Również mam 2008 rok więc obczaj sobie moja ostatnie posty. Tam powinieneś kogoś znaleśćmorświn pisze:podajcie mi jakiegoś dobrego obrońce który może grać na każdej pozycjii w obronie najlepiej na prawej i lewej stronie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2005, 17:38
Również mam 2008 rok więc obczaj sobie moja ostatnie posty. Tam powinieneś kogoś znaleśćmorświn pisze:podajcie mi jakiegoś dobrego obrońce który może grać na każdej pozycjii w obronie najlepiej na prawej i lewej stronie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 mar 2005, 7:11
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 09 mar 2005, 15:48
Zalezy z jakim grasz przeciwnikiem i jakich masz pomosnikow:RoRo pisze:ja mam zawsze problemy ze środkiem pola .. jak myślicie wystawić 3 pom. czy 2 na środek ??
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 16:20
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 mar 2005, 16:23
Ja przeszedłem z Juventusu do Chievomrc pisze:Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 16:32
Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę)Tomusmc pisze:Ja przeszedłem z Juventusu do Chievomrc pisze:Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.sam musisz wa;czyc o to aby Cie przyjeli. Oni rozpatrują Twoje zgłoszenie i albo przyjmują albo nie. Bardzo ważnym elementem jest dobra opinia, najlepiej kontynentalna
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 17:34
oj nie wiem z klubu peruwianskiego cos mi sie nie wydaje ale nic probujmrc pisze:Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę)Tomusmc pisze:Ja przeszedłem z Juventusu do Chievomrc pisze:Czy ktoś z Was zmieniał klub w trakcie gry, tzn. odchodził z jednego i rozpoczynał pracę w innym? Jak długo trzeba pracować aby dostać propozycję z klubu z "górnej półki", przy założeniu że, pierwszy klub nie należał potentatów.sam musisz wa;czyc o to aby Cie przyjeli. Oni rozpatrują Twoje zgłoszenie i albo przyjmują albo nie. Bardzo ważnym elementem jest dobra opinia, najlepiej kontynentalna
Pozdro.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 17:49
Małymi kroczkami do celu. Bede Was informował o postępachmathiasek12 pisze:oj nie wiem z klubu peruwianskiego cos mi sie nie wydaje ale nic probujmrc pisze:Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę)Tomusmc pisze:
Ja przeszedłem z Juventusu do Chievosam musisz wa;czyc o to aby Cie przyjeli. Oni rozpatrują Twoje zgłoszenie i albo przyjmują albo nie. Bardzo ważnym elementem jest dobra opinia, najlepiej kontynentalna
Pozdro.
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 mar 2005, 23:39
Ja raz zaczynałem w rerpezentacji Polski karierę. Po mistrostwach świata (1/4 Finału) przeszedłem do Śląska, nim wszedłem do pierwszej ligi i w 3 sezony zdobyłem mistrostwo Polski, 2x puchar i 2x doszedłem do 1/4 finału pucharu UEFA, potem przeszedłem do Bari i awansowałem nim po 2 sezonach do LM, potem przyjeli mnie do KAiserslautern po 1 sezonie zdobyłem Puchar UEFA i z tamtąd przeszedłem do Man City tym zdobyłem wicemistrostwo Anglii i przyjęli mnie do wymarzonego klubu - Liverpoolu, którym 2 razy zdobyłem LM, ale save mi się zepsułmrc pisze:Małymi kroczkami do celu. Bede Was informował o postępachmathiasek12 pisze:oj nie wiem z klubu peruwianskiego cos mi sie nie wydaje ale nic probujmrc pisze:
Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę)Pozdro.
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 10 mar 2005, 10:20
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 mar 2005, 15:41
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 mar 2005, 16:20
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 10 mar 2005, 19:32
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 10 mar 2005, 21:00
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 mar 2005, 21:55
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio