http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21415878/Manchester United will sell Cristiano Ronaldo to Real Madrid for £75million
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 10:14
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21415878/Manchester United will sell Cristiano Ronaldo to Real Madrid for £75million
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2009, 11:28
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 11:45
To z jakimi by im się udało ?Hanni pisze:Prawda czy plota. I tak prawdopodobieństwo osiągnięcia sukcesu przez zespół Realu z takimi graczami jak Kaka, CR, Ribery itd itp jest znikome.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 05 cze 2009, 12:56
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 05 cze 2009, 14:05
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 14:31
76,000,000.00 EUR = 66,674,825.07 GBP przy obcenym kursie walut. W tamtych czasach gdy Zidane przechodził funt był więcej wart więc o kilka mln funtów mniej byś zapłacił.OstatniSkaut pisze:£75 ? grrrrruba kasa, nie wiecie jak wygladal transfer zidane'a w funtach ?;>
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2009, 14:59
Widziałeś Galacticos? Pewnie tak. Co oni osiągneli? Odpowiedź jest prosta - wielkie nic. Tak jak kibice tego klubu piszą - potrzebne są 3-4 realne transfery które wzmocnią drużynę. Podkreślam drużynę która nie będzie grała tak jak im się podoba, tylko tak jak tego chce Pellegrini.KajoFC pisze:To z jakimi by im się udało ?
Denilson się wyrobi, Sylwester ława lub trybuny, a Eboue kończy się kontrakt.Loker pisze:z Denilsonem ,Sylwestrem i Eboue
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 cze 2009, 17:07
wielki nic? to co zdobyl np; Arsenal...wielka mega kupe?Hanni pisze:Widziałeś Galacticos? Pewnie tak. Co oni osiągneli? Odpowiedź jest prosta - wielkie nic.KajoFC pisze:To z jakimi by im się udało ?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 cze 2009, 17:09
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 cze 2009, 15:18
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 06 cze 2009, 15:26
Wikipedia i tam masz ceny w euro i funtachOstatniSkaut pisze:£75 ? grrrrruba kasa, nie wiecie jak wygladal transfer zidane'a w funtach ?;>
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2009, 16:13
prezesem Lyonu nie jest Aula wiec raczej on wam Benzemy nie sprzeda.predzej Aulas.ktos piszac newsa powinien posprawdzac nazwiska.w Benzeme za 25 baniek nie wierze.z Lyonu za taka kase sie najlepszego pilkarza druzyny w tak mlodym wieku nie kupiPodobna kasa. Jeśli mam wybierać między nim a Tevezem to bez wahania stawiam na Benzeme
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 08 cze 2009, 13:31
Ja min. bylem wielkim fanem gry Pique , ale tego ze odszedl nie zaluje. Evans znakomicie wypelnia swoje obowiazki. Druga sprawa ktory lepszyMorrow pisze:Kretynizm jaki się przewija w niektórych postach woła o pomstę do nieba. Niektórzy kibice MU też już nie pamiętają jak Pique zbierał dobre noty za niektóre występy i domagano się go w pierwszym składzie na stoperze zamiast Browna. Z kolei rkoemana i jego teksty o tym jak słaby jest Evans sobie daruję. Szkoda komentować. Albo to napinka na poziomie gimnazjum albo zerowa wiedza na temat tego o czym sie pisze.
Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.Morrow pisze:Niezaleznie od odejscia Teveza i tego czy Cris pojdzie w cholere czy tez nie potrzebujemy skrzydlowego
Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.MGiggs pisze:Henry kiedys powiedział że jak odejdzie z Arsenalu to nigdy nie zagra w innym angielskim klubie, Tevez niestety myśli inaczej
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 cze 2009, 13:43
Mamy jednego światowej klasy skrzydłowego i całą resztę wyrobników. W napadzie mamy dwóch zawodników z najwyższej półki + mogący tam grać Ronaldo + największe młode talenty w osobach Welbecka i Machedy. Ja nie mam wątpliwości - skrzydłowy potrzebny jest nam dużo bardziej niż napastnik.Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.
Ot co.Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 09 cze 2009, 15:28
OstatniSkaut
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio