Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 12 kwie 2009, 13:32
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 cze 2009, 21:56
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 cze 2009, 22:05
Mnie to mówisz?Fishbone pisze:Dla mnie największe rozczarowanie sezonu, to Zagłębie Sosnowiec.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 cze 2009, 20:35
Dramatyczna sytuacja piłkarzy
Od rozpoczęcia rundy wiosennej minęły już 3. miesiące, a mimo to piłkarze nie otrzymali z klubu żadnych pieniędzy. Do tej pory nikt o tym głośno nie mówił, ale trzeba w końcu przerwać milczenie. „Po spotkaniu rady drużyny z trenerem ustaliliśmy, że w ramach protestu wychodzimy na mecz z Jarotą z 15-sto minutowym opóźnieniem. Ostatnie pieniądze z klubu dostaliśmy w lutym i jeśli do spotkania z Rakowem Częstochowa, które odbędzie się 31 maja na stadionie miejskim w Kołobrzegu, klub nie wyrówna nam zaległości, to w tym meczu nie wybiegniemy na boisko. Jesteśmy w większości młodymi chłopakami, którzy dopiero zaczynają swoje kariery. W chwili obecnej nie mamy żadnych środków do życia. Każdy ma do zapłacenia jakieś rachunki (telefon, Internet, a nawet kredyty!). Wielu piłkarzy pomagało finansowo swoim rodziną, niestety teraz sytuacja się odwróciła. To nie jest strajk rozkapryszonych grajków, tylko apel do władz klubu, miasta, aby pomogli nam w tej chorej sytuacji.” – mówi kapitan Kotwicy Daniel Małkowski. Wtóruje mu Michał Pietroń „Chcemy aby ludzie zwrócili na nas uwagę. Taka sytuacja finansowa nie może trwać dłużej, jest to pierwszy krok i chcemy, aby komuś otworzyły się oczy i popatrzył na piłkarską Kotwicę.” Milczeć nie zamierza również Krzysztof Rusinek, który dodaje „Byliśmy na spotkaniu u prezydenta, obiecał, że nam pomoże. Spotkanie odbyło się prawie dwa miesiące temu i jak do tej pory żadne pieniądze do klubu nie wpłynęły.”
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 cze 2009, 20:50
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 cze 2009, 21:13
W takich chwilach grają dla kibiców, bo chyba nie dla siebie. Po dzisiejszym incydencie PZPN-u na temat ŁKS-u Łódź, nie zdziwię się jak i im nie dadzą licencji na nowy sezon, gdyby zostali. Sytuacja jest po prostu identyczna, brak wypłat od kilku miesięcy. Co do Kotwicy, to zastanawiałem się, co tam jest nie tak, ale przynajmniej wiem, że znów pieniądze a raczej ich brak jest głównym winowajcą.KajoFC pisze:To samo w GKS Jastrzębie jestmają grać ostatni mecz z odwiecznym wrogiem GKS Katowicami i piłkarze mówią że nie wyjdą , w sumie tak mówią że nie wsiądą do autobusu na mecz wyjazdowy ale zawsze grają. Nie dostają kasy od 4 miesięcy czy nawet dłużej.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 cze 2009, 22:41
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 14 cze 2009, 13:51
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 cze 2009, 16:45
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 20 lip 2009, 23:15
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 lip 2009, 13:35
Ja przeczytałemA teraz przyznać się czy ktoś to w ogóle przeczytał?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 lip 2009, 23:09
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 lip 2009, 11:15
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lip 2009, 11:32
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 sie 2009, 23:12
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin