Post Wyświetl pojedynczy post autor: Oskarinho_FCB » 18 gru 2008, 22:46
Oskarinho_FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Squirel » 30 gru 2008, 10:48
Squirel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2008, 12:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 gru 2008, 14:55
Sam jestem ciekaw, jak Francuz sobie poradzi w najwybitniejszym klubie świata. Naprawde jestem ciekaw. W Arsenalu i Chelsea sobie kompletnie zawiodl, a przeciez tam presja i historia jest duzo duzo biedniejsza , niz u was. A nuz widelec bedzie nowy Makelele,ale ja tam mam nadzieje, iz Calderon po raz kolejny pokazal, ze glowe do transferow ma porownywalna do Gasparta, choc Joana ciezko przebicRealFan pisze: diarra to nie sa pilkarze anonimowi.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 gru 2008, 15:01
Nie radził sobie w AFC ? A to ciekawe ^^ grał bardzo dobrze, ale nie był w stanie w tamtym momencie wygryźć Flaminiego, który rozgrywał sezon życia. Gdy dostawał szansę to nie zawodził. Do Portsmouth odszedł dlatego bo chciał grac w pierwszym składzie co w Arsenalu wtedy było niemożliwe. Teraz pewnie Arsenal żałuje, że nie został bo po odejściu Flaminiego nie mają DM'a. W Chelsea też grał nieźle, ale nie miał szans gry w momencie gdy w zespole byli i Essien i Makalele, przez co dostosował się raczej do gry na boku obrony ^^Berik pisze:W Arsenalu
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2008, 15:20
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry <3 » 25 sty 2009, 14:08
ostry <3
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 cze 2009, 13:57
ale sie porobilo. jeszcze Ribery do nas i mam w lidze galaktyke.Morrow pisze:. Znowu najlepsi piłkarze świata będą grać w Hiszpanii. Kaka i Ronaldo vs. Messi i Iniesta.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 11 cze 2009, 14:05
Valencia raczej szykuje sie do wyprzedaży. Mają ogrooomne długi i stadion na którym staneły prace budowalane bo brakło środków na jego wykończenie.Co z Valencia? jakie szykuje wzmocnia?
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 14:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 cze 2009, 14:27
Oj nie byłbym tego taki pewien. Jak dla mnie Valencia jest w takiej dupie że jak by się pojawiła podobna oferta co (przynajmniej z prasowych spekulacji) oferują za Villę to Silva by odszedł. Jak dla mnie Llorente podbija cenę. Ciekawi mnie co robił na Bernabeu agent Silvy. Był na kolacji z okazji ponownego objęcia przez Pereza prezydentury?RealFan pisze:silva to raczej ostatni zawodnik, jakiego valencia bedzie chciala sprzedac. kazdego bedzie latwiej wyciagnac od nich niz silve.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 cze 2009, 14:31
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 14:36
ale valencia nie dostanie takiej oferty za silve, jak za ville, wiec naklonienie ich do negocjacji bedzie bardzo trudne. to ich wychowanek, a to ma znaczenie. to ostatni pilkarz, jakiego beda chcieli oddac.brylancik pisze:ak dla mnie Valencia jest w takiej dupie że jak by się pojawiła podobna oferta co (przynajmniej z prasowych spekulacji) oferują za Villę to Silva by odszedł.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 cze 2009, 14:48
Saviola mówił to samo o Barcelonie. Ale tak jak mówisz różnica tkwi w tym, że Silva jest wychowankiem Valencii.Sammyy pisze:Silva mówił kilka razy, że poza Valencia nie chce grać w innym Hiszpańskim klubie.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 cze 2009, 17:59
Żadnych wielkich transferów nie będzie, bo nie ma kasy na to. Mamy kryzys i władze Atletico nie chcą przesadzić i bardzo dobrze. Główne zadanie to utrzymanie najważniejszych zawodników w składzie, czyli przede wszystkim Forlana i Aguero, a dodatkowo Maxiego czy Simao. Wydaje mi się że cała czwórka zostanie na VC. Oczywiście brak kasy nie oznacza brak transferów, bo takowe na bank będą, ale wielkie nazwiska nie przyjdą.Bienias pisze:Asteniu a jak Atletico?
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio