FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 896

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 11:54

zobacz ja na zywo a pozniej krytykuj :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2009, 12:04

Zobaczę na 99%, ale obawiam się, że również będę krytykował :P Cóż z tego, że fotkach jest mango skoro w TV mamy róż a więcej spotkań zobaczę jednak na odległość :P

[EDIT]

Stało się. Sylvinho odchodzi z klubu. Nie jest to żadne zaskoczenie bo tak po prostu miało być, ale mimo wszystko szkoda. Absolutny wzór profesjonalisty. Niemal zawsze był tylko zmiennikiem. Stopniowo jego rola była coraz bardziej ograniczona, ale nie narzekał tylko robił swoje. Poza tym może nawet ważniejszą rolę pełnił poza murawą niż na niej. Nie jeden piłkarz w swoich wypowiedział umieszczał Sylvinho na czele listy klubowych przyjaciół tudzież osób, które mu w klubie najwięcej pomagały. Dotyczy to głównie piłkarzy młodych albo nowych. Wspaniała kariera zakończona w wielkim stylu na Koloseum :wink: Klasa.

Dzięki za wszystko i zapraszamy za jakiś czas w innym charakterze. Dla takich ludzi powinno się znaleźć jakieś miejsce w klubie.

Obrazek

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 03 cze 2009, 13:12

Te koszulki nie są różowe , to jest kolor smoked salmon :D . Wyglądają tak sobie ale nie ma dramatu , choć ja wolałem oczojeb... . Co do Sylvinho to rzeczywiście pełen profesjonalizm i za to mu wielkie dzięki .

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 cze 2009, 14:18

nie bedziesz mentorze

ona z bliska wygladaja naprawde fajnie

szczegolnie te pod stadionem olimpijskim z napisem 'roma 09' :D

choc najlepsza byla koszulka z napisem "chorreo 2-6"

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 cze 2009, 16:28

Trochę na przekór Mentorowi. Według goal.com Barcelona ma zaoferować (bądź już to zrobiła) za Diego Forlana nie pieniądze, a dwóch zawodników - Bojana oraz Caceresa.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 cze 2009, 16:33

bo Goal zaczerpnął rewelacje ze Sportu lub Mundo i dodał od siebie. Tam mowa jest o pieniądzach(chyba 23 mln czy jakoś tak) i wypożyczeniu/transferze Caceresa lub/i wypożyczeniu Bojana.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 cze 2009, 16:51

Wypożyczenie bojana i kto na ławke? Watpie w taki manewr, Etoo sie połamie i bedziecie w tyłku a chyba w tym sezonie jest PNA?
Wam zazdroszcze jednego- bardzo rozsądnie prowadzicie polityke transferowa i nie przeplacacie za graczy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2009, 17:05

Asteniu pisze:Trochę na przekór Mentorowi. Według goal.com Barcelona ma zaoferować (bądź już to zrobiła) za Diego Forlana nie pieniądze, a dwóch zawodników - Bojana oraz Caceresa.
Jak mniemam taka plotka miałaby kandydować do miana najgłupszej. Sezon ogórkowy otwarty więc można zgłaszać kandydatury. Ja zgłaszam właśnie taką :]

Wymienić 18-letniego, bardzo utalentowanego wychowanka na 30-letniego najemnika dodając jeszcze do tego utalentowanego obrońcę sprowadzonego przed rokiem za 16 mln euro. To ma sens :lol2:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 cze 2009, 17:19

Może kogoś zainteresuje http://www.allegro.pl/item650784394.html .

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 cze 2009, 17:32

Mentor pisze:
Asteniu pisze:Trochę na przekór Mentorowi. Według goal.com Barcelona ma zaoferować (bądź już to zrobiła) za Diego Forlana nie pieniądze, a dwóch zawodników - Bojana oraz Caceresa.
Jak mniemam taka plotka miałaby kandydować do miana najgłupszej. Sezon ogórkowy otwarty więc można zgłaszać kandydatury. Ja zgłaszam właśnie taką :]

Wymienić 18-letniego, bardzo utalentowanego wychowanka na 30-letniego najemnika dodając jeszcze do tego utalentowanego obrońcę sprowadzonego przed rokiem za 16 mln euro. To ma sens :lol2:
Ja tego nie wymyśliłem. Czy ma to sens ? Zależy dla kogo ma mieć. Zresztą jeżeli Guradioli zależy tak na Forlanie to sens nie będzie tutaj odgrywał wielkiej roli. Caceras został sprowadzony za 16-17 mln euro, ale on nie jest póki co wart nawet połowy z tej kasy, a 19 letni Bojan to jakieś 24 mln euro, więc rachunek się zgadza. Oczywiście to wszystko abstrahując od realności tej wymiany.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 cze 2009, 17:35

Nie twierdzę, że wymyśliłeś. Twierdzę, że to idiotyczne jak 90% tego typu newsów. Polecam wszystkim dostrojenie swoich odbiorników i odpowiednie podejście do wszelkich informacji :] Dystans i zdrowy rozsądek przede wszystkim. Wiele plotek nie będzie nawet wartych zacytowania w innym celu jak wyśmianie.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 cze 2009, 22:49

Oczywiście że ja sobie zdaje sprawę że ten transfer jest bardzo mało realny (wiem że dla Ciebie jest zupełnie nie realny) stąd w mojej ostatniej wypowiedzi te zdanie na samym końcu.

Ale zawsze pogadać można sobie. Gdyby doszło do tej wymiany to Atletico miało by średnią wieku w linii napadu 20 lat :shock:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 cze 2009, 23:44

W cieniu telenoweli Kaka w Realu, włoskie (i nie tylko) media podaja iż Moratti w chwili obecnej wypoczywa w Barcelonie. Ponoc Mourinho dał zielone swiatło, jesli w druga strone przyjdzie Eto'o plus gotówka. Wiecie coś wiecej z hiper wiarygodnych zrodel?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2009, 23:54

Ano dzieje się :P W pewnych kręgach dyskusja na temat przyszłości Eto'o przebiega bardzo burzliwie. Nie wdając się w szczegóły przejdę do meritum.

Trzymam dystans a więc newsy typu 'Moratti na melanżu u Laporty' przyjmuję na chłodno. Prawdą jest, że Samuel może odejść z klubu. Przypuszczam, że Barcelona jest zainteresowana Ibrą. Guardiola już przed rokiem chciał właśnie tego typu zawodnika więc w tej materii raczej nic się nie zmieniło. Nie wierzę jednak w to, że Barcelona odda Kameruńczyka i jeszcze do tego dużo dopłaci. Najśmieszniejsze newsy mówiły o dopłacie w wysokości 30 mln euro. Gdybym miał strzelać uderzałby raczej w kwotę max. 15 mln euro. Samuel ma za sobą dobry sezon (chociaż statystyki nieco lepsze od gry moim zdaniem), ale to Szwed na dzień dzisiejszy jest więcej wart. Jeżeli prawdą jest, że Mou dał zielone światło to szanse na taką wymianę są spore.

Napisałbym więcej, ale jestem wypompowany w tym temacie. Przydałoby mi się kilka godzin odpoczynku od tematu Czarnucha. Może jutro wysmażę coś więcej bo kwestia ciekawa.

Despertado
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 05 cze 2009, 0:06

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ratti.html

to nie sa plotki. moratti naprawde jest w BCN. ponoc spotkanie jest z inicjatywy interu ktory chce miec u siebie eto'o. przy okazji laporta chce omowic transfer ibry i maxwella.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”