Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 31 maja 2009, 22:41
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 cze 2009, 0:33
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 cze 2009, 1:13
Ja bym nie powiedział że w sporcie można zastosować działania matematyczne i w tym konkretnym przypadku dla mnie nieprawdą jest że 2 - 2 = 0. Bo jaką masz pewność że jednak Lech nie strzeliłby prawidłowej bramki? A przegrywając na pewno by do tego dążył bardziej niż gdy był remis. Cracovia zaś wygrywając 1:0 pewnie postawiłaby autobus w bramce i nie opuszczała własnego pola karnego. Może Cracovia by wygrała a może nie.arek_ahig pisze:Dziwne, ze nikt tutaj jeszcze nie wspomnial, ze Cracovie z ligi spuscil pan Borski uznajac obie nieprawidlowe bramki dla Lecha
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 cze 2009, 9:45
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2009, 14:06
Piotr R. pisze:Nikt nie dzwonił do mnie w sprawie przekazania mi medalu. Nie ukrywam, że będę bardzo niemile zaskoczony, jeśli "medalu dla mnie nie starczyło".
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 04 cze 2009, 13:27
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 cze 2009, 13:35
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 cze 2009, 15:17
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 cze 2009, 15:34
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 cze 2009, 15:39
Niech jeszcze wyrzucą Piast Gliwice za stadion to i Górnik Zabrze załapie się na barażeKillerbean pisze:ŁKS bez licencji . Zatem razem z Zabrzanami leci do I ligi . Cracovia uratowana ( chwilowo ?? ) przed degradacją
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 cze 2009, 17:57
Hehe nie mają co wierzyć w cudaFishbone pisze:Niech jeszcze wyrzucą Piast Gliwice za stadion to i Górnik Zabrze załapie się na barażeKillerbean pisze:ŁKS bez licencji . Zatem razem z Zabrzanami leci do I ligi . Cracovia uratowana ( chwilowo ?? ) przed degradacją
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2009, 18:38
A MU debi... nauczy Barcelone pokoryarek_ahig pisze:Dziwne, ze nikt tutaj jeszcze nie wspomnial, ze Cracovie z ligi spuscil pan Borski uznajac obie nieprawidlowe bramki dla Lecha, które padly ze spalonego. Mimo, ze z trojki walczacej o MP kibicowalem wlasnie klubowi z Poznania, to nalezy obiektywnie przyznac, ze tyle pomocy od arbitrow w tym sezolnie co Lech, nie dostal chyba zaden klub w OE, a z pewnoscia zaden z czuba tabeli.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: thomasd79 » 07 cze 2009, 14:30
i dobrze ze łks spada-to im sie nalezalo!!Nie ma kasy ,nie ma stadionu wiec z czym do gosci?Killerbean pisze:ŁKS bez licencji . Zatem razem z Zabrzanami leci do I ligi . Cracovia uratowana ( chwilowo ?? ) przed degradacją
thomasd79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 cze 2009, 15:57
Śmieszny jesteś koleś bo ŁKS to klub, jeden z nielicznych, który mimo nie najlepszej sytuacji finansowej wciąż utrzymuje się w lidze i gra naprawdę przyzwoicie. A patrząc na wspomniane finanse to i bardzo dobrze. Nie ma tu żadnej sprawiedliwości, że taki ŁKS spadnie a marnie grająca Cracovia uniknie degradacjithomasd79 pisze:i dobrze ze łks spada-to im sie nalezalo!!
Jednak ostatnio jest już nie co lepiej.thomasd79 pisze:Nie ma kasy
Stadion ŁKS może i nie jest super ale większych uchybień w nim nie widze - są gorsze stadiony w Ekstraklasie czy 1 lidze.thomasd79 pisze:nie ma stadionu
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 cze 2009, 14:01
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio