Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 987

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 cze 2009, 22:59

" Gentleman Jim " - Jimmy Dickinson 764 gry dla Portsmouth i 48 dla anglii i ANI JEDNEJ KARTKI przez 19 sezonów !!!!!!!!!!!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Dickinson

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 11 cze 2009, 23:23

A tak z ciekawości zapytam na czym wogóle F.Perez się dorobił :?: Kim był przed prezesowaniem jakimś prawnikiem, mega deweloperem :?:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 cze 2009, 23:25

Teraz to będziemy mieć dopiero natężenie wzrostu liczby 'kibiców' ... wiatr wieje w naszą stronę

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 cze 2009, 23:27

http://www.forbes.com/lists/2009/10/bil ... _6IVF.html

developer i nie tylko
majatek szacowany na 1,8 mld euro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2009, 23:32

Chyba się nie zrozumieliśmy.
MGiggs pisze:Możesz mnie uznac w tej sprawie za obiektywnego mentorze i to fani Barcy uznawali Dinho za najlepszego piłkarza w histori pilki nożnej.
Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za to co sądzi jakiś kibic/kibice Barcelony. Ich opinia nie ma także związku z moją opinią. Ja nie uważam Ronaldinho za najlepszego piłkarza w historii. Zidane również na to miano nie zasługuje w mojej opinii.

W ogóle nie wiem skąd Ci się wzięło to wtrącenie o umiejętnościach skoro ja takiego tematu nawet nie poruszałem. Mam na myśli tylko powszechne opinie o nieskazitelności dostojnego dżentelmena pochodzenia Algierskiego, które wydają się być kształtowane bez uwzględnienia tych wszystkich kar na jakie konsekwentnie pracował Zizou podczas swojej kariery. Niejeden boiskowy brutal zarobi tych czerwonych kartek mniej od Francuza, ale mniejsza o to. Nie mam zamiaru deprecjonować jego stricte piłkarskich umiejętności. Nie mniej jednak w mojej opinii nie był aż takim bogiem jakiego wielu z niego robi. W Realu grali lepsi piłkarze.

martin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 12 cze 2009, 0:03

bawi mnie to podniecanie się kibiców Realu Zidanem, koleś grał w Realu 5 lat i przez ten czas zdobył jedną ligę mistrzów i jedno mistrzostwo hiszpanii :D naprawde wielkie osiągniecię wielkiego lidera wielkiego zespołu. Zidane miał jedną rzecz - strzelał bramki w ważnych meczach ale jego gloryfikowanie jest mocno przesadzone, Henry był więcej razy piłkarzem roku Francji niż Zidane. a dla kibiców Realu jest najwybitniejszym w historii :shock:

Perez podobno uczy się na błędach , na szczęscie tego nie widać. zamiast kupić najpierw Alonso, Silve, Ville, Albiola on wolał zabuczeć i pokazać jaki to nie jest wielki i zaczął od największych wydatków. najpierw załatwia się po cichu transfery zadanowciów a później kupuje gwiazdy . efekt jest teraz taki, że Liverpool chce za Alonso 40 mln :D
szanse na sukces Realu to nie Ronaldo i Kaka. Real bardziej potrzebuje Cesca i Alonso, którzy w środku zdominowaliby większość zespołów . Real nie ma zawodników to gry atakiem pozycyjnym , Kaka, Ronaldo, Villa , Ribery to nie powinny być priorytety.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 cze 2009, 0:10

martin83 pisze:efekt jest teraz taki, że Liverpool chce za Alonso 40 mln
Chce? Od kiedy? To, że AS czy inna Marca napisze, że Benitez chce 40 milionów za Xabi'ego, to nie znaczy, że jest to prawda. Tym bardziej, że Rafa podkreślał w wywiadach, że Xabi NIE jest na sprzedaż.

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 12 cze 2009, 0:13

Ronaldo tez nie byl :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 cze 2009, 0:16

Daaaamian pisze: Tym bardziej, że Rafa podkreślał w wywiadach, że Xabi NIE jest na sprzedaż.
Wielu tak powtarzało. Real ma wiele kart przetargowych, rzekomo chcecie królika, czaicie się na Negredo, a pieniądze zawsze by się przydały.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 cze 2009, 0:23

Kolejny sfrustrowany kibic wchodzi i ZAPRZECZA że piłkarz którym interesuje się Real M. nie jest na sprzedaż :> no cóż , zobaczymy jak się rozwinie sytuacja Xabiego :wink:

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 12 cze 2009, 0:24

Obecne zachowania pokazują , że w futbolu nie ma ludzi nie na sprzedaż . Jest jednak kilku grajków co do których wierze , że ani Real ani żaden inny klub ich nie wyciągnie . Chodzi mi m.in. o Puyola , Xaviego , Iniestę , Messiego i kilku jeszcze innych .

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 12 cze 2009, 1:02

Chodzi mi m.in. o Puyola , Xaviego , Iniestę , Messiego i kilku jeszcze innych .
to żeś wymienił , widzę podałeś wiele przykładów z różnych lig :wink:

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 12 cze 2009, 1:05

:D Po prostu stwierdziłem , że Barca w chwili obecnej to jedyny klub , z którego Real żadnego wielkiego nie wyciągnie . :D

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 12 cze 2009, 2:04

do Martina: Ty wiesz lepiej jakie są priorytety co do transferów robionych przez jakiś klub i wiesz lepiej jak się załatwia w prawidłowy sposób takie transfery. Gratulacje wszechwiedzy. Nie myślałeś o tym, żeby zostać prezesem jakiegoś teamu?
do Killerbana: Figo też miał być nie do wyciągnięcia... Także tego... Ale, że Dudka nie wzięli na mundial??!

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 12 cze 2009, 2:32

Figo był jednak nabytkiem , najemnikiem . Nie był wychowankiem więc porównanie go do wymienionych ( wiedziałem że ktoś o nim wspomni :D ) nie jest najbardziej trafne .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”