F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 50

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 05 mar 2005, 23:06

to musi byc sciema!!! za mala kasa by ta plota wogole byla choc troche prawdopodobna!!!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 mar 2005, 8:37

Fajna plotka, ale wątpie by któryś z fanów "Dumy Katalonii" się na nią nabrał.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 06 mar 2005, 10:49

jak za 100 milionow nie przeszedl w wakacje to czemu mialby przejsc teraz za 30 milionow, poza tym ostatnio Ronnie w wywiadzie zadeklarowal chec pozostania w Barsie jak najdluzej;
za te 30 milionow to Romek chcial chyba mecz kupic od nas :lol:
a tak na serio to oby Rafa i Ludo sie wykurowali

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 06 mar 2005, 12:08

To byłoby głupie, gdyby go sprzedali.Laporte Boixos Nois chyba by zlinczowali, a Romek?Romek by miał dwóch OMC na światowym poziomie(Lampard i Ronni).Mourinho pewnie by go chciał, ale narazie go nie potrzebuje na gwałt, prędzaj Joaqiuna, lub kogoś na prawą flankę.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 mar 2005, 15:33

Ronaldinho, już po raz kolejny powiedział, że nigdzie mu się nie spieszy i cieszy się, że kontrakt z barcą wygasa mu dopiero w 2008 roku. RoMeK może sobie pomarzyć o naszym Ronnim. Visca El Barca !

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 mar 2005, 23:24

dajcie sobie spokój z tą plotką :P teraz trzeba sie przygotowywac do jutrzejszego meczu i mam nadzieje świetowania awansu :lol:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 08 mar 2005, 16:00

no dzis wielki mecz: Chelsea vs. Barcelona. mam nadzieje ze wygra BARCA ale sie zobaczy stawiam 0:1

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 09 mar 2005, 7:19

Wielki mecz i wielka porażka. Ale sędzia nie powinien zalicz tej ostatniej bramki bo Valdes był ewidentnie trzymany!! Ale Barca mogła też strzelić pare bramek więcej np. Eto'o. Albo potem jeszcze Ronaldinho, ta jego druga bramka była piękna, ale miał potem jeszcze okazje do strzelenia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 mar 2005, 10:16

Mecz był naprawde ładny co z tego ze barca miało 60% posiadania kulki jak Chelsea w trzy podoania rozmątowywali defensywe barcy.....Cieszy mnei ta porażka 8) :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 mar 2005, 10:21

Figo11 pisze:Mecz był naprawde ładny co z tego ze barca miało 60% posiadania kulki jak Chelsea w trzy podoania rozmątowywali defensywe barcy.....Cieszy mnei ta porażka 8) :D
nie ciesz sie jeszcze ... nie ciesz sie z nieszczescia najwiekszego wroga bo on zrobi to samo gdy dzis przegra real :P jezeli o godz 22:30 wynik bedzie dla realu korzystny wtedy bedzie radocha :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 mar 2005, 10:39

Ja tam się już ciesze barca miałą zdobyć Lm a jak naarzie nic jeszcze nei zdobyła :!: jueśli Real odpadnie nic się nie stanie jakos w tym sezonie LM nie wydaje mi się wazna jak wygraja PD to będzie coś :lol: 8)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 mar 2005, 10:44

Figo11 pisze:Ja tam się już ciesze barca miałą zdobyć Lm a jak naarzie nic jeszcze nei zdobyła :!: jueśli Real odpadnie nic się nie stanie jakos w tym sezonie LM nie wydaje mi się wazna jak wygraja PD to będzie coś :lol: 8)

liga mistrzow zawsze jest wazna, a to ze barca jej nie wygra to mowi sie trudno grali pieknie ale im juz podziekujemy :roll:

Barca_Fan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barca_Fan » 09 mar 2005, 11:02

smitu pisze:
Figo11 pisze:Ja tam się już ciesze barca miałą zdobyć Lm a jak naarzie nic jeszcze nei zdobyła :!: jueśli Real odpadnie nic się nie stanie jakos w tym sezonie LM nie wydaje mi się wazna jak wygraja PD to będzie coś :lol: 8)

liga mistrzow zawsze jest wazna, a to ze barca jej nie wygra to mowi sie trudno grali pieknie ale im juz podziekujemy :roll:
Real tesh odpadnie :D nie martw się :D

Awatar użytkownika
_Nowaczek_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Nowaczek_ » 09 mar 2005, 12:31

daje pare zdiec z wczorajszego meczu

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 mar 2005, 13:51

Boże, znów on .. :/ ... Szczerze mówiąc byłem za Chelsea.Nikt im nie kibicował wśród moich ziomków, nikt ich nie lubi itp :).Jak kiedyś lubiłem Blues'ów, ale przyszedł pan A. to nie bardzo.Dziwny wczorajszy mecz, bałem się każdej kontry, jeśli uczestniczył w niej Ronaldinho.Barca to zespół na zwycięstwo LM, i tym bardziej się ciesze, że jej nie ma.Nie chodzi o to, że jej nie lubie, ale poprostu lubię gdy faworyci odpadają :).

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”