Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny) - Strona 21

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

maksymalny kurs

8,00
13
50%
5,00
13
50%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 maja 2009, 23:45

jak coś się nie zgadza, to piszcie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2009, 21:54

sprawdźcie, czy się wszystko zgadza.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 cze 2009, 21:29

fieldy możesz mi wytłumaczyć dlaczego mamy korzystać akurat z oferty stsów, która jest chyba jedną z najuboższych ofert?
Dlaczego np. nie możemy korzystać ze znacznie bogatszej oferty gamebookers albo innego buka?

Chciałbym np. zagrać na zwycięstwo Federera w RG w pewniaku dnia * 2 ale oczywiście w nędznej ofercie stsów nie ma takiej opcji...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2009, 21:41

Aker pisze:fieldy możesz mi wytłumaczyć dlaczego mamy korzystać akurat z oferty stsów
Tak chciała większość, ja sam wolałem innego buka.

Możesz sobie poczytać poprzednie strony, będziesz wiedział co już było omawiane i z jakim rezultatem.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 cze 2009, 22:14

Tak też uważam że oferta sts-a jest "skromna: ... Panowie może od następnego miesiąca czas na małe zmiany :?: 8)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 cze 2009, 22:20

rozumiem, że najlepiej jest się trzymać jednego buka bo nie będzie szukania ktory buk ma najwyższą ofertę i ułatwi to sprawdzanie organizatorom czy dany gracz nie zawyża kursu także proponuje, że jeśli mamy zmienić buka to na jednego a nie kilka.
A co do propozycji majera to wg mnie mozna już to wdrożyć w tym miesiącu bo nikt jeszcze nie oddał swojego typu na ten miesiąc.

Osobiście jestem rozdarty pomiędzy Gamebookers, ktory ma szeroką ofertę ogólnie (np. wcześniej wspomniany przeze mnie zwycięzca Roland Garros, w żadnym innym buku nie znalazłem takiej oferty), a Betsafe, który ma świetną ofertę piłkarską sięgająca nawet czwartej ligi polskiej! A jak np. dla mnie to bardzo ważne bo często gram na swój regionalny team Błękitnych Gąbin, którzy od nowego sezonu będą grali właśnie w czwartej lidze więc nie raz w pewniaku dnia bym dał na nich typ :)

mój typ gamebookers albo betsafe

EDIT. Jestem za betsafe, bo przypomniało mi się ze u nich można poprosić support o dodanie jakiego się chce typu do oferty np. własnie zwycięzca Roland Garros i oni dodają to do oferty zazwyczaj po dobrym kursie nawet, przynajmniej tak było jeszcze przed miesiącem także mój głos dla betsafe.com

EDIT2. No i tak jak mówiłem za 20 minut ma być oferta na to kto wygra Roland Garros 2009 (mężczyźni) na betsafe.com :D

no i dodali - sami sprawdźcie :)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 22:53 przez Aker, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 cze 2009, 22:21

efortuna najlepszym rozwiazaniem
jedna z najbogatszych ofert, zdarzenia z tygodniowym wyprzedzeniem
Njalepsza opcja majac na uwadze zasady konkursu

A poza tym wg mnie nalezy zawiesic konkurs do sierpnia

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 cze 2009, 22:43

czeher pisze:wg mnie nalezy zawiesic konkurs do sierpnia
e tam jak płacą to trzeba brać (tzn. grać) i szukać pewniaczków :D tym bardziej, że jak są wakacje to sporo ludzi odpuszcza, więc mniej ludzi będzie grało, a zarazem zwiększają się szanse na wygraną dla tych co grają przez co mobilizacja jest większa ;)

to jak w tym miesiącu gramy w oparciu na ofertę stsów czy gramy na ofercie innego buka? (betsafe? :roll:)

to jak fieldy, bo mam czas do 14:00 by zagrać typ, że Federer wygra RG i dałbym to jako pewniaka dnia * 2 a kurs wziął z oferty betsafe jeśli się zgodzisz... Najwyżej jak nie przejdzie opcja grania na betsafe to usuniesz mi ten typ bo nie go w stsach...
Ostatnio zmieniony 04 cze 2009, 0:13 przez Aker, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 cze 2009, 0:13

Mi tam najbardziej pasuje fortuna jak mamy z stsa zrezygnować. W fortunie jest wszystko bardzo czytelne i oferta jest spora.

PS a może BetClic :?: :P nie no żartuje

Swoją drogę w co grać podczas wakacji? Ani imprezy pokroju Euro czy MS nie ma... no chyba, że w "mam talent" bo zaczyna sezon i "Taniec z gwiazdami" :roll:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 04 cze 2009, 0:20

przecież nie skupiamy się tylko na piłce nożnej, są inne dyscypliny sportowe, tak jak pisałem wcześniej chętni będą zobaczysz (nagroda będzie motywować nie jednego). Teraz mamy Roland Garros, F1, NBA, kwalifikacje do MŚ - to pierwsze lepsze jakie mi na myśl przychodzą. Myślę, że na czerwiec ofert nie brakuje, nie wiem jak z lipcem. No i proponuję chociaż spróbować granie tylko w czerwcu (tak testowo) na ofercie betsafe.com (o zaletach tego buka pisałem w poprzednich postach - nikt nie powinien narzekać na ubogą ofertę, bo przecież sam może ją rozbudować za pomocą sprawnie działającego supportu :D).

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 04 cze 2009, 13:51

Jestem za fortuną zdecydowanie ;) Poza tym jak napisał Aker samą piłką się nie żyje są inne dyscypliny np. w kosza będą ME kobiet ;)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 04 cze 2009, 14:02

no w sumie fa fortuna nie jest taka zła na pewno lepsza od stsów, nie mniej jednak i tak wg mnie betsafe jest najlepszy.
W fortunie nie mają polskiej trzeciej czy czwartej ligi no i jakby zabrakło czegoś w ofercie to jest problem, a w betsafe poczeka się 30 min i już oferta jest uzupełniona o interesujące nas spotkanie :) aha i w betsafe są kursy wyższe, ale to już co do pewniaka dnia nie ma żadnego w sumie znaczenia.

ewentualnie można wybrać fortunę, ale z takim zastrzeżeniem, że jak nie będzie czegoś w ich ofercie to będzie można zagrać dany typ po kursie z betsafe. Dobrze by było dopisać to w poście, że korzysta się z kursu betsafe.

fieldy w pewniaku dnia gram kursami z betsafe ale jakbyśmy mieli grać w fortunie to przecież można mi zmienić kursy, co do 1 typu to na Federera jest kurs 1,45 w fortunie (chyba najniższy ze wszystkich buków), na Soderlinga jest 1,8, a na Szwedów 1,9.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 cze 2009, 7:50

Aker pozwolę sobie tylko na drobne sprostowanie - otóż kadra U21 ostatni mecz zagrała 27. marca (na sztucznej nawierzchni i w hali, ale na pełnowymiarowym boisku) z Łotwą na wyjeździe. Spotkanie zakończyło się remisem 2:2.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2009, 8:20

Aker pisze:Soderling, Robin - Gonzalez, Fernando 1 (2,01)
Ciekawa skąd taki kurs wziąłeś :> W sts od samego początku było 1,85 na Soderlinga i nadal taki jest, a nie widziałem, żeby organizator podjął decyzję o zmianie buka.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Re: Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 cze 2009, 8:47

Duch pisze:
Aker pisze:Soderling, Robin - Gonzalez, Fernando 1 (2,01)
Ciekawa skąd taki kurs wziąłeś :> W sts od samego początku było 1,85 na Soderlinga i nadal taki jest, a nie widziałem, żeby organizator podjął decyzję o zmianie buka.
Odsyłam do tematu pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)
Aker pisze:fieldy w pewniaku dnia gram kursami z betsafe ale jakbyśmy mieli grać w fortunie to przecież można mi zmienić kursy, co do 1 typu to na Federera jest kurs 1,45 w fortunie (chyba najniższy ze wszystkich buków), na Soderlinga jest 1,8, a na Szwedów 1,9.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”