Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZiEWoL » 11 cze 2009, 14:47
ZiEWoL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 cze 2009, 14:57
To akurat fakt, po tych transferach, La Liga ponownie wychodzi na czoło. I nie będe próbował zaklinać rzeczywistości tak jak co poniektórzy, choćby w drugiej części cytowanego fragmentu.Fajnie że Hiszpania stanie się ( prawdopodobnie ) nr1 na piłkarskim świecie ( choć wg mnie tego miejsca nigdy nie opuściła a " dominacja angielska " jest raczej papierową aniżeli faktyczną )
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2009, 15:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 cze 2009, 15:01
Dzisiaj pełnomocnik Chelsea w wywiadzie dla ASa stwierdził że nie pozyskają Villi bo negocjacje Valencii z Realem są zbyt zaawansowane, a sam David chce grać w Realu. Teraz największym problemem będize sprowadzenie Xabiego bo Benitez wie że Real potrzebuje zawodnika potrafiącego rozegrać i odebrać piłkę.RóżA pisze: Teraz pozostaje pytanie- czy będzie szalał jeszcze bardziej (Villa/Xabi Alonso/Silva/Ribery)
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 cze 2009, 15:10
To właśnie jak na razie La Liga jest papierowym liderem. A sezon pokaże jak to się przełoży na wyniki.hoć wg mnie tego miejsca nigdy nie opuściła a " dominacja angielska " jest raczej papierową aniżeli faktyczną
Sprawił, że w tej lidze będzie grać 5 topowych graczy na świecie...Transfer ronaldo sprawił że Sevill jest już mocniejsza od Chelsea z Atletico od Arsenalu- nie wiedziałeś tego?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 cze 2009, 15:20
A wyobraź sobie sytuację, w której Barcelona doprowadza do wymiany Eto'o - Ibrahimovic + dokupują Ribery'egoKamil232 pisze:Sprawił, że w tej lidze będzie grać 5 topowych graczy na świecie...
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2009, 15:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2009, 15:22
Mocny Real jest potrzebny Barcelonie i podobnie jest w druga strone. Przynajmniej beda emocje, a być moze La Liga w Lidze Mistrzów nie bedzie wygladała tak jak ma to miejsce teraz.MazurXIII pisze:uuu...kibice Barcy już trzęsą portkami?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 cze 2009, 15:45
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 cze 2009, 15:59
Dlaczego przykre?10 pisze:Przykre, że akurat ten pan będzie następcą Zidane'a na czele tabeli rekordów. Cóż, znak czasów.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 cze 2009, 16:02
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 cze 2009, 16:06
Bo, choć prawdę mówiąc - w przeciwieństwie do madryckich pismaków - w nosie mam transferowe rokordy, Mozarta zastępuje DJ Bobo. Ronaldo to bardzo dobry piłkarz, absolutna światowa czołówka. Ale to nie ta klasa co dostojny* Francuz. Przynajmniej ja tak to odbieram.Snipp_ pisze:Dlaczego przykre?10 pisze:Przykre, że akurat ten pan będzie następcą Zidane'a na czele tabeli rekordów. Cóż, znak czasów.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 cze 2009, 16:07
Mecz bedzie transmitowany na trzech kanałach. Na jednym beda pokazywac zachowanie Cristiano, na drugim Kake, a dopiero na ostatnim mecz.czeher pisze:Nie moge doczekac sie satru nowego sezonu <lol2>
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 cze 2009, 16:27
Absolutnie się nie zgadzam. Zidane przechodząc do Realu miał 29 lat, Ronaldo ma 24, a więc teoretycznie większość kariery jeszcze przed sobą. Jestem przekonany, że jeszcze się rozwinie i przeskoczy piłkarsko Zidana, o ile już tego nie zrobił.10 pisze:Ale to nie ta klasa co dostojny* Francuz. Przynajmniej ja tak to odbieram.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 cze 2009, 16:31
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio