Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 12 cze 2009, 16:40

Widze tutaj co do nie których pasują hasła: Koniec Milan, Dom starców na równi pochyłej :!: , Viola za rok na Mistrza a Milan do spadku :!: . Aż czasem żal takich rzeczy słuchać

MazurXIII czy dla Ciebie wiek to problem :?: To ja nie wiem jak możesz kibicować Rossonerim.Milan gdy w latach 2003-2005 był zdecydowanie najlepszy w Europie nasza obrona wyjściowa miała średnią 33 lata :!: .Jestem ciekaw czy krytykowałeś naszą obrone która była podobno podstarzałą a była najlepszą obroną na świecie gdzie grał Cafu,Stam,Maldini,Pancaro.

Ja rozumiem że boli was odejście KAki.Tak on jest Bogiem od dwóch lat był w takiej formie ze czasem nie można było patrzeć jak facet się męczy na boisku.Od dwóch lat ot on jest na równi pochyłej z formą a nie Milan.W tamtym sezonie zajeliśmy 5 miejsce i graliśmy antyfootball.W tym który sie skończył 2 tygodnie temu zajeli 3 miejsce mając tyle sam punktów co wicemistrz.Graliśmy 50% sezonu bez często 4-5 podstawoych zawodników :!: .Był monet kiedy nie było kim grać.Kontuzje były naszym ogromnym problemem a mimo wszystko skończyliśmy sezon mając tyle samo punktów co druga drużyna.Kto wie czy gdyby nie kontuzje można by spokojnie nawiązać spokojnie walke z Interem o majstra.

Tymczasem odchodzi Kaka i jest koniec świata.Jesteśmy na równi pochyłej.Za rok środek tabeli a za dwa spadamy do drugiej ligi.Aż żal czytać...
Spokojnie zarząd wie co robi zarobił dobre pieniądze za zawodnika który od dwóch lat nie mógł pociągnać Milanu na szczyty.Ja i ufam bo czemu miałbym w to nie wierzyć.Pamiętacie sezon po odejściu Shevy :?: Ateny :?: Pamiętny półfinał z Angolami :?: A nie było żadnych transferów.Bo trudno nazwać Oliveire który miał ogromne problemy rodzinne.W zimie przyszedł Ronaldo i Oddo i cieszyliśmy sie że jestesmy najlepsi w Europie.

Wróć do „Włochy”