hiszpania”