Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 983

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 cze 2009, 13:29

peepe pisze:Chyba ze dokupia jeszcze Ribery'ego, Ville, Benzeme, Pato i Aguero i bedziemy grac w mysl zasady: jebac obrone :lol:
Bo najlepszą obroną jest atak :lol:
A tak poważnie to bardzo ciekawi mnie jak Kaka i C.Ronaldo odnajdą się w Realu. Historia zna wiele przypadków, w których gwiazdy swoich zespołów traciły blask po zmianie barw klubowych. Ciekawi mnie też jak dwaj tak wybitni gracze zaprezentują się grając obok siebie. Gran Derbi będą w nadchodzącym sezonie jeszcze bardziej niesamowite.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 13:35

Wilmore pisze:Z Kaką w pomocy raczej 4-2-4
jesli w jednym zespole beda razem grac kaka, ronaldo, higuain i jeszcze jeden napastnik (valencia juz potwierdzila, ze trwaja rozmowy na temat villi :] ) to kaka na pewno bedzie grac dosc wyraznie za ich plecami az do koncowej fazy akcji, dlatego nie nazwalem tego w ten sposob.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 cze 2009, 13:43

kaka na pewno bedzie grac dosc wyraznie za ich plecami az do koncowej fazy akcji, dlatego nie nazwalem tego w ten sposob.
Pisałem Ci już, przejedziesz się na tym. Kaka uwielbia dublować skrzydłowych, pędzić środkiem, cofnięcie go na boisku doprowadzi albo do buntu Kaki, albo do... Buntu Kaki? On i tak będzie chciał robić to, co chciał, nie sprowadziliście Negredo na środek pola, tylko wielkiego Kakę, w tym wieku ani jego stylu gry ani przyzwyczajeń nie zmienicie.
Bardzo się zdziwię, jeśli w ofensywnym Realu w ofensywnej PD Kaka będzie w ogóle chciał wracać na swoją połowę w innym wypadku, niż rzut rożny/karny.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 13:52

a pisalem ci juz, ze przesadzasz z ciaglym pisaniem o buncie kaki? pisalem. on bedzie mial ogromna swobode. to, ze bedzie za plecami typowych napastnikow to nic niezwyklego. w milanie tez nie gral w linii z pippo. w realu w poczatkowej fazie akcji bedzie najwyzej tylko troche dalej od bramki, co w zaden sposob nie odbije sie na jego mozliwosciach w ataku.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 cze 2009, 13:55

w realu w poczatkowej fazie akcji bedzie najwyzej tylko troche dalej od bramki, co w zaden sposob nie odbije sie na jego mozliwosciach w ataku.
Stąd moje zdanie o 4-2-4. Ergo miałem jednak rację.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 13:56

przeciez napisalem juz wtedy, ze
RealFan pisze:kaka na pewno bedzie grac dosc wyraznie za ich plecami az do koncowej fazy akcji, dlatego nie nazwalem tego w ten sposob.
wiec w czym masz problem?

nigdzie przeciez nie napisalem, ze kaka nie jest napastnikiem. cristiano tez nim jest, a jednak nigdy nie podwazales tego, ze MU gra 4-4-2, gdy c. ronaldo jest na boku. tak samo real przy odpowiednich zalozeniach, ktore nie musza sie sprawdzic nie bedzie gral 4-2-4 tylko 4-3-3 az do koncowej fazy akcji.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 cze 2009, 14:03

:jupi: w koncu trafil do was pilkarz ktory pasuje do realu idealnie. bedzie mogl w koncu blyszczec zelem na wlosach i robic slodkie minki

tylko ciekawi mnie jedno - dlaczego prasa w madrycie cieszy sie glownie z tego ze perez pobil rekord transferowy? to takie wazne popisac sie wydawaniem przesadzonej kasy?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2009, 14:06

lepiej pisać na swojej stronce że Rooney potrafi jedynie biegać i grać w obronie :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 cze 2009, 14:08

Kaka'/C.Ronaldo i zadania defensywne?Nie przerabialiście już tego z Robbenem?
:jupi: w koncu trafil do was pilkarz ktory pasuje do realu idealnie. bedzie mogl w koncu blyszczec zelem na wlosach i robic slodkie minki

tylko ciekawi mnie jedno - dlaczego prasa w madrycie cieszy sie glownie z tego ze perez pobil rekord transferowy? to takie wazne popisac sie wydawaniem przesadzonej kasy?
uuu...kibice Barcy już trzęsą portkami?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, 14:10 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 cze 2009, 14:09

Kuman tylko pamietaj ze jest to swietny pilkarz. Teraz Real wreszcie powinien ogrywac ogorki bez problemow, farta, tudziez pomocy innych.

Tak jak przewidzialem 150 wydane na 2 zawodnikow. Ciekawe jak bedzie wygladac sprzedaz bo watpie zeby kluby przeplacaly za waszych zawodnikow.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2009, 14:10

Mnie tylko zastanawia co z tym żelem na włosach Ronaldo :mrgreen: bo taki Xavi używa nie mniej i nikt nie ma o to pretensji bo ludzie tego używają. Do Pedji mu jeszcze daleko :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 14:11

rkoeman pisze::jupi: w koncu trafil do was pilkarz ktory pasuje do realu idealnie. bedzie mogl w koncu blyszczec zelem na wlosach i robic slodkie minki
i strzelac wiele bramek i robic roznice :>

o rekordach zawsze sie mowi, wiec nie wiem co w tym dziwnego. im wokol nowego pilkarza glosniej tym pod pewnymi wzgledami lepiej. chyba nie sadzisz, ze cristiano jest pilkarzem, ktory nie wytrzyma presji przejscia jako najdrozszy gracz w historii?

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 cze 2009, 14:26

MGiggs pisze:Mnie tylko zastanawia co z tym żelem na włosach Ronaldo :mrgreen: bo taki Xavi używa nie mniej i nikt nie ma o to pretensji bo ludzie tego używają. Do Pedji mu jeszcze daleko :wink:
Jak zobaczysz Xaviego w różowej koszulce i damskich spodenkach z mini plasterkiem na wydepilowanej nóżce to bedzie można ich porównywać . Joke :D
MazurXIII pisze: :jupi: w koncu trafil do was pilkarz ktory pasuje do realu idealnie. bedzie mogl w koncu blyszczec zelem na wlosach i robic slodkie minki

uuu...kibice Barcy już trzęsą portkami?
Jak oni zaczną dobrze grać to mozna będzie się martwić . Na razie są najdrożsi a pieniądze niekoniecznie się przekładaja na wynik . BTW koszulka realu z nazwiskiem ronaldo znów aktualna :D
RealFan pisze: rkoeman napisał(a)::jupi: w koncu trafil do was pilkarz ktory pasuje do realu idealnie. bedzie mogl w koncu blyszczec zelem na wlosach i robic slodkie minki

i strzelac wiele bramek i robic roznice :>

o rekordach zawsze sie mowi, wiec nie wiem co w tym dziwnego. im wokol nowego pilkarza glosniej tym pod pewnymi wzgledami lepiej. chyba nie sadzisz, ze cristiano jest pilkarzem, ktory nie wytrzyma presji przejscia jako najdrozszy gracz w historii?
Tylko żeby real nie przedobrzył . Jak bedzie miał za dużo gwiazd , które nie bedąc w formie zasiądą na ławie to może się zrobić w szatni nieciekawie . Fajnie że Hiszpania stanie się ( prawdopodobnie ) nr1 na piłkarskim świecie ( choć wg mnie tego miejsca nigdy nie opuściła a " dominacja angielska " jest raczej papierową aniżeli faktyczną )

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 cze 2009, 14:45

Wow, 94 miliony za Ronaldo :o . Perez nie patyczkuje się, zakup Kaki i Cristiano w jednym okienku transferowym (a właściwie to jeszcze przed otwarciem okienka :P ) to coś niebywałego. Teraz pozostaje pytanie- czy będzie szalał jeszcze bardziej (Villa/Xabi Alonso/Silva/Ribery) czy teraz będzie dążył do wyrównania sił między atakiem a obroną...

Poza tym ciekawi mnie kto z obecnych graczy Realu pożegna się z klubem, chyba że Perez chce mieć zajebiście szeroką kadrę :lol: .

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 cze 2009, 14:47

Poza tym ciekawi mnie kto z obecnych graczy Realu pożegna się z klubem, chyba że Perez chce mieć zajebiście szeroką kadrę :lol: .
10 zawodników :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”